Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Το βασικό μου θέμα είναι πώς να ελέγχω τα πάντα και να παίζω παιχνίδια pc από το android box μου.

H επικοινωνία επιτυγχάνεται μέσω powerline και έχω δοκιμάσει το teamviewer ανεπιτυχώς καθώς ναι μεν το mouse δουλεύει αλλά στα videos κολλάει.

Κάποια καλή λύση υπάρχει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jeanthira7 είπε

Καλημέρα,

Το βασικό μου θέμα είναι πώς να ελέγχω τα πάντα και να παίζω παιχνίδια pc από το android box μου.

H επικοινωνία επιτυγχάνεται μέσω powerline και έχω δοκιμάσει το teamviewer ανεπιτυχώς καθώς ναι μεν το mouse δουλεύει αλλά στα videos κολλάει.

Κάποια καλή λύση υπάρχει?

2 πραματάκια που δεν πρόκειται να λειτουργήσουν.
Ουσιαστικά θέλεις να «κάθεσαι» και να λειτουργείς τον υπολογιστή σου κανονικά αλλά στην ουσία από απόσταση μέσω του android box και όλα αυτά με powerlines.

Άλλο πράμα ο χειρισμός από απόσταση και να ελέγχεις τα πάντα και άλλο τα παιχνίδια ή το video streaming, για το οποίο νομίζω ότι δεν θα είχες πρόβλημα με διαφορετική προσέγγιση και όχι μέσω teamviewer ή vnc.
Για τα παιχνίδα πάντως δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις δουλειά καθώς θα τρώς και την καθυστέρηση στις εντολές που θα προστίθεται λόγο των powerlines.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dpolal είπε

2 πραματάκια που δεν πρόκειται να λειτουργήσουν.
Ουσιαστικά θέλεις να «κάθεσαι» και να λειτουργείς τον υπολογιστή σου κανονικά αλλά στην ουσία από απόσταση μέσω του android box και όλα αυτά με powerlines.

Άλλο πράμα ο χειρισμός από απόσταση και να ελέγχεις τα πάντα και άλλο τα παιχνίδια ή το video streaming, για το οποίο νομίζω ότι δεν θα είχες πρόβλημα με διαφορετική προσέγγιση και όχι μέσω teamviewer ή vnc.
Για τα παιχνίδα πάντως δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις δουλειά καθώς θα τρώς και την καθυστέρηση στις εντολές που θα προστίθεται λόγο των powerlines.

Ποια είναι τελικά η διαφορετική προσέγγιση?

Υπάρχει τελικά τρόπος να μην κολλάνε τα παιχνίδια και το video?

Όταν λέμε τα πάντα εννοούμε ότι παίζουμε games, βλέπουμε videos κλπ...

Γιατί ετοιμαζόμουν να δοκιμάσω την λύση του VNC....

Αρα μου λες ότι τα powerlines είναι καλά για να μοιράζουν internet αλλά διαδικτυακή δουλειά δεν κάνουν έτσι?

Γιατί υποτίθεται τα αγοράζεις για να στήσεις ένα δίκτυο...

Επίσης θα παλέψω την λύση του internal ip μέσω teamviewer μήπως και πιάσει...

Επεξ/σία από jeanthira7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...