Προς το περιεχόμενο

[Banggood][TVBOX] Mecool M8S PRO 3/16GB DDR4 στα 59,34€ με Priority

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντως ειναι πολύ καλή τρέχουσα τιμή και το μποξάκι ειναι πολύ καλο

Μήνες ειχα να το δω τοσο χαμηλά σε αξιοπιστο μαγαζι

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω κάπου στα 50 την ίδια περιοδο, αλλά απο τοτε οι τιμές ανεβηκαν κατακόρυφα σε ολα τα μαγαζια. Προσφορα-ζήτηση.

Δημοσ.
13 minutes ago, vrwmiaris said:

44€ το πήρα τον Οκτώβριο

Η τιμή στο banggood, εδώ και 3 μήνες περίπου, δεν έχει πέσει κάτω από 68€. Χαμηλές τιμές έχει το geekbuying, αλλά απίθανο να πετύχεις στοκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λέει σαν συσκευή και λειτουργίες (ΙΡΤν κλπ); Για πείτε εσείς που το έχετε ή κάποιος που γνωρίζει από αυτά. 

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gfdimopo είπε

με απλό free shipping υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο? 

Δηλαδη για 6 ευρω, θες να ρισκάρεις τελωνειο 27 ευρω. Οκ

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gfdimopo είπε

με απλό free shipping υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο? 

Θα φας 100% τελωνείο με free shipping φίλε μου.

Δημοσ.

Καλό μηχάνημα , το έχω κάτι μήνες το 3/32 το όποιο είχα πάρει σε τιμή γύρω στα 50 € με priority.

Μειονέκτηματα:

η απούσία gigabit ethernet, είναι pre-root ( για όποιον το θέλει για cosmote και nova ) και αν δεν ρουταριστεί κανονικά-΄΄εντελώς΄΄  δεν μπορείς να αλλάξεις launcher. Tέλος έχει να βγάλει update κάτι μήνες.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Καλό μηχάνημα , το έχω κάτι μήνες το 3/32 το όποιο είχα πάρει σε τιμή γύρω στα 50 € με priority.

Μειονέκτηματα:

η απούσία gigabit ethernet, είναι pre-root ( για όποιον το θέλει για cosmote και nova ) και αν δεν ρουταριστεί κανονικά-΄΄εντελώς΄΄  δεν μπορείς να αλλάξεις launcher. Tέλος έχει να βγάλει update κάτι μήνες.  

H απουσια gigabit ειναι αληθής. Αν είχε και gigabi θα ειχε μαμησει ακομα περισσότερο την αγορα γιατί netflix HD (που εχει) με gigabit στην τιμή που πωλείται, δεν θα υπήρχε ανταγωνιστής.

Σαν box το εχουμε συζητήσει πολύ και η λύση στα προηγουμενα είναι custom rom, που ετσι που αλλιως ειναι καλο να περαστει, γιατί οι roms της mecool είναι σαβουρες και εχουν bitcoin minner. Σου προτείνω σφόδρα να ασχοληθείς και να αλλαξεις rom σε custom και θα δεις οτι θα ξεκλειδώσεις ακομα περισσότερες δυνατοτητες του box που εχεις.

Το άλλο προβλημα που εχει (οπως και ολα τα boxes της κατηγορίας) ειναι κακή ψύξη που και πάλι υπάρχουν λύσεις.

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.

Παιδιά το έχω και δεν το χρησιμοποιώ ποια γιατί έχω πάρει smart tv. Όποιος θέλει με π.μ να  το κανονίσουμε.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, isay είπε

H απουσια gigabit ειναι αληθής. Αν είχε θα μαμησει ακομα περισσότερο την αγορα γιατί netflix HD (που εχει) με gigabit στην τιμή που πωλείται, δεν υπήρχε ανταγωνιστής.

Σαν box το εχουμε συζητήσει πολύ και η λύση στα προηγουμενα είναι custom rom, που ετσι που αλλιως ειναι καλο να περαστει, γιατί οι roms της mecool είναι σαβουρες και εχουν bitcoin minner. Σου προτείνω σφόδρα να ασχοληθείς και να αλλαξεις rom σε custom και θα δεις οτι θα ξεκλειδώσεις ακομα περισσότερες δυνατοτητες του box που εχεις.

Το άλλο προβλημα που εχει (οπως και ολα τα boxes της κατηγορίας) ειναι κακή ψύξη που και πάλι υπάρχουν λύσεις.

κοίτα.....εχω στο σπίτι οπτική 100/100 οπότε από θέμα ταχυτητας είμαι οκ, το έχω ρουτάρει και έλυσα το εκνευριστικό για μένα θέμα του launcher και από την άλλη δεν με ενδιαφέρει το novago ή το αντίστοιχο της cosmote. Δεν έχω μπει στην διαδικασία custom rom μιας και το έχω στήσει οκ με kodi και terrarium και σύνδεση με av και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για την χρήση που το προορίζω :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...