cpc464 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, 23Optimus είπε αν μεινει ετσι θα εχει θεμα? η ειναι θεμα τυχης ξεω γω ν αμη λειτουργει ξαφνικα το συστημα με το ρευμα Καλύτερα να αλλάξει, δέν ξέρω τι κύκλωμα είναι μπορεί να είναι σταθεροποίηση τάσης η κάτι ποιό σημαντικό, εάν δέν έχεις εξασκηθεί σε κολλήσεις πήγαινε σε ηλεκτρονικό,και καλύτερα εργαλεία και ποιο μεγάλη εμπειρία θα έχει, άσε που το κόστος να πάρεις εργαλεία θα είναι ποιο μεγάλο.
23Optimus Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, cpc464 είπε Καλύτερα να αλλάξει, δέν ξέρω τι κύκλωμα είναι μπορεί να είναι σταθεροποίηση τάσης η κάτι ποιό σημαντικό, εάν δέν έχεις εξασκηθεί σε κολλήσεις πήγαινε σε ηλεκτρονικό,και καλύτερα εργαλεία και ποιο μεγάλη εμπειρία θα έχει, άσε που το κόστος να πάρεις εργαλεία θα είναι ποιο μεγάλο. ε ναι σιγουρα, κοιτα ενας τεχνικος ειπε θα μου παρει απο μαγαζι που φτιαχνουν υπολογιστες 40 ευρω μαζι με γενικο σερβις παστες κλπ μαζι με ολους τπυς πυκνωτες της μητρικης, τωρα αυτο δε γνωριζω αν αξιζει το κοπο, δηλαδη μετα να αρχιζει να κανει αλλα χειροτερα. τωρα σε αυτο που λες περιεργο εγω μαγικο θα το ελεγα η απλα αντεχει πολυ , δε ξερω ο καθε πυκνωτης αν αντοιστηχει καπου, η απλα ειναι ολοι μαζι που απλα κρατανε το ρευμα για να λειτουργει οτι ειναι πανω στην μητρικη, εκτος απλα αν οτι εχω πανω δε επηρεαζεται απο τους καμμενους πυκνωτες ασχετα οτι η μητρικη εχει πολλα κενα πανω της απο θεσεις καλωδιων συσκευων κλπ, και δουλευει επειδη οι υπολοιποι πυκνωτες θα ειναι ενταξει ακομα , μιας που τωρα το θυμηθηκα το dvd drive δεν μου λειτουργει καλα εδω και καιρο μαγκωνει η κανε περιεργους ηχους μεχρι να παρει μπρος ελπιζω μη σχετιζεται κατι απο ολο το θεμα Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από 23Optimus
cpc464 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, 23Optimus είπε ε ναι σιγουρα, κοιτα ενας τεχνικος ειπε θα μου παρει απο μαγαζι που φτιαχνουν υπολογιστες 40 ευρω μαζι με γενικο σερβις παστες κλπ μαζι με ολους τπυς πυκνωτες της μητρικης, τωρα αυτο δε γνωριζω αν αξιζει το κοπο, δηλαδη μετα να αρχιζει να κανει αλλα χειροτερα. τωρα σε αυτο που λες περιεργο εγω μαγικο θα το ελεγα η απλα αντεχει πολυ , δε ξερω ο καθε πυκνωτης αν αντοιστηχει καπου, η απλα ειναι ολοι μαζι που απλα κρατανε το ρευμα για να λειτουργει οτι ειναι πανω στην μητρικη, εκτος απλα αν οτι εχω πανω δε επηρεαζεται απο τους καμμενους πυκνωτες, και δουλευει επειδη οι υπολοιποι πυκνωτες θα ειναι ενταξει ακομα Πολύ απλά ακόμα και 40 ευρώ να δώσεις είναι ίδιο το κόστος με το να πάρεις μία μεταχειρησμένη που δέν ξέρεις τι θα σου βγεί, εγώ πυκνωτές λόγω εμπειρίας απο μικρός που αγόραζα σμαρτ κίτ, έβαζα συνέχεια και ξέρω οτι είναι αστείο το κόστος τους, δέν θα σου έλεγα να το αφήσεις έτσι γιατί κάποιο άλλο εξάρτημα μπορεί να ζορίζεται τώρα και να παραδόσει πνεύμα, απο την άλλη δικιά σου απόφαση είναι, βάλε και τα καλά εξαρτήματα στις αγγελίες και πάρε α230 μητρική, 2200g cpu, και 2133 μνήμες που θα στοιχήσουν 220-250 ευρώ.
23Optimus Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι θα το σκεφτω ισω να το παω να τους αλλαξει και οτι χρειαζεται για να το διατηρησει ο χρονος σε μια ισσοροπια, και βλεπουμε ναι μια μητρικη και επεξεργαστης μνημες εκει καπου θα βγαινουν παντως για cpu intel core 2 duo e4500 2.20 ghz ram ddr2 600 800 mhz νομιζω λογικα δυσκολα θα υπαρχουν μητρικες που θα μπορουν να τα παρουν πανω τους ε Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από 23Optimus
cpc464 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, 23Optimus είπε παντως για cpu intel core 2 duo e4500 2.20 ghz ram ddr2 600 800 mhz νομιζω λογικα δυσκολα θα υπαρχουν μητρικες που θα μπορουν να τα παρουν πανω τους ε Δύσκολο, και να βρείς εδώ είναι 10ετίας και θα σου βγάλει τα ίδια.
Qless Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 40€ να στους αλλάξει όλους τους ηλεκτρολυτικούς μαζί με καθαρισμό κλπ, λογικό κόστος ακούγεται, εσύ θα έχεις εναν υπολογιστη εξ' ίσου λειτουργικό όπως ήταν στην αρχή......... Δεν είναι πολλά τα χρήματα, να στο πώ αλλιώς με 40€ αγοράζεις υπολογιστή? Απλά όχι, τώρα αν το σκέφτεσαι να αλλά θα δώσω και άλλα 300, 500€ κοκ και θα έχω καινούριο οκ κάντο αλλά έιναι διαφορετική συζήτηση, και απλά μπορείς να κρατήσεις και το υπάρχον σύστημα ως file server π.χ. καθώς επίσης και τσαμπε ΔΕΝ δουλεύει κανείς οπότε πρέπει να πληρωθεί και ο τεχνικός την εργασία του
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 On 13/4/2018 at 5:18 ΜΜ, cpc464 said: Καλύτερα να αλλάξει, δέν ξέρω τι κύκλωμα είναι μπορεί να είναι σταθεροποίηση τάσης η κάτι ποιό σημαντικό, εάν δέν έχεις εξασκηθεί σε κολλήσεις πήγαινε σε ηλεκτρονικό,και καλύτερα εργαλεία και ποιο μεγάλη εμπειρία θα έχει, άσε που το κόστος να πάρεις εργαλεία θα είναι ποιο μεγάλο. ναι παιρνει το ρισκο οτι μπορει αργοτερα να χαλασει ή οτι μπορει να επηρεασει καποιο αλλο σημειο του Mobo αργοτερα. On 13/4/2018 at 5:28 ΜΜ, 23Optimus said: ε ναι σιγουρα, κοιτα ενας τεχνικος ειπε θα μου παρει απο μαγαζι που φτιαχνουν υπολογιστες 40 ευρω μαζι με γενικο σερβις παστες κλπ μαζι με ολους τπυς πυκνωτες της μητρικης, τωρα αυτο δε γνωριζω αν αξιζει το κοπο, δηλαδη μετα να αρχιζει να κανει αλλα χειροτερα. τωρα σε αυτο που λες περιεργο εγω μαγικο θα το ελεγα η απλα αντεχει πολυ , δε ξερω ο καθε πυκνωτης αν αντοιστηχει καπου, η απλα ειναι ολοι μαζι που απλα κρατανε το ρευμα για να λειτουργει οτι ειναι πανω στην μητρικη, εκτος απλα αν οτι εχω πανω δε επηρεαζεται απο τους καμμενους πυκνωτες ασχετα οτι η μητρικη εχει πολλα κενα πανω της απο θεσεις καλωδιων συσκευων κλπ, και δουλευει επειδη οι υπολοιποι πυκνωτες θα ειναι ενταξει ακομα , μιας που τωρα το θυμηθηκα το dvd drive δεν μου λειτουργει καλα εδω και καιρο μαγκωνει η κανε περιεργους ηχους μεχρι να παρει μπρος ελπιζω μη σχετιζεται κατι απο ολο το θεμα οχι εχω δει πολλα dvd να μαγκωνουν και να μην ανοιγουν καν.ετσι και αλλιως το dvd παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικο απευθειας.εσυ θα δεις αν αξιζει τα 40 ευρω ή αν θα πας για νεο Pc καποια στιγμη.προσωπικα παιζει να το κραταγα οσο αντεξει και μετα νεο Pc.χειροτερα δεν θα κανει αμα φτιαχνουν οι πυκνωτες εκτος αν εχει αρπαξει και κατι αλλο που μπορει να στο βγαλει μελλοντικα.σιγουρα κατι θα επηρεαζεται απο εναν χαλασμενο πυκνωτη ειτε λιγο ειτε πιο πολυ.οτι δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα ακομα δεν σημαινει οτι μπορει να μην ζοριζεται το Mobo και αργοτερα να βγαλει αλλο προβλημα. On 13/4/2018 at 5:41 ΜΜ, cpc464 said: Πολύ απλά ακόμα και 40 ευρώ να δώσεις είναι ίδιο το κόστος με το να πάρεις μία μεταχειρησμένη που δέν ξέρεις τι θα σου βγεί, εγώ πυκνωτές λόγω εμπειρίας απο μικρός που αγόραζα σμαρτ κίτ, έβαζα συνέχεια και ξέρω οτι είναι αστείο το κόστος τους, δέν θα σου έλεγα να το αφήσεις έτσι γιατί κάποιο άλλο εξάρτημα μπορεί να ζορίζεται τώρα και να παραδόσει πνεύμα, απο την άλλη δικιά σου απόφαση είναι, βάλε και τα καλά εξαρτήματα στις αγγελίες και πάρε α230 μητρική, 2200g cpu, και 2133 μνήμες που θα στοιχήσουν 220-250 ευρώ. απλα την νεα μητρικη τουλαχιστον στο θεμα των πυκνωτων μπορει να την τσεκαρει. On 13/4/2018 at 6:03 ΜΜ, 23Optimus said: ναι θα το σκεφτω ισω να το παω να τους αλλαξει και οτι χρειαζεται για να το διατηρησει ο χρονος σε μια ισσοροπια, και βλεπουμε ναι μια μητρικη και επεξεργαστης μνημες εκει καπου θα βγαινουν παντως για cpu intel core 2 duo e4500 2.20 ghz ram ddr2 600 800 mhz νομιζω λογικα δυσκολα θα υπαρχουν μητρικες που θα μπορουν να τα παρουν πανω τους ε μονο μεταχειρισμενα αν βρεις.απο την αλλη μπορεις να παρεις κατι μεταχειρισμενο που να ειναι καπως καλυτερο πχ με ddr3 μνημες και καλυτερη CpU με λιγα λεφτα παραπανω. On 14/4/2018 at 9:58 ΠΜ, Qless said: 40€ να στους αλλάξει όλους τους ηλεκτρολυτικούς μαζί με καθαρισμό κλπ, λογικό κόστος ακούγεται, εσύ θα έχεις εναν υπολογιστη εξ' ίσου λειτουργικό όπως ήταν στην αρχή......... Δεν είναι πολλά τα χρήματα, να στο πώ αλλιώς με 40€ αγοράζεις υπολογιστή? Απλά όχι, τώρα αν το σκέφτεσαι να αλλά θα δώσω και άλλα 300, 500€ κοκ και θα έχω καινούριο οκ κάντο αλλά έιναι διαφορετική συζήτηση, και απλά μπορείς να κρατήσεις και το υπάρχον σύστημα ως file server π.χ. καθώς επίσης και τσαμπε ΔΕΝ δουλεύει κανείς οπότε πρέπει να πληρωθεί και ο τεχνικός την εργασία του το αν ειναι πολυ η οχι ειναι ασχετικο.το κοστος των πυκνωτων ελαχιστο.τωρα αν θα τους αλλαξει ολους η οχι αλλη ιστορια αυτο.απο την αλλη και ο τεχνικος τις γνωσεις του πουλαει οποτε χρεωνει αυτο που θεωρει σωστο.εκτος αν εχει κανα φιλο που ξερει απο κολλητηρι.
