Newbie_Programmer Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Ονομαζομαι Ηλιας και ειμαι 16 χρονων. Ασχολουμε με προγραμματισμο κοντα στον ενα χρονο(λιγο λιγοτερο) και συγκεκριμενα με τον τομεο της αναπτυξης παιχνιδιων με την χρηση της γλωσσας προγραμματισμου java. Εχω δημιουργησει ενα καναλι στο youtube οπου ανεβαζω βιντεο με αυτη την θεματολογιο οποτε αν ενδιαφερεται καποιος ας μπει να τσεκαρει. Επισης απανταω σε καθε ερωτηση οποτε αν εχει κανει απορια μην διστασει να ρωτησει στα σχολια... Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Build Games: https://www.youtube.com/channel/UCYjc3Jwyph-Hx_csVgdKjQg ΥΓ. καμια ιδεα για νεο ονομα; ευχαριστω και παλι Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από Newbie_Programmer
becoming_I Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μπράβο για τα βιντεάκια σου. Το παιχνίδι σου υπάρχει και κάπου ολοκληρωμένο;
Predatorkill Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ωραιο θα ηταν να εξηγεις και τι κανεις, θα βοηθουσε καποιον που μαθαινει τωρα. 1
Newbie_Programmer Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 19 ώρες πριν, becoming_I είπε Μπράβο για τα βιντεάκια σου. Το παιχνίδι σου υπάρχει και κάπου ολοκληρωμένο; Ολοκληρωμενο υπαρχει μονο στον υπολογιστη μου. Σημερα θα ανεβασω τα δυο τελευταια βιντεο της σειρας μου στο youtube. Σκοπευω να το αναπτυξω μονος μου και να το ανεβασω στο github. 17 ώρες πριν, Predatorkill είπε Ωραιο θα ηταν να εξηγεις και τι κανεις, θα βοηθουσε καποιον που μαθαινει τωρα. Εχεις δικιο. Σκεφτηκα να κανω αυτην την σειρα πειραματικα και στην επομενη που θα προσπαθησω να κανω κατι πιο σοβαρο θα παρω και ενα μικροφονο. Προς το παρον απλα απανταω σε ολα τα σχολια.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Πολύ καλός μπράβο σου. Περιμένω επόμενα βίντεο με εξηγήσεις για να μαθαίνουμε και εμείς τίποτα Έχω απορία το github τι ακριβώς είναι; Καλή συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα