Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λατρεύω τους μπεζ υπολογιστές :wub: (όχι ως χρώμα) ... Έχω ακόμα πλήρως λειτουργικούς κάποιους από τα 90s και μετά. Σκέφτηκα, εάν κάποιοι έχουν την ίδια λατρεία (και ηλικία ίσως) μήπως μοιραζόμασταν σκέψεις, συμβουλές και σχετικά info...

• Like 2
Δημοσ.

Αύριο θα ανεβάσω εγώ από ένα pentium 1 133 που έχω. Μπεζ κουτί, 200watt (προ ΑΤΧ προδιαγραφών), και 16 ολόκληρα ΜΒ ραμ.

• Like 4
Δημοσ.

Μιλάμε για άλλες εποχές, dos 5.1 που έπρεπε να σετάρεις config.sys και autoexec.bat για να έχεις cd-rom και κάρτα ήχου, τα windows ήταν ακόμα εφαρμογή που έτρεχε επάνω απο το dos και η κάρτες γραφικών ήταν 256 η 512 kb!!!. ήταν επίσης και η πρώτη και τελευταία φορά που αγόρασα pc και δέν το έφτιαξα μόνος μου, ένα 486sx στα 66 mhz, νομίζω οτι υπάρχει ακόμα στο εξοχικό του παππού μου εάν δέν το έχουν διαρρήξει, το είχα αναβαθμίσει σε 486dx 120mhz.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, holyphe είπε

Εχείς να μας δείξεις κάποια φωτογραφία; :)

Θα επανέλθω με φωτό αν και οι πιο παλιοί βρίσκονται στο μουσείο τεχνολογίας μου (σκοτεινή αποθήκη) που στεγάζει και τα ανάλογα περιφερειακά. Προχθές έδωσα στην ανακύκλωση την τεράστια "επαγγελματική" CRT Viewsonic 22 ιντσών... δεν είχα άλλο χώρο.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πρωτο υπολογιστη στα 9  μου ( '94 )  ειχα εναν turbo-x στα 08mhz με κουμπι turbo ( !!) που εκανε οverclock στα 16,σκοτωνε το εργαλειο!
Ειχε και οθονιτσα που σου εγραφε με ποσα mach πηγαινες.

20mb δισκο πανω και φορτωνες οτι γουσταρες.

Αμφιβαλω ομως οτι υπαρχει σε καμια αποθηκη,αλλα θα το ψαξω.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.

Για τους μεγαλύτερους, 1988 amstrad cpc 464 με κασέτα και πράσινη οθόνη 12"ή14"(δε θυμάμαι). Πρώτο pentium, επίσης 1994 με 1,2g σκληρό!-

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...