Damachi Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στον ΟΤΕ μου χαν βγάλει ότι πριν 15 χρόνια αλλη γραμμη στο όνομα της μάνας μου χρωστάει 100 μαζί με τόκους και το πλήρωσα και αυτό ο μακακας... Έπρεπε να τους πω να πα να μπιπ αφού τόσα χρόνια έχει πάει σε άλλο. Με τη cyta τους είχα διαολοστηλει για χρέωση site που δεν έκανα και μου στέλνανε κάθε μήνα λογ. για 10 ευρο υπόλοιπο κάτι χρόνια Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Damachi
4saken Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Το αιτημα σας για πιστωση εχει επεξεργαστει.Η αναλογη πιστωση θα εμφανιστει σε επομενο λογαριασμο σας. Αυτο το μηνυμα ελαβα πριν απο λιγο στο κινητο, εχει σχεση με την υποθεση?Υποτιθεται οτι εχουν αλλαξει και το κινητο επικοινωνιας οταν εγινε η μεταβιβαση.
l337 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) (ιδίως) μεταξύ του 2007 και 2011 γινότανε το απόλυτο μπάχαλο στο λογιστήριο της forthnet. Ψάξτε και στο google ή και σε γειτόνικα forum σε posts εκείνης της περιόδου και θα δείτε ότι γινόταν χαμός. Ο λόγος είναι διότι πρωτίστως η forthnet ήταν ο ορισμός του καφενείου. Μετά ήρθε αυτό και έδεσε (4.000.000€). Την συνέχεια την φαντάζεται κανείς.. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από l337 1
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 On 18/4/2018 at 13:52, billdanos said: Δεν θα βγάλεις εύκολα άκρη. Η αδερφή μου είχε αντίστοιχο θέμα ενώ ήταν πελάτης τους για 15+ χρόνια! Και αφού τους έτριψε στα μούτρα λογαριασμούς που εξόφλησε πριν 6 χρόνια (επειδή είναι παρανοϊκή και δεν πετάει καμία απόδειξη) ενώ αυτοί έλεγαν πως τα χρωστάει, επανήλθαν στη συνέχεια λέγοντας πως το χρέος τελικά πάει πιο πίσω σχεδόν πριν 9-10 χρόνια (προφανώς ελπίζοντας πως δεν θα είχε ακόμη πιο παλιές αποδείξεις)... Τους έγραψε κανονικά και τους ενημέρωσε πως για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, θα πρέπει να μιλάνε με το δικηγόρο της... Εδώ και 2 χρόνια δεν την ξαναενόχλησαν. :/ δεν νομιζω οτι μια εταιρεια θα το εκανε επιτηδες.το κακο ειναι σε ολες τις περιπτωσεις οτι αν μεινει υπολοιπο ασχετα με το ποιος φταιει θα φαινεται στην καρτελλα του πελατη.οτι δεν την ενοχλησαν δεν σημαινει οτι μπορει να μην υπαρχει το υπολοιπο. On 18/4/2018 at 13:38, 4saken said: H απάντησή τους Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Αναφορικά με το αίτημα σας, κατόπιν ελέγχου από το αρμόδιο τμήμα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συνολικό, λογιστικό σας υπόλοιπο είναι 71 και διαμορφώνεται ως εξής: To παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης στις 30/11/2011 και ποσό 87,29 , εκκαθαρίστηκε μερικώς από το πιστωτικό παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης 30/10/2011 και ποσό -26,90 αφήνοντας χρεωστικό υπόλοιπο 60,39 . Στις 9/2/2012, προχωρήσατε σε συνολική πληρωμή 108,97 , καλύπτοντας το παραπάνω χρεωστικό σας υπόλοιπο (60,39 ), καθώς επίσης και το παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης στις 20/01/2012 με ποσό 1,54 και το παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης 20/01/2012 με ποσό 47,04 . Κατόπιν αυτού, το παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης 20/01/2012 και ποσό 82,48 παρέμεινε ανεξόφλητο και στη συνέχεια εκκαθαρίστηκε από το πιστωτικό παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης στις 20/02/2012 και ποσό -75.61 , αφήνοντας χρεωστικό υπόλοιπο 6,87 . Το παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης στις 20/11/2012 και ποσό 62,69 δεν έχει εξοφληθεί. Όσον αφορά τον τηλεφωνικό αριθμό 26610*****, με το χρεωστικό παραστατικό και ποσό 43,38 έχει συμψηφιστεί με το πιστωτικό παραστατικό με ποσό -41,80 , αφήνοντας ένα χρεωστικό υπόλοιπο 1,58 , το οποίο διαμορφώθηκε στα 1,44 λόγω ενός μικρού πιστωτικού - 0,14 που προέκυψε μετά τη μεταβίβαση. Ως εκ τούτου, το άθροισμα των χρεωστικών παραστατικών (6,87 + 62,69 + 1,44 ) διαμορφώνει το συνολικό, λογιστικό σας υπόλοιπο στα 71 . Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας (www.nova.gr), είτε τηλεφωνικά στο 13831. Μονο εγω μπερδευτηκα και δεν βγαζω ακρη? Και η απαντηση μου Ευχαριστώ, Όταν έκανα την μεταβίβαση του αριθμού στο όνομα της μητέρας μου πληρωσα ότι όφειλα μέχρι εκείνη την ημέρα.Διαφορετικα δεν μπορούσε να γίνει η μεταβίβαση. Γιατί δεν μου ζητήθηκε αυτή η οφειλή? Γιατι στους επόμενους λογαριασμούς από το 2012 δεν εμφανίστηκε ποτε αυτή η οφειλή? αν εχεις αποδειξεις μπορεις και μονος σου να δεις τι παιζει αν πραγματι ισχυουν. απο ολα αυτα το βασικο που σε νοιαζει ειναι αυτο Το παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης στις 20/11/2012 και ποσό 62,69 δεν έχει εξοφληθεί. τα αλλα ειναι λιγο μπερδεμα αλλα ειναι μικρα ποσα οποτε λιγο σε νοιαζει.θα μπορουσαν ισως να σου στειλουν αναλυτικα τι εχει πληρωθει γιατι καθε εξοφληση φαινεται στο συστημα.σαν αναλυση καρτελλας δηλαδη On 18/4/2018 at 14:36, orck said: Θέλαμε κάποτε να έρθουν οι σωτήρες εναλλακτικοί να απαλλαγούμε από τον κακό ΟΤΕ. Οι σωτήρες ήρθαν μόνο που αποδείχθηκαν χειρότεροι από την κάκια εταιρία που αρχικός δεν θελαμε. Μπράβο στην forthnet. Σε καμία περίπτωση μην πληρώσεις τίποτα. απλα καλο ειναι να προσπαθησει εστω και με επικοινωνια να του το σβησουν για να μην φαινεται αργοτερα αν αποφασισει να παει στον ιδιο παροχο ή οταν το ποσο ειναι μεγαλο και καλη ωρα θα παιξει και ο τηλεγνους. επισης αν εχει αποδειξεις μπορει να δει αν τα εχει πληρωσει ολα μπορει πραγματι να εχει ξεφυγει κατι. On 20/4/2018 at 13:54, Damachi said: Στον ΟΤΕ μου χαν βγάλει ότι πριν 15 χρόνια αλλη γραμμη στο όνομα της μάνας μου χρωστάει 100 μαζί με τόκους και το πλήρωσα και αυτό ο μακακας... Έπρεπε να τους πω να πα να μπιπ αφού τόσα χρόνια έχει πάει σε άλλο. Με τη cyta τους είχα διαολοστηλει για χρέωση site που δεν έκανα και μου στέλνανε κάθε μήνα λογ. για 10 ευρο υπόλοιπο κάτι χρόνια καλο ειναι να ρωταμε πριν πληρωσουμε κατι πως προκυπτει ειδικα οταν γινονται αλλαγες σε ονομα διοτι θυμαμαι σε οτε νομιζω ή σε δεη οτι σε αλλαγη ονοματος ξαφνικα ζητησαν να πληρωθει ενας λογαριασμος δυο φορες με αλλο ονομα.σαν να εγινε επανεκδοση λογαριασμου απλα σε αλλο ονομα.το αλλο ατομο το πληρωσε χωρις να το ψαξει οτι κοινως ενταξει ετσι ειναι.δεν ειναι ετσι. λογικο να γινει ενα λαθος αλλα λογικο να πας να το δεις και οχι να πεις το πληρωνω. On 20/4/2018 at 19:22, 4saken said: Το αιτημα σας για πιστωση εχει επεξεργαστει.Η αναλογη πιστωση θα εμφανιστει σε επομενο λογαριασμο σας. Αυτο το μηνυμα ελαβα πριν απο λιγο στο κινητο, εχει σχεση με την υποθεση?Υποτιθεται οτι εχουν αλλαξει και το κινητο επικοινωνιας οταν εγινε η μεταβιβαση. λογικα για σενα ειναι.μπορεις να τους ρωτησεις τι ειναι.
Damachi Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Ειχα ρωτησει στο γερμανο/οτε και ειχαν ενα υπολοιπο . Το μακακας παει στο οτι το πληρωσα ενω μετα τοσο καιρο παραγραφεται
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 6 minutes ago, Damachi said: Ειχα ρωτησει στο γερμανο/οτε και ειχαν ενα υπολοιπο . Το μακακας παει στο οτι το πληρωσα ενω μετα τοσο καιρο παραγραφεται για παραγραφη θα σε γελασω δεν ξερω τι παιζει.
4saken Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δεν παραγραφεται μετα απο 5 χρονια το χρεος, εχετε πηγη για το αντιθετο?
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 10 minutes ago, 4saken said: Δεν παραγραφεται μετα απο 5 χρονια το χρεος, εχετε πηγη για το αντιθετο? κοιταξα απο περιεργεια. http://nomikisimvouli.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8485.html μπορει να ειναι απο 5 εως 20 χρονια αναλογως την περιπτωση απο ιδιωτη σε ιδιωτη. βεβαια αυτο δεν ειναι λυση διοτι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να αλλαξει νομικα αλλο τοσο αν μαυρισει το ονομα σου σε καμια λιστα.θα περιμενεις εστω και 5 χρονια μετα να βγεις?:P για αυτο τονιζω οτι ασχετα με τον παροχο καλο ειναι να προσπαθουμε να βγαζουμε ακρη με τα χρωστουμενα ωστε να γινουν μηδεν. 1
4saken Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 https://onusnewsgr.blogspot.com/2011/12/5_29.html
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 κατω κατω Αναστέλλεται η παραγραφή των αξιώσεων: για τα παρακατω. και ξαφνικα μπορει σε ενα χρονο εκει που πχ μπορει να ηταν 5 χρονια για τους παροχους να δεις οτι δεν παραγραφονται.:P οποτε ας προσεχουμε. επισης μπορει να υπαρχουν και τιποτα μικρα γραμματα στους ορους που υπογραφουμε που να αναιρουν την πχ την παραγραφη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα