poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 On 13/04/2018 at 13:15, petran91 said: Το Annex M δεν είναι, το είχα ξετσεκάρει πριν καμιά βδομάδα διαβάζοντας ένα θέμα εδώ. Άρα τώρα κοιτάω αν είναι θέμα δικό μου και έπειτα επικοινωνώ με ΟΤΕ? Αν τους πάρω τώρα και τους το πω θα μου πουν οτι είναι φυσιολογική η ταχύτητα μου κτλ σωστά; κοιτας την καλωδιωση σου και τελειωνει εκει.αν παρεις τον οτε να πεις οτι ειναι χαμηλα θα σου πουν ειναι οκ.οποτε το ξεχνας αυτο. adsl= best effort. και γενικα βγαλτο το annex m ετσι και αλλιως.δεν θα κερδισεις κατι μονο θα χασεις 1
petran91 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Και κάτι τελευταίο. Στην πρίζα του υπνοδωματίου (άλλη μία υπάρχει, στο σαλόνι όπου είναι τώρα το router) το router δεν συγχρονίζει καθόλου. Υπάρχει περίπτωση κάτι να έχει να κάνει με αυτό;
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 αν εχεις δυο πριζες μια στο σαλονι και μια στο δωματιο λογικα του σαλονιου ειναι η κεντρικη.αμα την ανοιξεις θεωρητικα θα πρεπει να βρεις 3 ζευγαρια.το ενα ειναι που ερχεται απο τον οτε και σου φερνει την υπηρεσια το δευτερο θα πρεπει να πηγαινει στο δωματιο σου και το τριτο θα πρεπει να ειναι στον αερα και να ειναι αναπληρωματικο μεχρι κατανεμητη.οποτε αν δεν παιζει το δωματιο ή δεν το εχουν συνδεσει στην κεντρικη πριζα ή δενειναι συνδεδεμενο στο δωματιο ή εχει προβλημα το πριζακι.αν εχεις ορεξη να τα ανοιξεις και τα 2 και να μας στειλεις φωτογραφιες μπορουμε να βοηθησουμε μηπως χανεις ταχυτητα και απο καποιο αναπληρωματικο ζευγαρι πχ. 1
petran91 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, poulinos είπε αν εχεις δυο πριζες μια στο σαλονι και μια στο δωματιο λογικα του σαλονιου ειναι η κεντρικη.αμα την ανοιξεις θεωρητικα θα πρεπει να βρεις 3 ζευγαρια.το ενα ειναι που ερχεται απο τον οτε και σου φερνει την υπηρεσια το δευτερο θα πρεπει να πηγαινει στο δωματιο σου και το τριτο θα πρεπει να ειναι στον αερα και να ειναι αναπληρωματικο μεχρι κατανεμητη.οποτε αν δεν παιζει το δωματιο ή δεν το εχουν συνδεσει στην κεντρικη πριζα ή δενειναι συνδεδεμενο στο δωματιο ή εχει προβλημα το πριζακι.αν εχεις ορεξη να τα ανοιξεις και τα 2 και να μας στειλεις φωτογραφιες μπορουμε να βοηθησουμε μηπως χανεις ταχυτητα και απο καποιο αναπληρωματικο ζευγαρι πχ. Μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω φωτογραφίες. Ευχαριστώ πολύ!
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Just now, petran91 said: Μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω φωτογραφίες. Ευχαριστώ πολύ! μπορει και να μην φταιει αυτο για την ταχυτητα αλλα δεν χανεις κατι να το δεις και να ενεργοποιησεις και το πριζακι αμα το θες. 1
petran91 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Χαίρετε. Επαναφέρω το νήμα καθώς ενώ είχα αφήσει τελείως το θέμα ίντερνετ, σήμερα ξαφνικά είδα ότι κατεβάζω πολύ γρήγορα για κάποιο λόγο, οπότε μπήκα στο router και κλειδώνω στα 24500 με VDSL2 και τα επισυναπτόμενα χαρακτηριστικά. Μπήκα στο cosmoteID και είδα ότι μας ενεργοποίησαν σήμερα σε Vdsl. Υποθέτω κάποια στιγμή θα κλειδώσω και στα 30, ή θα χρειαστεί να τους πάρω τηλ να τους πω ότι είμαι στα 24 για να το φτιάξουν; Επίσης μου δίνουν 50αρι με 33€ οπότε θα κινηθώ προς τα εκεί λογικά. Βάση του attainable θεωρητικά θα τα πιάσω άνετα σωστά;
infin1tyGR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Σε έχουν ακόμα σε ταχύτητες ADSL, αλλά μέσω VDSL οπότε είναι ακριβώς 24/1. Πάρε ένα τηλέφωνο καλύτερα, ίσως σου είχαν ακυρώσει την αίτηση για VDSL.
isay Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Είσαι σε πακέτο 24 adsl, οποτε είτε εγινε ακυρωση της παλιάς αιτησης ή σβήσε το router για 2 λεπτα και αναψε το πάλι. Αν πας σε 30-50 (το βλέπεις μεσα στο router) εισαι σε vdsl πακέτο. Αν μείνει στο 24, τοτε καλείς οτε και συζητάς για αναβάθιση σε 30-50 με τις αναλογες χρεώσεις. Η γραμμή σου σηκωνει και 50 (δες το attainable). Δεν ξέρω ποιες ειναι οι αναγκες σου και πόσο πληρώνεις τώρα, αλλά το 24 ειναι μια χαρά ταχυτητα για το μεσο χρήστη. Εσυ πληρώνεις, εσυ κρίνεις. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από isay
petran91 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Στο site της κοσμοτε βλέπω ότι μου άλλαξαν και το πακέτο σε double play 30M, ενώ ήταν student24s αν δεν κάνω λάθος. Έχουν περασει και 4 μήνες αλλά η αίτηση που είχα κάνει από ότι θυμάμαι ήταν 30€ για 30αρι, αλλά βλέπω τώρα ότι με 33 μου δίνουν 50αρι οπότε για 3 ευρώ όσο αρκετό και να είναι το 30αρι νομίζω αξίζει το 50. Άρα αρχικά επιβεβαιώνω ότι με άλλαξαν και πρόγραμμα, γιατί αν δεν με άλλαξαν θα μείνω στο 24αρι με τα 18€ που ήταν μέχρι χθες. Θα κάνω ενα τηλέφωνο να είμαι σίγουρος.
bill2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέσα στο my account τι πρόγραμμα σου λέει ότι έχεις ;
petran91 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις επιβεβαιωσα ότι με αναβάθμισαν σε 30αρι από τότε που έκανα την αίτηση. 29.90€ με 30αρι vdsl και κάτι λεπτά σε σταθερά και κινητα. Στο mycosmote μου έχει προσφορά 50αρι με τα ίδια λεπτά και 33,5€, οπότε νομίζω είναι καλύτερο value και θα κάνω αίτηση Τους πήρε 4 μήνες και βάλε αλλά τα καταφέραμε Οσο για το ότι είμαι ακόμα σε 24 ταχύτητα, θα το δω το βράδυ πάλι που θα επιστρέψω και αν δεν έχει πάει στα 30 θα τους πάρω τηλ. Μπορεί να το πέτυχα πάνω στην αλλαγή η οτιδήποτε τέτοιο και να μην πρόλαβαν να με ανεβάσουν Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από petran91
petran91 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Για την ιστορία, σήμερα ήρθε τεχνικός. Με είχαν βάλει σε λάθος πόρτα γι αυτό και το 24.5. Με έβαλε στη σωστή και τώρα είμαι καρφωμένος στα 30. Έχω ήδη κάνει αίτηση και για τα 50 που από ότι φαίνεται θα τα πιάνω Τέλος καλό λοιπόν.
petran91 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, divo είπε μαλλον δεν σε ειχε βαλει σε πορτα ασφαλειας...🤣🤣🤣🤣🤣 Τα προφιλ ολα (vdsl, vectoring) αλλαζουν χωρις την επισκεψη τεχνικου απο τη στιγμη που εχεις μπει σε καμπινα. Συγκεκριμένα μου είπε ότι είναι μία καμπίνα VDSL που δίνει σε πολλές άλλες και είναι αρκετά φορτωμένη. Επίσης σε αυτούς φαινόταν ότι δεν συγχρόνιζα καν(o αριθμός τηλεφώνου μου δηλαδή ήταν down τελείως), ενώ εγώ ήμουν κανονικά online. Αυτά τα λέω για να βγάλετε συμπεράσματα οι γνώστες
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 On 13/08/2018 at 13:12, petran91 said: Συγκεκριμένα μου είπε ότι είναι μία καμπίνα VDSL που δίνει σε πολλές άλλες και είναι αρκετά φορτωμένη. Επίσης σε αυτούς φαινόταν ότι δεν συγχρόνιζα καν(o αριθμός τηλεφώνου μου δηλαδή ήταν down τελείως), ενώ εγώ ήμουν κανονικά online. Αυτά τα λέω για να βγάλετε συμπεράσματα οι γνώστες μαλλον σε εριξαν σε αλλο Port.αυτο με την καμπινα vdsl που δινει σε αλλες δεν εχει σχεση με το προβλημα σου, On 15/08/2018 at 09:49, divo said: Στα φοιτιτικα δεν εχει vdsl προγραμματα .......ακομα Με αυτα που διαβασα απλα θα σου πω οτι ειχες μπει σε καμπίνα με δυνατότητα 90+ και φυσικά τηλεφωνια voip. Αυτος που στο εβαλε δεν ηρθε καν απο το σπιτι σου να δει αν εχεις παρει τηλεφωνια, αν εχει αναψει το 4ο λαμπακι (telephony). Και γι αυτο δεν ειχες τηλεφωνο. Όσο αφορα το 30αρι απλα δε το γυρισαν σαν προφιλ. Δεν ερχεται τεχνικος για αλλαγή προφίλ απο 24 σε30 ή 50 οταν εισαι σε καμπινα ηδη. ενημερωτικα.αν δεν τον εβλεπαν online και βγηκε τεχνικος εξω τοτε το μονο που μπορω να σκεφτω είναι πχ να ειχαν σεταρει την ταδε port αλλα καταλαθος τον εριξαν σε αλλο Port για αυτο τον βλεπουν Offline.εχει τυχει και με εναλλακτικο παροχο απο αστικο κεντρο.ο οτε να τον ριχνει σε αλλο οριο να συγχρονιζει να παιρνει Ip αλλα να τον βλεπεις σε αλλο Port On 13/08/2018 at 13:07, divo said: μαλλον δεν σε ειχε βαλει σε πορτα ασφαλειας...🤣🤣🤣🤣🤣 Τα προφιλ ολα (vdsl, vectoring) αλλαζουν χωρις την επισκεψη τεχνικου απο τη στιγμη που εχεις μπει σε καμπινα. αυτο παιζει να χρειαστει μονο αν δεν ειναι ολες οι καρτες super vectoring και ζητησει καποιος 200Mbit οποτεθα πρεπει να τον αλλαξουν καρτα. On 11/08/2018 at 11:30, petran91 said: Για την ιστορία, σήμερα ήρθε τεχνικός. Με είχαν βάλει σε λάθος πόρτα γι αυτό και το 24.5. Με έβαλε στη σωστή και τώρα είμαι καρφωμένος στα 30. Έχω ήδη κάνει αίτηση και για τα 50 που από ότι φαίνεται θα τα πιάνω Τέλος καλό λοιπόν. εχεις attainable 90+ >οποτε παιζεις και 50αρι και 100αρι.και εισαι και σε Fast.αν πας interleave στο downstream τοτε λογικα θα εχεις και το 100αρι και παραπανω
OttoKan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Στις 13/4/2018 στις 12:40 ΜΜ, skiabox είπε Η καλύτερη σειρά είναι αυτή που προανέφερα. Πρώτα χρησιμοποιούμε τα μάτια και τα πόδια για να βρούμε σε ποιο καφάο ανήκουμε. Και μετά πάμε στον wizard. Υπάρχει περίπτωση στα camping του Παντελαιήμονα στον Πλαταμώνα που ενώ έβγαζε διαθεσιμότητα vdsl ο wizard του οτε από πέρυσι, η οπτική ίνα δεν έχει κατέβει από το κάστρο του Πλαταμόνα προς τα camping. Οπότε πρώτα εμπιστευόμαστε αυτά που βλέπουμε με τα μάτια μας και μετά πάμε στο επόμενο βήμα. Μας τρολάρεις???? θα τρέχει στον δρόμο ο κόσμος, που δεν έχει και ιδέα τι είναι το καφαο και τι η οπτική ίνα , για να προσπαθήσεις να καταλάβει τι δυνατότητες έχει?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα