Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέο σύστημα με msi tomahawk z370,i5 8400,3200 gskill 8gb,ssd240 muskin. Τα συνέδεσα όλα , διαβάζονται όλα. Κάνω εγκατάσταση απο φλασακι τα win 7 και το CD της μητρικής.ολα κομπλέ. Μετά θέλω να μπω στο νετ για αναβάθμιση όλων των οδηγών αλλά δε μπορώ γιατί δεν μπορεί να διαβαστεί το USB flash που έχω για το ασύρματο ΝΕΤ. Περνάω όλους τούς οδηγούς από το CD αλλά τα USB δε τα βλέπει από τη διαχείριση συσκευών. Το βλέπει για να κάνω εγκατάσταση win αλλά μετά δε το βλέπει. Και το ποντίκι υπάρχει περίπτωση να μη δουλεύει στο περιβάλλον των win αλλά στο bios , κανονικά. Μάλλον πρέπει να βάλω τους οδηγούς από το ασύρματο στικάκι μέσα στο δίσκο και να το τρέξω από εκεί...

Δημοσ.

καλημερα...καταρχας γιατι βαζεις 7 και οχι 10 δε καταλαβαινω με αυτο το συστημα...

τωρα για το θεμα usb δεν ειμαι σιγουρος μηπως εχει να κανει με το φορματ του τπτ επειδη εχει περασμενα τα windows ..

λογικα απο την στιγμη που εκανες εγκατασταση απο το cd κατι το οποιο επισης δεν προτεινεται γιατι θα εχει παλιους οδηγους..

αλλα τεσπα αφου μπουν οι οδηγοι για το ιντερνετ μετα κατεβαζεις οτι θελεις...

για εμενα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι σε ενα usb να βαλεις τα windows 10 64βιτ και σε ενα αλλο να εχεις τα drivers απο το lan σου...

η εστω να τα περασεις απο το cd και ολα τα αλλα θα πας στο site της μητρικης σου και θα τα περασεις απο εκει... πιθανων θα θελει και κανα bios update ....

εγω επειδη δεν ειχα στικακι κατεβασα το lan driver απο το site στο κινητο μου και το περασα απο εκει :P 

Δημοσ.

Ποτέ δε κάνω από CD,έχω να κάνω χρήση cd καιρο. Αλλά από τι στιγμή που δεν αναγνωρίζει το στικάκι του ίντερνετ και δε γνωρίζω άλλον τρόπο, δε μπορώ κάνω αλλιώς. Τα 10 τα είχα παλιότερα,αλλά δε τα συνήθισα ποτέ. Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσω λίγο και να τα βάλω πάλι.

12 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

1. Τι είναι cd;

2. Τσέκαρε bios για τις θύρες usb αν τις βλέπει και σε τι κατάσταση.

Στο BIOS τις βλέπει κανονικά χωρίς προβλήματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

stardock 8  αφου περασεις τα windows 10 και εισαι αρχοντας... αν σε ενοχλει το πανελ κλπ...

εκτος αυτου δε βλεπω καμια τρελη διαφορα να μη σου κανουν τα 10αρια μια χαρα ειναι και σιγουρα γενικα με καλυτερη υποστηριξη στα παντα απο παιχνιδια και hardware κλπ ...καλυτερη διαχειριση μνημης και χιλια δυο αλλα..

Επεξ/σία από Ghost007

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...