Προς το περιεχόμενο

[Banggood][TVBOX] Mecool M8S PRO 3/16GB DDR4 στα 59,34€ με Priority

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, isay είπε

Το εχω, όπως έχω και το μεγαλο πακετο netflix. Επίσης παλιότερα έχω κάνει τα netflix test patterns και στο αλλο θεμα με την επιλογη android tv βοχ εχω γραψει πως γίνεται.

Για το 5.1 ΔΕΝ ξέρω γιατί δεν εχω συστημα 5.1 για να απαντησω ντόμπρα

Κάνεις όμως ένα λάθος προσέγγισης. Ρωτάς για το συγκεκριμένο box, βασιζόμενος στις παροχές του netflix. 

Επειδη παρακολουθώ netflix και σε 4k smart tv αλλά και μεσω του box, εχε υποψη οτι η πλειονότητα των netflix τιτλων ΔΕΝ προσφέρονται σε uhd, οποτε το σύνηθες που θα βλέπεις ειναι 1080

Mε μπέρδεψες ποιο είναι το λαθος ?

Oτι ψάχνω/ψάχνουμε ένα κουτί να παίζει KAI netflix 4k .

Εκεί είναι η συνδρομή. Τι να ρωτήσω αν παίζει Amazon prime video ενώ η συνδρομή είναι στο netflix, η να μην με ενδιαφερει και το 4k στο Netflix.

Αν είναι αυτό να σου πω ότι μια χαρά ρωτάω και το λάθος βρίσκεται αλλού.

Πραγματικά δεν σε πιάνω στο συγκεκριμένο..

Το λάθος έρχεται απο την άλλη πλευρά που δεν ανοίγει τα μάτια άλλων που δεν έχουν σκεφτεί κάτι, πχ αν δεν έχεις ενισχυτή με hdmi ίσως να μην έχεις 5,1 η αν χρειαστείς και την ταδε συνδρομητική υπηρεσία δεν παίζει και πάρα πολλά ακόμα που μπορεί να σκεφτεί κάποιος.

Πάντως στο θέμα του 5.1 αν εσύ η κάποιος άλλος δουλεύει τώρα το συγκεκριμένο κουτί ΙΣΩΣ είναι αρκετό ακόμα και χωρίς ενισχυτή 5.1 (χωρίς να είμαι σίγουρος) να μας πει αν βλέπει το Netflix να του δείχνει στην περιγραφή κάποιων ταινιών ότι παρέχεται και ήχος 5.1 εκτός από την ανάλυση. 

πχ στο lost in space (netflix original series) βγαίνει η επιλογή 5.1 σε 2 certified κουτια που εχω αλλα και στην 1080 τηλεόραση.

Ενώ σε ένα mecool ki pro που έχω δεν βγαίνει ακόμα και με πειραγμένο netflix . Μονο με atv θα είχα ελπίδες.

Νομίζω οτι με τον παραπάνω τρόπο ίσως λύσουμε το θέμα 5.1 

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Ρε παιδιά τα μυαλά με πόνεσαν, το νετφλιξ στα προς θέαση αρχεία που έχει γράφει εάν έχουν ήχο 5.1.η συσκευή που θα δείτε το υλικό αυτό εάν δεν έχει τέτοια υποστήριξη ήχου αλλά μόνο 2.0 πως είναι δυνατόν να έχετε 5.1; απλά πράγματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξέρω ότι αυτό που λες είναι λογικό αλλά νομίζω ότι το εξήγησα πριν τι συμβαίνει και τώρα θα ξεκαθαρίσει εντελώς.

Η τηλεόραση είναι σκέτη χωρις κανέναν ενισχυτή συνδεδεμένο επάνω και εμφανίζει δυνατότητα 5.1.

Οπως και σε ενα κουτί ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ συνδεδεμένο στην τηλεόραση ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ η δυνατότητα 5.1 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΚΑΝ οπτική το κουτί ΑΛΛΑ και χωρις να έχει η τηλεόραση 5.1 ενισχυτή συνδεδεμένο.

Δεν ξέρω αν έχει δυνατότητα για 5.1 passthrough η τηλεόραση μέσω hdmi, οχι οτι παίζει ρόλο στην περίπτωση μας.

Το 5.1 που εμφανίζει η tv για αυτούς που αναρωτιούνται λογικά το βγάζει γιατί μπορεί λογικά να το αποδώσει μέσω της οπτικής που διαθέτει.

Το mecool μπορεί να μην έχει οπτική αλλά θα μπορεί λογικά να στείλει 5.1 μέσω hdmi.

Αρκεί αυτό να παμε παρακάτω?

Είναι αρκετό?

Μπορεί κάποιος απλά να απαντήσει αν στην συγκεκριμένη σειρά το box του τίτλου εμφανίζει 5.1 δυνατότητα?

Επειδή μάλλον θα χρειαστεί να το ξαναπώ τι συμβαίνει εδώ θα πω οτι η τηλεόραση είναι σκέτη χωρις κανέναν ενισχυτή συνδεδεμένο επάνω και εμφανίζει δυνατότητα 5.1 σε όποιο περιεχόμενο του netflix παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

Φίλε "vrwmiari" ρωταμε αν εχει δυνατότητα το κουτί του τίτλου για 5.1 στο netflix.

Μην τα μπλέκεις.

Γιατί όπως διαβάζω και είπα πολλά κουτία ακόμα και certified παίζουν 1080,4κ αλλά οχι 5.1 στο netflix.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Το κουτί μπορεί να βγάζει 5.1 ,η τηλεόραση βγάζει; εάν Ναι γιατί να μην έχει; όποιος το έχει ας πατήσει το οκ να δει τι γράφει

Δημοσ.
5 ώρες πριν, drdedus είπε

Mε μπέρδεψες ποιο είναι το λαθος ?

Oτι ψάχνω/ψάχνουμε ένα κουτί να παίζει KAI netflix 4k .

Εκεί είναι η συνδρομή. Τι να ρωτήσω αν παίζει Amazon prime video ενώ η συνδρομή είναι στο netflix, η να μην με ενδιαφερει και το 4k στο Netflix.

Αν είναι αυτό να σου πω ότι μια χαρά ρωτάω και το λάθος βρίσκεται αλλού.

Πραγματικά δεν σε πιάνω στο συγκεκριμένο..

Το λάθος έρχεται απο την άλλη πλευρά που δεν ανοίγει τα μάτια άλλων που δεν έχουν σκεφτεί κάτι, πχ αν δεν έχεις ενισχυτή με hdmi ίσως να μην έχεις 5,1 η αν χρειαστείς και την ταδε συνδρομητική υπηρεσία δεν παίζει και πάρα πολλά ακόμα που μπορεί να σκεφτεί κάποιος.

Μην με μπλέκεις στο θέμα 5.1. Δεν έγραψα τίποτα γιατί δεν εχω πρακτική εμπειρία (αλλιώς θα έγραφα). Απάντησα και σχολίασα μονο για το 4Κ και εκει αφορουσε το σχόλιο μου.

Τώρα που διευκρίνησες οτι εχεις το k1 pro και έχεις πρακτική εμπειρία, ειναι ξεκάθαρο ότι ο προβληματισμός μου για την προσέγγιση 'ηταν άτοπος. Απο τις προηγουμενες αναρτήσεις, ειχα την εικόνα (πες το λανθασμένη κριτική, πες το γρήγορη αναγνωση, πες το όπως θες) οτι ειχες επιδερμικη γνώση του αντικειμένου και απλά αναζητουσες ενα box που να παιζει netflix 4k με 5.1, έχοντας πιθανόν το σενάριο, οτι θα βάλεις το box και ξαφνικά όλες οι προβολές του netflix θα γινονται σε αναλυσεις 4κ.

Εκει λοιπον θέλησα να παρέμβω για να προλάβω πιθανή απογοήτευση σου (και άλλων αναγνωστών που θα παρερμήνευαν τη συζητηση) και σχολίασα για τους περιορισμους (γραμμή, σειρές, κλπ) και σχολίασα του τύπου "δες πρωτα πως δουλευει το netflix και το 4k και μετα βλέπεις τι μπορει να σου παρεχει το box, σαν λογικη συνεχεια της αλυσιδας".

Εδω θα προσθέσω κάτι ακομα (κυρίως για τρίτους). Αν κάποιος εχει οποιοδήποτε box, το συνδεσει μακριά απο το router, παρεμβάλονται εμποδια, πεφτει κατακόρυφα η αποδοση του wifi, αρα ακομα και μπομπάτη γραμμή να έχει θα φάει πορτα στο 4κ και θα χρειαστεί καλώδιο. Για πολλούς ειναι κοινή λογική, αλλά για πολύ περισσότερους δεν είναι γνωστό.

Για κάποιον που θελει netflix (τώρα ή συντομα) το θεωρώ απο τις καλύτερες επιλογές για αυτη την περιοδο. Το εχω, το εχω δείρει πολύ και το λεω παντελονάτα. Αντίστοιχα όμως θέλει σκάλισμα (software, πιθανον rom,, αερισμό, κλπ) οποτε αν κάποιος ψάχνει λύση έτοιμη με το άνοιγμα και ελάχιστο σκάλισμα, δεν του κάνει.

Τέλος εχω και μια αλλη προσεγγιση στα φθηνά boxes. Είναι καλές, οικονομικές λύσεις που μας δίνουν δυνατότητες που με άλλες λύσεις θα επρεπε να πληρώσουμε μπολικα πολλαπλάσια. Με δυο λογια αν (προσωπικά) ήθελα την καλυτερη δυνατή εικόνα, με τον καλύτερο δυνατό ήχο και μάλιστα 5.1, δεν θα ασχολιομουν με φθηνα boxes, αλλά θα αγοραζα το nvidia shield, ενα καλο ακριβό ενισχυτη 5.1, μια τηλεοραση δυναμίτη και ολα αυτά πισω απο ένα δικτυο καλής vdsl.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα λέμε καιρο στο φορουμ οπότε το επιδερμική δεν το καταλαβαίνω.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι προς τι το κόλλημα να ξεκινήσει κάποιος αύριο ούτε καν σήμερα και να ζητήσει 4k netflix.

Είναι κακό?

4k τηλεόραση θέλει και πάνω από 9Mbit ακόμα καλύτερα 15Mbit.

Όχι άπιαστο, Οχι δύσκολο.

Μια.απάντηση αν μπορεί κάποιος με το box του τιτλου για να βγάλω ενα συμπέρασμα σωστό η όχι θα δείξει.

Στην σειρά που αναφέρω κάποιος με το box ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ μπορεί να μου πει αν στην σειρά που αναφέρω εμφανίζεται 5.1 επιλογή ανεξάρτητα αν εχει 5.1 ηχοσυστημα συνδεδεμένο η οχι ?? Παρακαλώ..!

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

εμενα το netflix στο xboxs και με av ενισχυτη σε μερικα μου βγαζει 5,1 σε μερικα οχι,οποτε πιστευω δεν εχει να κανει με το box αλλα με την μαξ κωδικοποιηση που υποστηριζει το καθε περιεχόμενο

Δημοσ.

Να πω εδώ λίγο τη προσωπική μου εμπειρία μήπως βοηθήσει.. έχω το h96 pro plus και το έχω συνδεδεμένο μέσω οπτικής με 5.1 σύστημα. Θεωρώ ότι παίζει 5.1 από kodi. Όταν συνδέω όμως την οπτική στη τηλεόραση και ο ήχος περνάει μέσω hdmi από το κουτί και μέσω της τηλεόρασης περνάει στο ηχοσυστήμα θεωρώ ότι είναι αρκετά υποδεέστερος και σε καμία περίπτωση 5.1. Βέβαια, δεν είμαι γνώστης ως προς αυτό το θεμα, δοκιμές έκανα και κράτησα το βέλτιστο για εμένα τρόπο...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Την έριξα και εγώ την παραγγελία. Πρώτη φορά από Banggood αλλά ακολούθησα αυτά που είπατε πιστεύω θα είναι οκ. 

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο box, αλλά δεν το χρησιμοποιώ καθόλου τελικά, επειδή εξυπηρετούμαι από τις εφαρμογές της TV.

Αν βρω το χρόνο προς το μεσημέρι θα τσεκάρω ότι θέλετε.

Πως μπορώ να τσεκάρω αυτό με το 5.1?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κοίτα αν στην σειρά που αναφέρω προηγουμένως δείχνει 5.1 στην περιγραφή.

πχ στο lost in space (netflix original series) βγαίνει η επιλογή 5.1 σε 2 FULL certified κουτιά που έχω άλλα και στην 1080 τηλεόραση. ΧΩΡΙΣ να ειναι κάποιο 5.1 συνδεδεμένο επάνω. Στα υπόλοιπα ΔΕΝ μου το βγάζει.

ίσως έτσι να κάνουμε δουλειά.

ΑΝ και απο ότι καταλαβαίνω διαβάζοντας την παρουσίαση για το Mecool M8S Pro L (Android TV – Voice Control Version) λέει προς το τέλος αυτό που πίστευα.. δηλαδή οτι ΔΕΝ παιζει 5.1

Ο λόγος που το πίστευα είναι οτι ακόμα και certified κουτιά έχουν θέματα με το 5.1 ΑΛΛΑ και γιατί δεν έβλεπα καμία διάθεση από κανέναν να δει αν παίζει το κουτί του 5.1 λες και θα βρωμιζόταν το βιογραφικό του ... η θα τους έκρινε κανείς που δεν παίζει 5.1

Τι να πω θέλαμε κάποιον με 5.1 ηχοσυστημα ? Δεν τον βρίσκαμε.

Κάποιον απλά να μας πει αν παίζει σε μια σειρά/ταινία που δείξαμε η αν έστω έχει δει 1 φορά κάπου την ένδειξη 5.1 σε μια περιγραφή? Δεν τον βρίσκαμε.

Θέλαμε τον "Κολοκοτρώνη για να μας πει ότι δεν παίζει? Δεν τον βρίσκαμε.

Αυτο που διαβάζω ειναι το παρακάτω που δεν αποκλείει βέβαια οτι μπορεί να παίζει το mecool 5.1 αλλα μαλλον αυτο θελει να πει.

"Xiaomi still offers better licensing (up to 4K with Netflix/Amazon, including surround sound)"

Αν σε κάποιον παίζει βέβαια ας το πει. ΕΔΏ είμαστε.

Να τονισω οτι εμενα δεν νοιαζει αν παιζει η οχι δεν εχω σκοπο να το παρω απλα το τονιζω μιας και ξεχνιεται στις περιγραφες .

Για να ξέρει ο συμφουριτης αλλά και ο "περαστικός" αναλυτικά τι παίζει η τι μπορεί να του λείψει μιας και το θεωρούμε ψιλοδεδομενο η δεν το σκεφτήκαμε η ακομα και για μελλοντική χρήση.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

offtopic

Spoiler
2 ώρες πριν, drdedus είπε

...

Ο λόγος που το πίστευα είναι οτι ακόμα και certified κουτιά έχουν θέματα με το 5.1 ΑΛΛΑ και γιατί δεν έβλεπα καμία διάθεση από κανέναν να δει αν παίζει το κουτί του 5.1 λες και θα βρωμιζόταν το βιογραφικό του ... η θα τους έκρινε κανείς που δεν παίζει 5.1

Τι να πω θέλαμε κάποιον με 5.1 ηχοσυστημα ? Δεν τον βρίσκαμε.

Κάποιον απλά να μας πει αν παίζει σε μια σειρά/ταινία που δείξαμε η αν έστω έχει δει 1 φορά κάπου την ένδειξη 5.1 σε μια περιγραφή? Δεν τον βρίσκαμε.

Θέλαμε τον "Κολοκοτρώνη για να μας πει ότι δεν παίζει? Δεν τον βρίσκαμε....

drdedus μια φιλική υπενθύμιση. H συμμετοχή στο forum εχει εθελοντικό χαρακτήρα, που σημαίνει οτι όποιος επιθυμεί προσθέτει γνώσεις/πληροφορίες, τη χρονική στιγμή που θέλει και τον όγκο των πληροφοριών που θέλει. Να είσαι σίγουρος οτι για τους 100 που χώνουν προσωπικό χρόνο να γράφουν (σε οποιοδήποτε section, θεμα, συζήτηση), υπάρχουν αλλοι 5000 που απλά θα περάσουν, θα δουν, θα διαβάσουν πληροφορίες και θα φύγουν. Είναι επιλογή και τον μεν, αλλά και τον δεν και δεν υπάρχει καμια υποχρεώση για κανεναν. Επίσης υπολογισε και την τυχαιότητα της χρονικής στιγμής, δηλαδή κάποιος που εχει την πληροφορία, γνωρίζει την απάντηση, εχει όρεξη να απαντήσει, μπαινει σε διαφορετική χρονική στιγμή, που το ερώτημα κάποιου εχει χαθεί σε παλιότερες σελίδες, αναμεσα σε χαζές χιλιοειπωμένες ερωτήσεις του τύπου "Αν το πάρω απο εκει, θα πληρώσω τελωνειο;", "Παιζει nova/cosmote; ", κλπ κλπ

Για το 5.1 δεν εχω σοβαρη εμπειρία, ουτε σύστημα (στο εχω πει παλιότερα) αλλα θα μιλήσω ΓΕΝΙΚΑ για τη συμμετοχή μου στο insomnia απο προσωπική σκοπια. Το κάνω καιρό και το γουστάρω και στο διάστημα αυτό όλα τα παρακάτω εχουν συμβεί πολλάκις ανα περιπτωση:

• Γνώριζα μια απαντηση, αλλά κυριολεκτικά βαριόμουν να απαντήσω
  • Γνώριζα σχεδόν μια απάντηση, αλλά για να είμαι σιγουρος, έπρεπε να κάνω μια (μικρή ή μεγάλη) διαδικασία που εκεινη τη στιγμή δεν με βόλευε. Σιγα μην ψάξω. Ισως το κάνω αλλη ώρα, ίσως και καθολου
  • Δεν γνώριζα μια απαντηση, αλλά μπορουσα να την μάθω με googling και διάβασμα και συνειδητά δεν απαντουσα (ακομα κι αν έκανα googling απο περιέργεια). Μια τέτοια ερώτηση θα μπορουσε να ειναι "Ξέρετε τι ώρα κλείνει το τάδε μαγαζί; ". Μπες ρε φιλε στο site και δες, στην αναγκη αν κάποιος δεν σου απαντησει, ρίξε ένα τηλεφωνο
  • Στους ανυπόμονους έχω αλλεργία. Γράφει κάποιος ένα ερώτημα και μετά απο λίγο δευτερο ερώτημα "μα κανεις δεν ξέρει; "
  • Γνώριζα πολύ καλά την απάντηση και μάλιστα περισσότερα απο οσα ρωτουσε ο χρήστης, αλλά δεν είδα την ερωτηση γιατί είχε χαθεί σε προηγουμενες σελίδες. Υπάρχουν τετοιες περιπτώσεις που το ειδα πολύ αργότερα και απαντησα ετεροχρονισμένα για να μενει παρακαταθήκη
  • Γνωρίζω πολύ καλά την απαντηση, αλλά για χ-ψ-ζ λόγους δεν πέρασα απο το αντιστοιχο section του forum
  • Τέλος απο τη δική μου οπτική παιζει μεγαλο ρολο και ο τρόπος της ερώτησης, το στυλ αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορα του μελους στο forum. Αν κόψω κάποιον τεμπέλη, επιθετικο, υπερμετρα απαιτητικό, γενικά δε γουστάρω το στυλ, τρώει ακυρο και στην καλύτερη του μια γενική παραπομπή me trolling. Μπαινουν εδώ τύποι και νομιζουν οτι μιλάνε σε υπάλληλους καταστήματος

ontopic

Έκανα λίγο google search και υπο κάποιες προϋποθέσεις, μπορεις να εχεις netflix 5.1 απο τα box της σειράς m8s pro. Σου παραθέτω τα links για περαιτέρω δική σου μελέτη, αν ταιριάζει στα συστήματα που εχεις.

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
Δημοσ.

Για το TV Box του θέματος δεν ξέρω αλλά το m8s pro L που έχω συνδέσει με HDMI σε ενισχυτή βγάζει στο Netflix 5.1 (Dolby Digital+) χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλα εκτός από κάποιους παλιούς τίτλους .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...