isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 @paiktaras69 Μια χαρα. Σου προτείνω σφόδρα να κοιτάξεις τον οδηγό της υπογραφής μου και να αφαιρέσεις και το bitcoin minner (ή με άλλο τρόπο αν ξέρεις) 1 1
paiktaras69 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Mόλις τον διάβασα, πολύ ενδιαφέρον και θα τον ακολουθήσω
powerup Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, paiktaras69 είπε Καλό μηχάνημα , το έχω κάτι μήνες το 3/32 το όποιο είχα πάρει σε τιμή γύρω στα 50 € με priority. Μειονέκτηματα: η απούσία gigabit ethernet, είναι pre-root ( για όποιον το θέλει για cosmote και nova ) και αν δεν ρουταριστεί κανονικά-΄΄εντελώς΄΄ δεν μπορείς να αλλάξεις launcher. Tέλος έχει να βγάλει update κάτι μήνες. MECOOL M8S PRO TV Box 64bit Mini PC 3G RAM + 32G ROM - 3 GB RAM + 16 GB ROM (+) -Εταιρια σχετικα επωνυμη στα tv box - Mνημη DDR4 ram(αν κι δεν εχει πολυ μεγαλυτερη αποδοση απο την ddr3) -Παιζει ολα σχεδον τα format -Παιρνει updates απο την εταιρεια(αν κι το τελευταιο διαστημα δεν εβγαλε update) -Εχει θυρα AV -Yποστηριζει 4Κ youtube και HD Netfix (-) - Δεν εχει gigabit ethernet - Δεν εχει coxial (οπτικη θυρα) ( για οσους εχουν μηχανημα που την υποστηριζει) -Ειναι preroot (θελει costum rom για να παιξει nova go,cosmote) Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από powerup 4
fytotech Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Υπάρχει κάποιος οδηγός για το ποια TV box μπορούν να πάρουν Nova, Cosmote; Ή κάποια διαδικασία; Οι λογαριασμοί για τις δύο πλατφόρμες είναι δικοί μου, οπότε είναι στο ίδιο δίκτυο αν αυτό έχει σημασία.
isay Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, mynam3 είπε 4K Netflix παίζει; Ναι χιλιογραμμένο και εδω μεσα και σχεδον παντου στις σχετικές σελίδες
drdedus Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, isay είπε Ναι χιλιογραμμένο και εδω μεσα και σχεδον παντου στις σχετικές σελίδες 4k η 1080? Για 4κ ήταν η ερώτηση και να συμπληρώσω αν παίζει και 5.1 στο netflix ? Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από drdedus
kyanokranos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 12 minutes ago, drdedus said: 4k η 1080? Για 4κ ήταν η ερώτηση και να συμπληρώσω αν παίζει και 5.1 στο netflix ? Quote
black66.gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Θα μου παίζει cosmote tv on the go στην τηλεόραση;
kyanokranos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 11 hours ago, powerup said: Ειναι preroot (θελει costum rom για να παιξει nova go,cosmote) 7 minutes ago, black66.gr said: Θα μου παίζει cosmote tv on the go στην τηλεόραση;
drdedus Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kyanokranos είπε βρήκες εσυ απάντηση σε αυτό που δείχνεις??? hd netflix λέει ο φίλος στο λινκ που βάζεις που παρεμπιπτόντως έχω κάνει λικε και 4κ neflix ο άλλος φίλος. Ποια είναι "φίλε η διευκρίνηση η δικιά σου στο 4κ η 1080..? Καμία. Ποια είναι "φίλε η διευκρίνηση η δικιά σου στο 5.1 netflix../? Καμία . Επειδή ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ και θα γράψεις σίγουρα κάτι άκυρο πάλι, δεν είναι το μόνο που παίζει ρολο αν έχει οπτική κλπ για να αποδώσει 5.1 ήχο. Οπότε η ερώτηση αφορά αν υποστηρίζει ΤΟ NETFLIX 5.1 μέσω αυτού του μηχανήματος, και πως μπορεί να ρωτήσει κάποιος. Πάω στοίχημα ότι πάλι δεν κατάλαβες. Σύνελθε και ξαναδιάβασε και άσε τις συμβουλές αν δεν το έχεις γιατί παίρνεις κόσμο στον λαιμό σου με την άγνοιά σου . Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από drdedus
fytotech Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, fytotech είπε Υπάρχει κάποιος οδηγός για το ποια TV box μπορούν να πάρουν Nova, Cosmote; Ή κάποια διαδικασία; Οι λογαριασμοί για τις δύο πλατφόρμες είναι δικοί μου, οπότε είναι στο ίδιο δίκτυο αν αυτό έχει σημασία. 28 λεπτά πριν, kyanokranos είπε
kyanokranos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, drdedus said: βρήκες εσυ απάντηση σε αυτό που δείχνεις??? hd netflix λέει ο φίλος στο λινκ που βάζεις που παρεμπιπτόντως έχω κάνει λικε και 4κ neflix ο άλλος φίλος. Ποια είναι "φίλε η διευκρίνηση η δικιά σου στο 4κ η 1080..? Καμία. Ποια είναι "φίλε η διευκρίνηση η δικιά σου στο 5.1 netflix../? Καμία . Επειδή ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ και θα γράψεις σίγουρα κάτι άκυρο πάλι, δεν είναι το μόνο που παίζει ρολο αν έχει οπτική κλπ για να αποδώσει 5.1 ήχο. Οπότε η ερώτηση αφορά αν υποστηρίζει ΤΟ NETFLIX 5.1 μέσω αυτού του μηχανήματος, και πως μπορεί να ρωτήσει κάποιος. Πάω στοίχημα ότι πάλι δεν κατάλαβες. Σύνελθε και ξαναδιάβασε και άσε τις συμβουλές αν δεν το έχεις γιατί παίρνεις κόσμο στον λαιμό σου με την άγνοιά σου . 4K Netflix δεν ρώτησες αν υποστηρίζει, σωστά; Αν διαβάσεις πιο πάνω, δύο άτομα έχουν απαντήσει ότι υποστηρίζει. EDIT: Όσο για το 5.1, Quote Like all Android TV Netflix Apps on other Android TV Hardware platforms - you have to be HDMI connected to a DD+ capable Audio receiver for 5.1 HDMI Audio from Netflix, otherwise expect 2.0 PCM audio only. Πηγή: https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=323217&pid=2670611#pid2670611 Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από kyanokranos
black66.gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, kyanokranos είπε Βρε αγόρι μου το λινκ για την ρομ θέλω και μια σίγουρη απάντηση απο κάποιον που την εχει περάσει ότι όντως δουλεύει, πριν περάσω στην αγορά του μηχανήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα