drdedus Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ προχωράμε. Στην περιγραφή σου εμφανίζει δυνατότητα για 5.1 ? Στις επιλογές ήχου υποτίτλων σου εμφανίζει 5.1? Εχεις την android tv έκδοση που λέω παραπάνω η κάποια άλλη . http://mediaplayers.gr/mecool-m8s-pro-l-voice-android-tv-version/ Αυτός εδώ αφήνει να εννοηθεί ότι αυτό που παίρνεις παραπάνω με το xiaomi είναι και το 5.1 που εσύ αναφέρεις οτι παίζει και το "L" Είναι μαμά η rom η περασμένη από αλλού? Μπας και καταλάβουμε τι χρειάζεται για 5.1 εκτός απο 1080. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από drdedus
samtwo Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Αν στην περιγραφή στο Netflix εννοείς κάτω από τον τίτλο ναι εμφανίζει HD 5.1 αλλά και στις επιλογές ήχου και υποτίτλων έχει επιλογή ήχου 5.1. Πάντα παίζει ήχο 5.1 χωρίς να το επιλέξω εκτός και αν δεν το έχει η συγκεκριμένη ταινία. Η έκδοση που έχω είναι M8S Pro L χωρίς voice control, αυτό βγήκε μετά. Έχω επίσης ρυθμίσει στο digital sounds το HDMI RAW ώστε από ότι πιστεύω να στέλνει τον dolby ήχο στον ενισχυτή και να κάνει αυτός την αποκωδικοποιηση. Android TV έχει 7.1.1 όπως το πήρα δεν έβαλα κάποια άλλη. Το δικό μου δεν υποστηρίζει 4κ στο Netflix πάρα μόνο στο YouTube από ότι λέει αλλά δεν έχω 4Κ TV για δοκιμές. Πάντως είναι μια χαρά μηχανηματάκι και στο Netflix με έχει βολέψει.
isay Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, samtwo είπε Android TV έχει 7.1.1 όπως το πήρα δεν έβαλα κάποια άλλη. Το δικό μου δεν υποστηρίζει 4κ στο Netflix πάρα μόνο στο YouTube από ότι λέει αλλά δεν έχω 4Κ TV για δοκιμές. Πάντως είναι μια χαρά μηχανηματάκι και στο Netflix με έχει βολέψει. Εννοείς οτι βλέπεις σε αναλυση SD 480 και οχι HD; Αν εχεις τηλεοραση hd ready πρεπει να βλέπεις μεχρι 720, ενω αν εχεις full hd τηλεόραση πρεπει να βλέπεις μεχρι 1080. Κάνε οτι στο παρακάτω link με τα test patterns και στην περιπτωση που δεν εχεις 720/1080 τοτε ειτε εχεις apk με κοκκινο-μαυρο Ν ή η γραμμή σου εχει χαμηλή ταχυτητα www.insomnia.gr/forums/topic/480400-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-android-tv-box/?page=219&tab=comments#comment-56213847 αν εχεις καλη γραμμη βρες και εγκατεστησε το netflix app με ασπρο-κοκκινα γραμματα που ειναι για android tv και υποστηριζει εως 4Κ αναλογα μετη γραμμη
drdedus Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) τέλεια samtwo αρα το συγκεκριμένο παίζει κανονικά 5.1. Το περίεργο είναι οτι η καινούργια έκδοση με το voice control δεν παίζει όπως καταλαβαίνω 5.1 από τα λεγόμενα της παρουσίασης. θυμάσαι αν σου εμφανιζόταν η μηπως μπορεις να το συνδέσεις χωρίς ενισχυτή αλλά και την ρύθμιση hdmi raw για να δούμε αν σου εμφανίζει ένδειξη 5.1 στις περιγραφές κλπ? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από drdedus
xrele Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Καλημέρα, Αξίζει το συγκεκριμενο boxaki? 'Η υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα?
isay Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, xrele είπε Καλημέρα, Αξίζει το συγκεκριμενο boxaki? 'Η υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα? Για ΠΟΙΕΣ αναγκες; Τι θες να κάνεις με αυτό; Διάβασε την παρουσα συζητηση απο την αρχή και θα δεις τι σχόλια λενε τα παιδια
xrele Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, isay είπε Για ΠΟΙΕΣ αναγκες; Τι θες να κάνεις με αυτό; Διάβασε την παρουσα συζητηση απο την αρχή και θα δεις τι σχόλια λενε τα παιδια Για KODI, YOUTUBE, SPOTIFY, και streaming γενικότερα... σύνδεση μέσω πολυκαναλου ενισχυτή
aristidis540 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 θα παραλάβω κι'εγω σε λιγο και θα ηθελα να ρωτησω εαν στελνω hdmi στην tv παίρνω ταυτόχρονα ηχο για τον ενισχυτη απο την εξοδο 3.5 Phone out CVBS&L/R output . και εαν ναι, θελει το βυσμα να εχει και βιντεο η με ενα τετοιο κανω την δουλεια μου. https://www.e-shop.gr/bandridge-bal3401-portable-audio-cable-35mm-m-2xrca-m-1m-p-PER.753641
fordakias Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Παιδιά, πριν λίγες μέρες παρέλαβα το Android TV. Εννοείται πως προσπάθησα να βάλω Custom Rom. Βλέποντας λοιπόν την διαδικασία το box θα έπρεπε να είχε reset button. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο Android TV δεν έχει !! 1
kyanokranos Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, fordakias said: Παιδιά, πριν λίγες μέρες παρέλαβα το Android TV. Εννοείται πως προσπάθησα να βάλω Custom Rom. Βλέποντας λοιπόν την διαδικασία το box θα έπρεπε να είχε reset button. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο Android TV δεν έχει !! Είχα και εγώ ακριβώς την ιδια απορία. Πλέον, το αφαίρεσαν από τις νέες παρτίδες. Περιμένω απάντηση από το banggood σχετικά με το λόγο. Μπορείς είτε να το βραχυκυκλωσεις είτε να βάλεις reset button. Ψάξε για οδηγούς για το mecool miss pro L. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από kyanokranos
fordakias Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Το προσπάθησα με ένα συρματάκι και έπειτα με έναν συνδετήρα αλλά δεν τα κατάφερα. Ανοίγει κανονικά χωρίς να πηγαίνει σε recovery. Θα το κοιταξω πιο προσεκτικά. Προς το παρόν δεν τα έχω καταφέρει. 1
kyanokranos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 8 hours ago, fordakias said: Το προσπάθησα με ένα συρματάκι και έπειτα με έναν συνδετήρα αλλά δεν τα κατάφερα. Ανοίγει κανονικά χωρίς να πηγαίνει σε recovery. Θα το κοιταξω πιο προσεκτικά. Προς το παρόν δεν τα έχω καταφέρει. Μια πολύ εύκολη εναλλακτική είναι μέσω ADB/fastboot. Κατεβάζεις ένα terminal στο box και με τις εντολές adb reboot recovery, γίνεται reboot σε recovery. Επίσης, αν προσπαθείς να περάσεις rom με USB flashing tool, άνοιξε το πρόγραμμα στο pc σου και συνέδεσε το στο, απενεργοποιημένο και αππσυνδεδενο από την πρίζα, box. Σε εμένα έκανε αυτόματα boot σε recovery. Η σωστή θύρα για τέτοιες αναβαθμίσεις, είναι η πιο κοντινή στην υποδοχή για SD.
fordakias Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Στις 29/04/2018 στις 7:44 ΠΜ, kyanokranos είπε Μια πολύ εύκολη εναλλακτική είναι μέσω ADB/fastboot. Κατεβάζεις ένα terminal στο box και με τις εντολές adb reboot recovery, γίνεται reboot σε recovery. Επίσης, αν προσπαθείς να περάσεις rom με USB flashing tool, άνοιξε το πρόγραμμα στο pc σου και συνέδεσε το στο, απενεργοποιημένο και αππσυνδεδενο από την πρίζα, box. Σε εμένα έκανε αυτόματα boot σε recovery. Η σωστή θύρα για τέτοιες αναβαθμίσεις, είναι η πιο κοντινή στην υποδοχή για SD. Τελικά κατάφερα και μπήκα στο recovery και με τον ένα τρόπο και με τον άλλο. Το πρόβλημα όμως είναι πως συνδέοντας το Box με το PC, το PC δεν καταλαβαίνει ότι έχει συνδεθεί κάποια συσκευή, δεν το βλέπει καθόλου (έχω δοκιμάσει και στις 2 USB που διαθέτει το Box). Ομοίως μέσα από το default Android TV πηγαίνοντας στο "Developer options" και επιλέγοντας από τις ρυθμίσεις "MTP" ή οποιαδήποτε άλλη επιλογή, το PC δεν βλέπει καθόλου το Box. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? 1
vrwmiaris Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, fordakias είπε Τελικά κατάφερα και μπήκα στο recovery και με τον ένα τρόπο και με τον άλλο. Το πρόβλημα όμως είναι πως συνδέοντας το Box με το PC, το PC δεν καταλαβαίνει ότι έχει συνδεθεί κάποια συσκευή, δεν το βλέπει καθόλου (έχω δοκιμάσει και στις 2 USB που διαθέτει το Box). Ομοίως μέσα από το default Android TV πηγαίνοντας στο "Developer options" και επιλέγοντας από τις ρυθμίσεις "MTP" ή οποιαδήποτε άλλη επιλογή, το PC δεν βλέπει καθόλου το Box. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? Στη πλαϊνή θύρα θα το συνδέεις, όχι στην πίσω.επίσης βάλε άλλους drivers
kyanokranos Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 37 minutes ago, fordakias said: Τελικά κατάφερα και μπήκα στο recovery και με τον ένα τρόπο και με τον άλλο. Το πρόβλημα όμως είναι πως συνδέοντας το Box με το PC, το PC δεν καταλαβαίνει ότι έχει συνδεθεί κάποια συσκευή, δεν το βλέπει καθόλου (έχω δοκιμάσει και στις 2 USB που διαθέτει το Box). Ομοίως μέσα από το default Android TV πηγαίνοντας στο "Developer options" και επιλέγοντας από τις ρυθμίσεις "MTP" ή οποιαδήποτε άλλη επιλογή, το PC δεν βλέπει καθόλου το Box. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? Άλλαξε καλώδιο. Κατά 99% φταίει αυτό. Δοκίμασε USB male to male.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα