kyanokranos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Το γνωστό tvbox Mecool M8S PRO Amlogic S912 3GB DDR4 RAM 16GB ROM TV Box - EU στα 59,34€, τελική τιμή με priority. Προλάβετε, γιατί μένουν 50 περίπου τεμάχια. 2
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Οντως ειναι πολύ καλή τρέχουσα τιμή και το μποξάκι ειναι πολύ καλο Μήνες ειχα να το δω τοσο χαμηλά σε αξιοπιστο μαγαζι 1
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Και εγω κάπου στα 50 την ίδια περιοδο, αλλά απο τοτε οι τιμές ανεβηκαν κατακόρυφα σε ολα τα μαγαζια. Προσφορα-ζήτηση.
kyanokranos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 13 minutes ago, vrwmiaris said: 44€ το πήρα τον Οκτώβριο Η τιμή στο banggood, εδώ και 3 μήνες περίπου, δεν έχει πέσει κάτω από 68€. Χαμηλές τιμές έχει το geekbuying, αλλά απίθανο να πετύχεις στοκ.
gfdimopo Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 με απλό free shipping υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο?
black66.gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι λέει σαν συσκευή και λειτουργίες (ΙΡΤν κλπ); Για πείτε εσείς που το έχετε ή κάποιος που γνωρίζει από αυτά. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από black66.gr
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, gfdimopo είπε με απλό free shipping υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο? Δηλαδη για 6 ευρω, θες να ρισκάρεις τελωνειο 27 ευρω. Οκ 2
Diinekis21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, gfdimopo είπε με απλό free shipping υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο? Θα φας 100% τελωνείο με free shipping φίλε μου.
paiktaras69 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Καλό μηχάνημα , το έχω κάτι μήνες το 3/32 το όποιο είχα πάρει σε τιμή γύρω στα 50 € με priority. Μειονέκτηματα: η απούσία gigabit ethernet, είναι pre-root ( για όποιον το θέλει για cosmote και nova ) και αν δεν ρουταριστεί κανονικά-΄΄εντελώς΄΄ δεν μπορείς να αλλάξεις launcher. Tέλος έχει να βγάλει update κάτι μήνες. 1
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Καλό μηχάνημα , το έχω κάτι μήνες το 3/32 το όποιο είχα πάρει σε τιμή γύρω στα 50 € με priority. Μειονέκτηματα: η απούσία gigabit ethernet, είναι pre-root ( για όποιον το θέλει για cosmote και nova ) και αν δεν ρουταριστεί κανονικά-΄΄εντελώς΄΄ δεν μπορείς να αλλάξεις launcher. Tέλος έχει να βγάλει update κάτι μήνες. H απουσια gigabit ειναι αληθής. Αν είχε και gigabi θα ειχε μαμησει ακομα περισσότερο την αγορα γιατί netflix HD (που εχει) με gigabit στην τιμή που πωλείται, δεν θα υπήρχε ανταγωνιστής. Σαν box το εχουμε συζητήσει πολύ και η λύση στα προηγουμενα είναι custom rom, που ετσι που αλλιως ειναι καλο να περαστει, γιατί οι roms της mecool είναι σαβουρες και εχουν bitcoin minner. Σου προτείνω σφόδρα να ασχοληθείς και να αλλαξεις rom σε custom και θα δεις οτι θα ξεκλειδώσεις ακομα περισσότερες δυνατοτητες του box που εχεις. Το άλλο προβλημα που εχει (οπως και ολα τα boxes της κατηγορίας) ειναι κακή ψύξη που και πάλι υπάρχουν λύσεις. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από isay
efo355 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Παιδιά το έχω και δεν το χρησιμοποιώ ποια γιατί έχω πάρει smart tv. Όποιος θέλει με π.μ να το κανονίσουμε.
paiktaras69 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, isay είπε H απουσια gigabit ειναι αληθής. Αν είχε θα μαμησει ακομα περισσότερο την αγορα γιατί netflix HD (που εχει) με gigabit στην τιμή που πωλείται, δεν υπήρχε ανταγωνιστής. Σαν box το εχουμε συζητήσει πολύ και η λύση στα προηγουμενα είναι custom rom, που ετσι που αλλιως ειναι καλο να περαστει, γιατί οι roms της mecool είναι σαβουρες και εχουν bitcoin minner. Σου προτείνω σφόδρα να ασχοληθείς και να αλλαξεις rom σε custom και θα δεις οτι θα ξεκλειδώσεις ακομα περισσότερες δυνατοτητες του box που εχεις. Το άλλο προβλημα που εχει (οπως και ολα τα boxes της κατηγορίας) ειναι κακή ψύξη που και πάλι υπάρχουν λύσεις. κοίτα.....εχω στο σπίτι οπτική 100/100 οπότε από θέμα ταχυτητας είμαι οκ, το έχω ρουτάρει και έλυσα το εκνευριστικό για μένα θέμα του launcher και από την άλλη δεν με ενδιαφέρει το novago ή το αντίστοιχο της cosmote. Δεν έχω μπει στην διαδικασία custom rom μιας και το έχω στήσει οκ με kodi και terrarium και σύνδεση με av και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για την χρήση που το προορίζω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα