fordakias Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Το καλώδιο που χρησιμοποιώ ειναι male to male και τσεκαρισμενα λειτουργεί σωστά. Επιπλέον το Box έχεις 2 πλαϊνές θύρες μόνο. Σε καμία θύρα δεν λειτουργεί. Δεν είναι θέμα driver's. Συνδέοντας το στο PC, ειναι λες και δεν έχω συνδέσει καμιά συσκευή, δεν ειναι ότι την αναγνωρίζει ως άγνωστη συσκευή. 1
kyanokranos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, fordakias said: Το καλώδιο που χρησιμοποιώ ειναι male to male και τσεκαρισμενα λειτουργεί σωστά. Επιπλέον το Box έχεις 2 πλαϊνές θύρες μόνο. Σε καμία θύρα δεν λειτουργεί. Δεν είναι θέμα driver's. Συνδέοντας το στο PC, ειναι λες και δεν έχω συνδέσει καμιά συσκευή, δεν ειναι ότι την αναγνωρίζει ως άγνωστη συσκευή. Έχεις ανοίξει τη διαχείριση συσκευών; Εκεί εμφανίζεται; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από kyanokranos
kyanokranos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, fordakias said: Όχι, δεν εμφανίζει τίποτα Δες, μέσα από το windows update, αν έχουν εγκατασταθεί τίποτα, λάθος, drivers αυτόματα και γι'αυτό, ίσως, δεν αναγνωριζεται. Επίσης, δοκίμασες αυτό που σου είχα γράψει με το us burning tool; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από kyanokranos
fordakias Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δεν νομίζω διότι δεν εμφανίζεται καν στο PC. Επίσης και σε άλλο PC που το δοκίμασα πάλι δεν το έβλεπε. Τον τρόπο με το us burning tools δεν το δοκίμασα. Θα ήθελα να τρέξω πρώτα το twrp ώστε να πάρω ένα back up αλλά δεν τα έχω καταφέρει http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/16228-twrp-for-amlogic-devices Λέτε να έχει θέμα το box ? Έχει παραλάβει κάποιος και να έχει το ίδιο θέμα ?
kyanokranos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 44 minutes ago, fordakias said: Δεν νομίζω διότι δεν εμφανίζεται καν στο PC. Επίσης και σε άλλο PC που το δοκίμασα πάλι δεν το έβλεπε. Τον τρόπο με το us burning tools δεν το δοκίμασα. Θα ήθελα να τρέξω πρώτα το twrp ώστε να πάρω ένα back up αλλά δεν τα έχω καταφέρει http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/16228-twrp-for-amlogic-devices Λέτε να έχει θέμα το box ? Έχει παραλάβει κάποιος και να έχει το ίδιο θέμα ? Ρώτα/ψάξε καλύτερα εδώ:
patsi Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Πρέπει να έχει φτάσει και το δικό μου βλέπω σημερινή ημερομηνία κλείσιμο στην περιοχή μου. Δεν πιστεύω όλα αυτά τα «κλείσιμο» που διαβάζω να σημαίνουν τελωνείο ε;
isay Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, patsi είπε Πρέπει να έχει φτάσει και το δικό μου βλέπω σημερινή ημερομηνία κλείσιμο στην περιοχή μου. Δεν πιστεύω όλα αυτά τα «κλείσιμο» που διαβάζω να σημαίνουν τελωνείο ε; pic για να καταλάβουμε τι σε προβληματίζει. Αν βλεπεις κάπου το ΓΕΤΑ να σε προβληματίζει, αλλιώς οχι. Αν ψώνισες απο bg ΜΕ priority line μην ανησυχείς. Διάβασε τον οδηγό της υπογραφής μου για το pro+ γιατί ειναι ξαδερφάκια και εχουν τα ιδια κουσουρια (περα οτι το pro σκετο ειναι πολύ πιο δυνατό σαν hardware.
patsi Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, isay είπε pic για να καταλάβουμε τι σε προβληματίζει. Αν βλεπεις κάπου το ΓΕΤΑ να σε προβληματίζει, αλλιώς οχι. Αν ψώνισες απο bg ΜΕ priority line μην ανησυχείς. Διάβασε τον οδηγό της υπογραφής μου για το pro+ γιατί ειναι ξαδερφάκια και εχουν τα ιδια κουσουρια (περα οτι το pro σκετο ειναι πολύ πιο δυνατό σαν hardware. Με priority line είναι απλά λόγο πρώτης φοράς αγχώθηκα αλλά εντάξει εσείς ξέρετε καλύτερα. Εννοειται οι οδηγοί έχουν γίνει bookmark και είμαι έτοιμος με το που έρθει .
isay Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, patsi είπε Με priority line είναι απλά λόγο πρώτης φοράς αγχώθηκα αλλά εντάξει εσείς ξέρετε καλύτερα. Εννοειται οι οδηγοί έχουν γίνει bookmark και είμαι έτοιμος με το που έρθει . Αφου bg και PL, μην αγχώνεσαι. Άραξε και θα έρθει χωρίς μπελάδες. Εμπειρικά θα σου πω οτι καλό ειναι να εχεις διαθεσιμο και ένα ποντικάκι (ασύρματο ή ενσύρματο) για τις πρώτες ρυθμίσεις. Θα σε βοηθήσει πολύ μεχρι να εξοικειωθείς με το τηλεχειρ/ριο
patsi Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Ναι ναι έχω ήδη ένα ασύρματο ποντικικακι-πληκτρολόγιο Microsoft ελπίζω ότι θα τα διαβάζει δεν θα έχω θέμα ευχαριστώ! Ελπίζω σήμερα-αύριο παραλαμβάνω αφού το βγάζει ήδη στην περιοχή μου!
patsi Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Παρέλαβα εχθές το box. Χωρίς κάποια εμπειρία(οποτε αδυναμία να βρω σε που υστερεί) μου φανηκε μια χαρά σε ότι έχω δοκιμάσει(όχι πολλά ακόμη είναι η αλήθεια). Αμέσως έκανα τα απαραίτητα βασικά βήματα που έχει στον οδηγό του ο issay και παρακάτω βλέπω με τις ανάγκες αναλόγως και κάνω. Να πω και εγώ πως βοήθησε πολύ η ανηψωση με τα ποδαράκια που προτείνει ο issay και μέχρι να δω αν χρειάζεται κάποια άλλη λύση έβαλα και ένα απλό ανεμιστηράκι usb και το κράτησε σε καλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της χρήσης. 1
Antretng Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Ερώτηση, πόσο ρεαλιστικό είναι το σενάριο να χρησιμοποιηθεί ως mini pc, δηλαδή κάποιος να σερφαρει ή να δει κάνα βιντεάκι youtube με αυτό συνδέοντας πληκτρολόγιο και ποντίκι; Είχα πάρει παλαιοτερα ένα πιο αδύναμο και ήταν απελπιστική αργό ή ακόμα και κρασαρε. Το κοιτάω για το πατέρα μου που του κάηκε το αρχαίο του laptop. Έλεγα μήπως το συνδεα στη τηλεόραση του και να κάνει δουλειά με αυτό και γλυτώσει το 250αρη - 300αρη για laptop.
paiktaras69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Antretng είπε Καλησπέρα. Ερώτηση, πόσο ρεαλιστικό είναι το σενάριο να χρησιμοποιηθεί ως mini pc, δηλαδή κάποιος να σερφαρει ή να δει κάνα βιντεάκι youtube με αυτό συνδέοντας πληκτρολόγιο και ποντίκι; Είχα πάρει παλαιοτερα ένα πιο αδύναμο και ήταν απελπιστική αργό ή ακόμα και κρασαρε. Το κοιτάω για το πατέρα μου που του κάηκε το αρχαίο του laptop. Έλεγα μήπως το συνδεα στη τηλεόραση του και να κάνει δουλειά με αυτό και γλυτώσει το 250αρη - 300αρη για laptop. Πολύ εύκολα θα σου έλεγα, ακόμα και χωρίς πληκτρολόγιο, με ποντίκι και το virtual, εγώ το δουλεύω ετσι και είμαι μία χαρά 2
Antretng Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Πολύ εύκολα θα σου έλεγα, ακόμα και χωρίς πληκτρολόγιο, με ποντίκι και το virtual, εγώ το δουλεύω ετσι και είμαι μία χαρά Είναι αξιοπρεπής η ταχύτητα ; Βαριες σελιδες παίζει κομπλέ; Γιατί όπως είπα με πιο αδύναμο box κολλαγε άσχημα ή ακόμα και κρασαρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα