Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδιά, θέλω να μάθω αν γνωρίζεται το θέμα. Θέλω να κάνω νέα σύνδεση τηλεφώνου σε νέο σπίτι που δν έχει συνδεθεί ακόμα μέσω καλωδίου με την κολώνα του ΟΤΕ. Γνωρίζεται τι χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση; Τι χαρτιά χρειάζονται; Ποσό καιρό θα πάρει για να κάνουν την σύνδεση; 

Δημοσ.

θα εκανα την αιτηση στον οτε ωστε οταν ερθει τεχνικος να δει οτι δεν υπαρχει καλωδιο(ελπιζω να μην ειναι μεγαλη η αποσταση) και να το δωσει λογικα συνεργειο για να το περασει.εκτος αν χρειαζεται και αλλες κολωνες ενδιαμεσα οποτε ναι εκει το χρεωνοταν ο πελατης 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, poulinos είπε

θα εκανα την αιτηση στον οτε ωστε οταν ερθει τεχνικος να δει οτι δεν υπαρχει καλωδιο(ελπιζω να μην ειναι μεγαλη η αποσταση) και να το δωσει λογικα συνεργειο για να το περασει.εκτος αν χρειαζεται και αλλες κολωνες ενδιαμεσα οποτε ναι εκει το χρεωνοταν ο πελατης 

Υπάρχει κολώνα του ΟΤΕ ακριβώς έξω από το σπίτι, όποτε το θέμα για ενδιάμεσες κολώνας δεν υπάρχει.. απλά θέλω να ξέρω αν γνωρίζεις, πέρα από την αίτηση που θα κάνω αν χρειάζεται κάποιο άλλο χαρτι πέραν της ταυτότητας κ του αφμ. Γτ κάτι διάβαζα για άδεια οικοδομής, συμβόλαιο σπιτιού και κάτι τέτοια. 

Δημοσ.

σιγουρα θα υπαρχει καποιος προισταμενος να σου πει.γιατι στο τηλεφωνο δεν νομιζω οτι θα βγαλεις ακρη με το support

Δημοσ.

Αν το κτίριο ειναι κατω των 6 διαμερισματων τοτε θα παρει απο την κολώνα με αυτοστηριχτο, οποτε θελεις μονο μια αιτηση νεας συνδεσης και τιποτα αλλο.

Αν εχει 6 διαμερίσματα και πανω, τότε μιλάμε για τελειως αλλη διαδικασία.

Δημοσ.

απο καποια διαμερισματα και πανω ηξερα για 4 οχι για 6 πρεπει να μπει κατανεμητης οποτε εκει μετα το καλωδιο παει υπογεια και το οποιο θα τραβηχτει απο το Kv.

Δημοσ.

τωρα ναι τι  5 τι 6 δεν αλλαζει και πολλα.απλα να μας πει και ο τοπικ σταρετερ αν μιλαμε για πολυκατοικια ή για μαιζονετα/μονοκατοικια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...