Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Πριν μια βδομάδα αντιμετώπιζα δυσκολίες με το pc μου καθώς έκανε μόνο του restart από το πουθενά. Έψαξα στο ίντερνετ έναν τρόπο να λύσω αυτό το θέμα αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να απενεργοποιήσω την αυτόματη επανεκκίνηση. Δηλαδή πλέον αντί να κάνει auto-restart απλά παγώνει η οθόνη χωρίς να μπορώ να κουνήσω τον κέρσορά μου και ούτε το Ctrl=Alt=Del η το Task Manager δουλεύει. Έτσι δεν έχω άλλη επιλογή απ'το να κάνω restart. Παρόλο που έχω ελάχιστες γνώσεις προσπάθησα να το ψάξω στο  ίντερνετ για άλλες πιθανές λύσεις.Δοκίμασα να μπω σε safe mode αλλά τίποτα δεν δούλεψε . Έτσι σκέφτηκα να ανοίξω μέσα το pc μήπως εντοπίσω κάτι. Αν και δεν είδα κάτι κούμπωσα ελαφρά την RAM  μου και μετά από τότε δεν έκανε τίποτα μέχρι και χθες.Στα windows 10 εχθές , βγήκε το πιο πρόσφατο update στο οποίο είχα δυσκολία να κάνω install. Μου είχε την επιλογή Restart Now και άμα την πάταγα θα έκανε Restart αλλά το update δεν θα καταίβενε. Έτσι δοκίμασα να μπω σε ένα παιχνίδι το PUBG και πάγωνε ξανά η οθόνη. Μετά από λίγη ώρα το πρόβλημα εξαφανίστηκε .Σήμερα το πρωί  ξαναπάτησα το "Restart Now" και περιέργως το update έγινε. Αλλά και πάλι όποτε μπαίνω σε ένα παιχνίδι ή ακόμα και άμα είμαι στο Twitch ή στο YouTube  θα συνεχίζει να το κάνει. Τα pc specs μου: AMD Ryzen 3 1200 , Gigabyte GTX 1060 3gb , MSI A320M Bazooka , Cruical Ballistix Sport LT 8gb 2666 DDR4 , 1TB Western Digital WD Blue , Corsair VS450 
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δλδ ηταν ολα οκ για καποιο καιρο και ξαφνικα αρχισε να κανει freeze κλπ πριν καμια βδομαδα ?

η το εστισες προσφατα και κανει απο την αρχη ολα αυτα ...

θα ελεγα καταρχας τσεκαρε το δισκο ειναι ο πρωτος υποπτος με κανα hard disk sentinel..αν δε το εχεις κανει ηδη δλδ..

και το τροφοδοτικο σου μου φενεται καπως αδυναμο για αυτο το συστημα αλλα τεσπα...ισως να μη φταιει αυτο ...

Επεξ/σία από Ghost007

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...