Προς το περιεχόμενο

[Banggood][TVBOX] Mecool M8S PRO 3/16GB DDR4 στα 59,34€ με Priority

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

6 μηνες δουλευουν 2 στο σπιτι και ειναι απροβληματιστα και τα 2. Βεβαια και στα 2 απο το πρωτο boot περασα nexus rom. Πολυ αξιοποιστα box. Ημουν τοσο ευχαριστημενος απο την εταιρεια που πηρα και αλλα 2 Pro W για συγγενεις

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, black66.gr said:

Βρε αγόρι μου το λινκ για την ρομ θέλω και μια σίγουρη απάντηση απο κάποιον που την εχει περάσει ότι όντως δουλεύει, πριν περάσω στην αγορά του μηχανήματος.

Απ'ότι έχει αναφερθεί εδώ :

• Γενικά θέλει ψάξιμο για την υποστήριξη nova go/cosmote tv go.  Θα πρέπει είτε να βρεις κάποιον που το έχει κάνει είτε να δοκιμάσεις ROMs και να κρύψεις το root. Από ROMs, έχουν προταθεί οι εξής :  Μέσα από το freaktab, θα βρεις και περισσότερες πληροφοριες για τη συσκευή.
Επεξ/σία από kyanokranos
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άρα απο την στιγμή που οι νόβα και κοσμοτέ τιβι ΔΕΝ δουλευουν με rooted roms δεν θα μου κάνει. Με την στοκ που έρχεται μήπως θα παίζουν όμως;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Άρα απο την στιγμή που οι νόβα και κοσμοτέ τιβι ΔΕΝ δουλευουν με rooted roms δεν θα μου κάνει. Με την στοκ που έρχεται μήπως θα παίζουν όμως;

Όχι δεν παίζουν

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, black66.gr είπε

......Και μια τελευταία ερώτηση. Την δουλεια που θα μου κάνει αυτό  https://www.infomir.eu/eng/products/iptv-stb/mag255/ για παράδειγμα μπορεί να την κανω με το Mecool; ;)

Ανετοτατα, πολλά θα κάνεις με δαύτα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kyanokranos είπε

4K Netflix δεν ρώτησες αν υποστηρίζει, σωστά; Αν διαβάσεις πιο πάνω, δύο άτομα έχουν απαντήσει ότι υποστηρίζει. 

EDIT: Όσο για το 5.1, 

Πηγή: https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=323217&pid=2670611#pid2670611

Μην τα λες σε εμένα πες τα σε εσένα πρώτα και αν θέλεις να ανεβάσεις αριθμό των post σου βρες έναν καλύτερο τρόπο από τις άχρηστες παραθέσεις που κάνεις.

Τελικά παίζει η δεν παίζει 4κ netflix δεν μας είπες .

Και επειδή πάλι δεν κατάλαβες παίζει η δεν παίζει 5.1 netflix?

Για να σε βοηθήσω γιατί πάλι θα κάνεις άχρηστες επαναλαμβανομενες παραθεσεις το ερώτημα για το 5.1 είναι αν σου βγάζει 5.1 επιλογή ΣΤΟ neflix ?

Πως ρωτάμε αν παίζει 4κ Netflix .

Όχι αν έχει την δυνατότητα να παίξει γενικότερα 4κ η 5.1 .

Πολλά μηχανάκια ακόμα και τα certified δεν βγάζουν "εύκολα" 5.1 ΕΠΙΛΟΓΗ για ήχο στο Netflix και ας φτάνουν 4κ ανάλυση στο Netflix.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drdedus είπε

Τελικά παίζει η δεν παίζει 4κ netflix δεν μας είπες .

Εφόσον εχεις καλή γραμμή και εφόσον το βιντεο παρέχεται σε uhd πιάνει αναλυσεις 4κ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχεις και το ξέρεις η το διάβασες κάπου?

Σε κάποια σιτε ανέφεραν παλιότερα για 1080.

5.1 επιλογή βγάζει στο 1080 η 4κ ότι τέλος πάντων παίζει?

Αληθινά διαθέσιμα 9-15Mbps χρειάζεται για 4Κ.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.
3 ώρες πριν, drdedus είπε

Το έχεις και το ξέρεις η το διάβασες κάπου?

Σε κάποια σιτε ανέφεραν παλιότερα για 1080.

5.1 επιλογή βγάζει στο 1080 η 4κ ότι τέλος πάντων παίζει?

Αληθινά διαθέσιμα 9-15Mbps χρειάζεται για 4Κ.

Το εχω, όπως έχω και το μεγαλο πακετο netflix. Επίσης παλιότερα έχω κάνει τα netflix test patterns και στο αλλο θεμα με την επιλογη android tv βοχ εχω γραψει πως γίνεται.

Για το 5.1 ΔΕΝ ξέρω γιατί δεν εχω συστημα 5.1 για να απαντησω ντόμπρα

Κάνεις όμως ένα λάθος προσέγγισης. Ρωτάς για το συγκεκριμένο box, βασιζόμενος στις παροχές του netflix. 

Επειδη παρακολουθώ netflix και σε 4k smart tv αλλά και μεσω του box, εχε υποψη οτι η πλειονότητα των netflix τιτλων ΔΕΝ προσφέρονται σε uhd, οποτε το σύνηθες που θα βλέπεις ειναι 1080

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VasKag είπε

Ειναι εναλλακτικος τροπος συνδεσης. Αντι για scart και hdmi

αρα καμία διαφορά από την στιγμή που το έχεις σε συνδεση με hdmi, δεν πρόκειται δηλαδή να πάρεις real 5.1 σε σύνδεση με ΑV ενισχυτή ?

Δημοσ.

Μέχρι τώρα είχα ένα WD Media Player και έβλεπα ταινίες συνδέοντας πάνω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο όπου τις είχα αποθηκεύσει. Έχει αρχίσει να τα παίζει όμως και σκέφτομαι και εγώ την αγορά ενός tv box.

Έχω διαβάσει το αντίστοιχο thread, αλλά θα ήθελα αν δεν βαριέται κάποιος να μου απαντήσει σε μερικές απορίες. Έβαλα kodi στο pc για να δω πως ακριβώς λειτουργεί και κόλλαγε αρκετά έως πολύ.

1) Παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η σύνδεση που έχεις; Εγώ πιάνω 12mbps. Μήπως για αυτό μου εμφάνιζε υλικό σε 720p;

2) Φαντάζομαι στο συγκεκριμένο μπορώ απλά να συνδέσω έναν σκληρό ή ένα usb και να δω περιεχόμενο από εκεί έτσι;

3) Λαμβάνοντας υπόψη ότι το συγκεκριμένο είναι σε προσφορά, αν δώσω π.χ. έως 70-80€ μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...