Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Mac Calendar

katergaris79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν έχω το εξής θέμα: 

Το εταιρικό email μου είναι (για παράδειγμα) [email protected]. Ο mail client μου είναι η Google και όλη η διαχείριση γίνεται μέσω GSuite. Το ίδιο email έχω δηλώσει και στο iCloud μου και κάπου εδώ ξεκινάει το πρόβλημα.

Το Calendar του mac (Yosemite) συγχρονίζει τόσο το icloud account ( [email protected]) όσο και το Gmail account ( [email protected]). Όταν δημιουργώ κάποιο καινούργιο event μπορώ να επιλέξω σε ποιο από τα 2 accounts θα προστεθεί το event, όταν όμως με προσκαλούν σε ένα event, μπαίνει αυτόματα στο Gmail account και δε μου δίνει την επιλογή να το μεταφέρω στο iCloud (ώστε να συγχρονίσει κανονικά με όλες τις υπόλοιπες συσκευές που είναι στο iCloud). Δοκίμασα να αφαιρέσω εντελώς το Gmail account (μπας και φιλοτιμηθεί να τα περάσει στο iCloud) αλλά τίποτα, δεν παίρνει event που έχει δημιουργηθεί από άλλον κι εγώ είμαι καλεσμένος.

Όσο μπόρεσα να κοιτάξω σε διάφορα forums κλπ. δεν έβγαλα άκρη. Έχει κάποιος κάτι να προτείνει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Noμιζω τα invites γενικα ειναι δυσκολα να μεταφερθουν, ειχα ασχοληθει για λιγο παλιοτερα αλλα δεν ειχα βγαλει ακρη. Με ενα γρηγορο google search υπαρχουν αρκετα παρομοια θεματα με το δικο σου χωρις να βρω συγκεκριμενη λυση

Διάφοροι έχουν κάτι παρόμοιο αλλά όντως λύση ξεκάθαρη δε δίνεται. Άσε που στην προκειμένη είναι και το θέμα του κοινού mail σε iCloud και Google. 

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...