Qless Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δεν έχει να κάνει προφανώς με το κόστος των πυκνωτών, παρα με τον χρόνο που θα αφιερώσει και τις επιμέρους εργασίες που θα εκτελέσει καθαρισμός πάστες κλπ.....αν ξέρει κάποιον που είναι φίλος του και μπορεί να το κάνει μόνος του είναι διαφορετικό και σασμάν μπορεί να ξέρεις να κατεβάσεις αλλά ομηχανικός θέλει 150€ εργατικά,και πρίζα μπορείς να αλλάξεις αλλά αν φωνάξεις ηλεκτρολόγο κάπως θα πρέπει να πληρωθεί αυτά
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 καλα ναι για αυτο ειπα οτι ο καθενας χρεωνει τις γνωσεις του.απλα επειδη ειναι σχετικα κατι ευκολο μπορει να ρωτησει μηπως καποιος φιλος του ξερει απο κολλητηρι οποτε να παρει τους πυκνωτες και να τους αλλαξει.παστα ενταξει ακομα πιο ευκολο 4 minutes ago, Qless said: Δεν έχει να κάνει προφανώς με το κόστος των πυκνωτών, παρα με τον χρόνο που θα αφιερώσει και τις επιμέρους εργασίες που θα εκτελέσει καθαρισμός πάστες κλπ.....αν ξέρει κάποιον που είναι φίλος του και μπορεί να το κάνει μόνος του είναι διαφορετικό και σασμάν μπορεί να ξέρεις να κατεβάσεις αλλά ομηχανικός θέλει 150€ εργατικά,και πρίζα μπορείς να αλλάξεις αλλά αν φωνάξεις ηλεκτρολόγο κάπως θα πρέπει να πληρωθεί αυτά
padelelis Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Για εναν ηλεκτρονικό το να σου αλλάξει πυκνωτές είναι κάτι παρα πολύ απλό το θέμα είναι οτι θα σου ζητήσει περισσότερα λευτα απο αυτά που αξίζει η μητρική. Το κόστος για καμία 10αρια απο αυτους τους πυκνωτές δεν ξεπερνούν τα 5euro. Εγώ θα σου πρότεινα με πολύ προσοχή να τους αλλάξεις εσύ αν έχεις τα βασικά εργαλεία με προσοχή την πολικότητα τοποθετώντας τους πυκνωτές. Απο την άλλη είσαι τυχερός γιατί σου πουλάω σχεδόν την ίδια μητρική 15 euro asus p5ld2-vm
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 λογικα και ebay θα παιζουν αρκετες μητρικες.ο ηλεκτρονικος απλα θελει να βγαλει και το κερδος του.ενας μπορει να πει 40 αλλος να πει 20.
Qless Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως σε σκασμένους πυκωτές κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα άλλαζε μόνο τους σκασμένους, αλλά ΟΛΟΥΣ το κόστος τους είναι μικρό για να πείς άλλαξε μόνο τους σκασμένους και τους υπόλοιπους βλέπουμε, από την άλλη για να κάτσει κάποιος να κάνει όλη την δουλεια αυτή για 20€ απλά πρέπει να πεινάει πολύ.... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από Qless
23Optimus Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα, δεν τον εχω παει ακομη παντως, συνεχιζει να λειτουργει σωστα, απλα και αυτο που λει ο πουλινος παραπανω, μπορει απλα να λειτουργει οπως εχει και να βγαλει αργοτερα προβλημα, κανεις δεν ξερει, αλλα αν ειχαν προβλημα αυτοι που μου χουν σκασει, σιγουρα ο υπολογιστης δεν θα ανοιγε ετσι δεν ειναι, δηλαδη σε αυτους ακομα το ρευμα συνεχιζεται να περναει κανονικα. απλα αυτο που δεν εχω καταλαβει καλα το τι ακριβως δουλεια κανουν οι πυκνωτες και γιατι εχει τοσους πολλους πχ η δικια μου και γιατι σκασαν μαλλον απο τα χρονια, απο θερμοκρασιες κλπ αποκλειεται γιατι με 30αρια πουχω και 40ρια αντε 50 με παιχνιδια το κοβω χλωμο ενω αλοι υπολογιστες παιζουν και με 80αρια και πανω. , υπαρχει καποια περιπτωση οτι να χρησημοποιει ακομη και οσους εχει απλα δεν εχει ψιλιαστει οτι καποιοι σκασαν, περιεργο, τεσπα ειχα βρει και καποια φωτογραφια το 2016 της μητρικης μου παρομοια απο αυτες που ανεβασα στο πρωτο σχολιο, και ειναι εντελως νορμαλ ολοι οι πυκνωτες, και σκεφτηκα αυτο παιζει ναγινε και μεσα σαυτον το μηνα η μπορει να υπαρχει και κανα χρονο εκει και να μη το χα παρει χαμπαρι, γιατι το ανοιγω και μια φορα το μηνα το κουτι και του σκαω καθαρισμο για τις σκονες. ειναι και θεμα τυχης πιστευω και το τι λειτουργια κανει ο καθενας μας, γιατι και σε καινουργιους υπολογιστες θα μπορει να συμβει και μεσα σε μηνα απο λογω διακοπη ρευματος η επειδη περναει πολυ ενεργεια εκει μεσα απο συστηματα τερατα και οσο ναναι να βγαλει γλωσσα η μητρικη. θα δω τι θα κανω μεχρι στιγμης σκεφτομαι να το αφησω ετσι και βλεπουμε, με το να σκεφτομαι αν χαλασει ωχ τι κανουμε, αν ειναι ετσι τοτε και εμεις αν παθουμε κατι ποτε δεν ξερεις, αν βρω ισσοροπια και στα οικονομικα μου, ισως το παρω αποφαση καποα μερα να φτιαξω κομματι κομματι νεον. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από 23Optimus
Qless Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις και ζητάς και συμβουλές.. Λές δεν, έχεις τεχνικές γνώσεις οκ δεκτό Εχεις μια μητρική που έχει θέμα και συνεχίζεις να την λειτουγείς έτσι και όσο πάει, προσπαθείς να βγάλεις δικά σου σενάρια απο τι μπορέι να σκάσει ένας πυκνωτής σε μία μητρική, προσπαθείς να την βγάλεις στο τσαμπέ και μετά λές μήπως χτίσεις καινούριο σύστημα, δλδ δεν έχεις 40€ και θα βρείς κάπως άλλα 300€ οκ έχασα τον χρόνο μου διαβάζοντας χαζομάρες. Υ.Γ. Οι πυκνωτές δεν είναι διακοσμητικοί πάνω σε μία μητρική και ούτε οτι φαινομενικά συνεχίζει "να λειτουργεί" σημάινει ότι θα εξακολουθήσει να το κάνει για πολύ ακόμα και τα 40€ μπορει να σου βγούν παλλαπλάσια αλλά οκ εσύ ξέρεις Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από Qless
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 On 18/4/2018 at 11:04, Qless said: Πάντως σε σκασμένους πυκωτές κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα άλλαζε μόνο τους σκασμένους, αλλά ΟΛΟΥΣ το κόστος τους είναι μικρό για να πείς άλλαξε μόνο τους σκασμένους και τους υπόλοιπους βλέπουμε, από την άλλη για να κάτσει κάποιος να κάνει όλη την δουλεια αυτή για 20€ απλά πρέπει να πεινάει πολύ.... παντα υπαρχουν ηλεκτρονικοι οτι να νε .παντα ο πελατης θελει να δωσει τα λιγοτερα οποτε και ο αλλος θα κανει τα λιγοτερα.και βεβαια παντα υπαρχουν ατομα που πεινανε. On 20/4/2018 at 23:01, 23Optimus said: καλησπερα, δεν τον εχω παει ακομη παντως, συνεχιζει να λειτουργει σωστα, απλα και αυτο που λει ο πουλινος παραπανω, μπορει απλα να λειτουργει οπως εχει και να βγαλει αργοτερα προβλημα, κανεις δεν ξερει, αλλα αν ειχαν προβλημα αυτοι που μου χουν σκασει, σιγουρα ο υπολογιστης δεν θα ανοιγε ετσι δεν ειναι, δηλαδη σε αυτους ακομα το ρευμα συνεχιζεται να περναει κανονικα. απλα αυτο που δεν εχω καταλαβει καλα το τι ακριβως δουλεια κανουν οι πυκνωτες και γιατι εχει τοσους πολλους πχ η δικια μου και γιατι σκασαν μαλλον απο τα χρονια, απο θερμοκρασιες κλπ αποκλειεται γιατι με 30αρια πουχω και 40ρια αντε 50 με παιχνιδια το κοβω χλωμο ενω αλοι υπολογιστες παιζουν και με 80αρια και πανω. , υπαρχει καποια περιπτωση οτι να χρησημοποιει ακομη και οσους εχει απλα δεν εχει ψιλιαστει οτι καποιοι σκασαν, περιεργο, τεσπα ειχα βρει και καποια φωτογραφια το 2016 της μητρικης μου παρομοια απο αυτες που ανεβασα στο πρωτο σχολιο, και ειναι εντελως νορμαλ ολοι οι πυκνωτες, και σκεφτηκα αυτο παιζει ναγινε και μεσα σαυτον το μηνα η μπορει να υπαρχει και κανα χρονο εκει και να μη το χα παρει χαμπαρι, γιατι το ανοιγω και μια φορα το μηνα το κουτι και του σκαω καθαρισμο για τις σκονες. ειναι και θεμα τυχης πιστευω και το τι λειτουργια κανει ο καθενας μας, γιατι και σε καινουργιους υπολογιστες θα μπορει να συμβει και μεσα σε μηνα απο λογω διακοπη ρευματος η επειδη περναει πολυ ενεργεια εκει μεσα απο συστηματα τερατα και οσο ναναι να βγαλει γλωσσα η μητρικη. θα δω τι θα κανω μεχρι στιγμης σκεφτομαι να το αφησω ετσι και βλεπουμε, με το να σκεφτομαι αν χαλασει ωχ τι κανουμε, αν ειναι ετσι τοτε και εμεις αν παθουμε κατι ποτε δεν ξερεις, αν βρω ισσοροπια και στα οικονομικα μου, ισως το παρω αποφαση καποα μερα να φτιαξω κομματι κομματι νεον. μπορει να εχουν σκασει και απο ρευμα που εφαγες αποτομα καποια στιγμη.και οχι δεν σημαινει οτι ενας πυκνωτης αμα σκασει ή ακομα και αν τον βγαλεις οτι δεν θα λειτουργει το Mobo ή οτι δεν θα λειτουργει κατι.αλλο δεν λειτουργει αλλο δεν λειτουργει σωστα.δεν υπαρχει φτανουν οσους χρησιμοποιει.δεν ειναι οτι οκ χαλασε ο ενας παιζουν οι αλλοι.δεν ειναι backup οι πυκνωτες. επισης σε νεα Mobo υπαρχουν και αλλοι πυκνωτες πχ solid που ειναι καλυτεροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα