Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ελαβα ένα τηλέφωνημα απο εισπρακτική εταιρεία που εκπροσωπει την Forthnet και μου ζητησε επιβεβαιωση στοιχειων μου AΦΜ κτλ.

Αρνηθηκα μιας και δεν εχω συνδεση πλεον στην Forthnet και το κλεισα.

Παρολαυτα αμέσως επικοινώνησα με το τηλεφωνικο κεντρο της NOVA και μου επιβεβαιωσαν οτι
για τον αριθμο 26610 ***** υπαρχει χρεος απο το 2012 (!!!) στα 69 ευρω περιπου συν 1,44 απο το 2017.

Το 2017 εγινε μεταβιβαση απο το ονομα μου στο ονομα της μητερας μου σε καταστημα  στην Κερκυρα οπου εξοφλησα και οτι χρεος υπηρχε μεχρι την συγκεκριμενη μερα στο ονομα μου.

Στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι ισως προκειται για συστημικο προβλημα και για αυτο δεν εμφανιστηκε αυτο το ποσο νωριτερα.

Μεχρι το 2017  πληρωνα κανονικα τους λογαριασμους μου και δεν αντιληφθηκα κανενα χρεος ωστε να το πληρωσω, 6 χρονια μετα καλουμαι να πληρωσω ενα χρεος απο το πουθενα!

Το παιδι στο τηλεφωνικο κεντρο μου πε να στειλω e-mail στο τμημα παραπονων το οποιο εκανα και περιμενω.

Εχει ξανασυμβει σε κανεναν?

Δημοσ.

Σε πάααρααα πολλούς.

Ξεκίνησαν να ζητάνε λεφτά που ούτε αυτοί ξέρουν αν όντως τα χρωστάει κάποιος στα αλήθεια.

Νομίζω όμως ότι τα χρέη παραγράφονται εάν μέσα σε 5 χρόνια δεν έχουν απαιτηθεί (αλλά ας απαντήσει κάποιος νομικός καλύτερα μη σε πάρω στο λαιμό μου).

Προσωπικά με κάλεσαν και εμένα για ένα χρέος 30-40 ευρώ από πριν 8 χρόνια παρόλο που δεν χρωστάω τίποτα και όλοι οι λογαριασμοί έχουν εξοφληθεί κανονικά και σε κανέναν λογαριασμό δεν εμφανίζεται κανένα υπόλοιπο.

Τους είπα ότι δεν πρόκειται να πάρουν πενηνταράκι από εμένα, όχι για τα 30 ευρώ, που στη τελική σιγά το ποσό, αλλά για τη γυφτιά τους. Αρνούμαι να δεχτώ ότι χρωστάω το παραμικρό και ότι τα και καλά χρωστούμενα δεν είναι «πουστιά» της εταιρίας ή λάθος του λογιστικού τους συστήματος.

Κάτι μου πέταξαν για εξώδικο και τους είπα ότι προφανώς μπορείτε να μου στείλετε εξώδικο αλλά εκτός του ότι θα διακόψω οριστικά τις 3 συνδέσεις που έχω από εσάς είναι αυτονόητο ότι θα ανταπαντήσω με μήνυση προς την εταιρία σας για αυτό, εκείνο και το άλλο και το παράλλο …

Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εψαξα και στο google,χαμος γινεται εχουν ανοιχτει και topic εδω, προφανως και θα τους αγνοησω, ευχαριστω!

Δημοσ.

το απλο ειναι να τους ρωτησεις απο που προκυπτει.εστειλες το email οποτε περιμενε να σου απαντησουν για να δεις τι θα σου πουν.μπορει πραγματι να ειναι καποιο χρεος μπορει και μονοι τους να σου πουν οτι οκ το μηδενισαν.

• Like 1
Δημοσ.

Να προσθέσω πως και σε εμένα έχει συμβεί κάτι τέτοιο πριν μια δεκαετία.  Το ποσό ήταν κάπου στα 20€. Βέβαια είχα τις αποδείξεις όλες μαζεμένες.  Το παράξενο τότε ήταν πως μου ζήτησαν ένα μήνα πάγιο κάπου στο ενδιάμεσο της παραμονής μου στην εν λόγο εταιρία.

• Moderators
Δημοσ.

Μήπως δεν επέστρεψες εξοπλισμό? 69,9 μου ζητάνε και εμένα για τον δοριφορικο εξοπλισμό που δεν επέστρεψα

Δημοσ.
On 14/4/2018 at 12:09 ΠΜ, 4saken said:

Ακομα περιμενω απαντηση...

θα παρει λιγες μερες λογικα.απλα να δεις απο που προκυπτει.μπορει και να στεκει μπορει και να ειναι λαθος οποτε να στο σβησουν

On 15/4/2018 at 1:05 ΠΜ, alkis13 said:

Να προσθέσω πως και σε εμένα έχει συμβεί κάτι τέτοιο πριν μια δεκαετία.  Το ποσό ήταν κάπου στα 20€. Βέβαια είχα τις αποδείξεις όλες μαζεμένες.  Το παράξενο τότε ήταν πως μου ζήτησαν ένα μήνα πάγιο κάπου στο ενδιάμεσο της παραμονής μου στην εν λόγο εταιρία.

αν καποιος τα εχει πληρωσει το καλο ειναι να μιλησει μαζι τους για να μηδενισει το υπολοιπο παρα να το αφησει  και μετα να τον πριζουν απο δικηγορικα γραφεια και τετοια.

2 hours ago, Inuyasha said:

Μήπως δεν επέστρεψες εξοπλισμό? 69,9 μου ζητάνε και εμένα για τον δοριφορικο εξοπλισμό που δεν επέστρεψα

καποτε τον χαριζαν.πλεον ειναι χρησιδανειο?

• Moderators
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, poulinos είπε

θα παρει λιγες μερες λογικα.απλα να δεις απο που προκυπτει.μπορει και να στεκει μπορει και να ειναι λαθος οποτε να στο σβησουν

αν καποιος τα εχει πληρωσει το καλο ειναι να μιλησει μαζι τους για να μηδενισει το υπολοιπο παρα να το αφησει  και μετα να τον πριζουν απο δικηγορικα γραφεια και τετοια.

καποτε τον χαριζαν.πλεον ειναι χρησιδανειο?

Πιάτο lmb ειναι τζάμπα, τον μαραφέτι που περνει την κάρτα το σ μουν με χρήση δανεισμό

Δημοσ.

Ισως να ηταν πιο παλια δωρεαν που το πληρωνες αν θυμαμαι καλα.αλλα ναι καλο ειναι να βλεπουμε τι πρεπει να δωσουμε πισω οταν φευγουμε απο τον παροχο.

1 hour ago, Inuyasha said:

Πιάτο lmb ειναι τζάμπα, τον μαραφέτι που περνει την κάρτα το σ μουν με χρήση δανεισμό

Δημοσ.

H απάντησή τους

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Αναφορικά με το αίτημα σας, κατόπιν ελέγχου από το αρμόδιο τμήμα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συνολικό, λογιστικό σας υπόλοιπο είναι 71 και διαμορφώνεται ως εξής:

To παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης στις 30/11/2011 και ποσό 87,29 , εκκαθαρίστηκε μερικώς από το πιστωτικό παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης 30/10/2011 και ποσό -26,90 αφήνοντας χρεωστικό υπόλοιπο 60,39 .

Στις 9/2/2012, προχωρήσατε σε συνολική πληρωμή 108,97 , καλύπτοντας το παραπάνω χρεωστικό σας υπόλοιπο (60,39 ),  καθώς επίσης και το παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης στις 20/01/2012 με ποσό 1,54 και το παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης 20/01/2012 με ποσό 47,04 .

Κατόπιν αυτού, το παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης 20/01/2012 και ποσό 82,48 παρέμεινε ανεξόφλητο και στη συνέχεια εκκαθαρίστηκε από το πιστωτικό παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης στις 20/02/2012 και ποσό -75.61 , αφήνοντας χρεωστικό υπόλοιπο 6,87 .

Το παραστατικό με ημερομηνία έκδοσης στις 20/11/2012 και ποσό 62,69 δεν έχει εξοφληθεί.

Όσον αφορά τον τηλεφωνικό αριθμό 26610*****, με το χρεωστικό παραστατικό και ποσό 43,38 έχει συμψηφιστεί με το πιστωτικό παραστατικό με ποσό -41,80 , αφήνοντας ένα χρεωστικό υπόλοιπο 1,58 , το οποίο διαμορφώθηκε στα 1,44 λόγω ενός μικρού πιστωτικού - 0,14 που προέκυψε μετά τη μεταβίβαση.

Ως εκ τούτου, το άθροισμα των χρεωστικών παραστατικών (6,87 + 62,69 + 1,44 ) διαμορφώνει το συνολικό, λογιστικό σας υπόλοιπο στα 71 .

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας (www.nova.gr), είτε τηλεφωνικά στο 13831.

Μονο εγω μπερδευτηκα και δεν βγαζω ακρη?

Και η απαντηση μου

Ευχαριστώ,

Όταν έκανα την μεταβίβαση του αριθμού στο όνομα της μητέρας μου πληρωσα ότι όφειλα μέχρι εκείνη την ημέρα.Διαφορετικα δεν μπορούσε να γίνει η μεταβίβαση.

Γιατί δεν μου ζητήθηκε αυτή η οφειλή?
Γιατι στους επόμενους λογαριασμούς από το 2012 δεν εμφανίστηκε ποτε αυτή η οφειλή?

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν θα βγάλεις εύκολα άκρη. Η αδερφή μου είχε αντίστοιχο θέμα ενώ ήταν πελάτης τους για 15+ χρόνια! Και αφού τους έτριψε στα μούτρα λογαριασμούς που εξόφλησε πριν 6 χρόνια (επειδή είναι παρανοϊκή και δεν πετάει καμία απόδειξη) ενώ αυτοί έλεγαν πως τα χρωστάει, επανήλθαν στη συνέχεια λέγοντας πως το χρέος τελικά πάει πιο πίσω σχεδόν πριν 9-10 χρόνια (προφανώς ελπίζοντας πως δεν θα είχε ακόμη πιο παλιές αποδείξεις)...

Τους έγραψε κανονικά και τους ενημέρωσε πως για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, θα πρέπει να μιλάνε με το δικηγόρο της... Εδώ και 2 χρόνια δεν την ξαναενόχλησαν. :/ 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αθάνατο λογιστήριο της Forthnet, πρέπει να κλείνει άνετα 10ετία με αυτές τις μλκίες...

• Thanks 1
Δημοσ.

Θέλαμε κάποτε να έρθουν οι σωτήρες εναλλακτικοί να απαλλαγούμε από τον κακό ΟΤΕ. Οι σωτήρες ήρθαν μόνο που αποδείχθηκαν χειρότεροι από την κάκια εταιρία που αρχικός δεν θελαμε.

Μπράβο στην forthnet.

Σε καμία περίπτωση μην πληρώσεις τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Η πιθανότητα να μην ισχύουν τα παραπάνω είναι από πολύ μικρή έως μηδενική. Πιθανώς τα ποσά να είναι σε διαφορετικούς κωδικούς λογαριασμού (άλλες υπηρεσίες ή συνδέσεις σε άλλες διευθύνσεις ή ίδιες διευθύνσεις με διαφορετική χρονολογία ενεργοποίησης) γι' αυτό και δεν εμφανιζόταν στους λογαριασμούς που διατηρούσες/διατηρείς.

Ο λόγος που εμφανίστηκαν τώρα είναι γιατί ολοένα και περισσότερο αναλαμβάνουν τις εισπράξεις τα λαμόγια των εισπρακτικών εταιριών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...