oktanio Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Καλό βράδυ παιδιά Χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση σε λάπτοπ στον σκληρό 2.5" Δοκίμασα 4TB 15mm και δεν κλείνει το καπάκι Ψάχνω κάτι από 2TB αλλα μέχρι 12.5mm Δοκίμασα 12mm και είναι κομπλέ Καμιά.ιδεα παρακαλώ δεν βρίσκω στην αγορά μεγάλους σκληρους για τι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 οι δίσκοι 2,5" κυκλοφορουν σε 7/9,5/15mm μέχρι 9,5mm υπάρχουν σε χωρητικότητες μέχρι 2tb. Διαλέγεις και παίρνεις ή ψαξε στο skroutz καποιο απο αυτα τα μοντελα αν θες απο ελλάδα. Για μεγαλύτερες απο 2tb χωρητικότητες σε 2,5" κοιτας σε ssd που ειναι φυσικά πολύ πιο ακριβοι και όλοι στα 7mm link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oktanio Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, EddieObscurant είπε οι δίσκοι 2,5" κυκλοφορουν σε 7/9,5/15mm μέχρι 9,5mm υπάρχουν σε χωρητικότητες μέχρι 2tb. Διαλέγεις και παίρνεις ή ψαξε στο skroutz καποιο απο αυτα τα μοντελα αν θες απο ελλάδα. Για μεγαλύτερες απο 2tb χωρητικότητες σε 2,5" κοιτας σε ssd που ειναι φυσικά πολύ πιο ακριβοι και όλοι στα 7mm link Να σε καλά Κοιταω κάτι μεγάλυτερο από 2ΤΒ Όμως πάμε σε 15μμ και εκεί δεν κλείνει το καπάκι Βασικά έχω έναν σκληρό εξωτερικό στα 15μμ δεν δουλεύει όμως τον έβγαλα από το πλαστικό και κοίταξα να δω άμα μπαίνει στο λάπτοπ μια χαρά μπαίνει όμως δεν κουμπώνει το πλαστικό Οι άλλοι χωράνε κανονικά Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο να βάλω ένα μεγάλο και να μείνω χωρίς πλαστικό Η να βάλω ένα. 2 τβ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, oktanio είπε Να σε καλά Κοιταω κάτι μεγάλυτερο από 2ΤΒ Όμως πάμε σε 15μμ και εκεί δεν κλείνει το καπάκι Βασικά έχω έναν σκληρό εξωτερικό στα 15μμ δεν δουλεύει όμως τον έβγαλα από το πλαστικό και κοίταξα να δω άμα μπαίνει στο λάπτοπ μια χαρά μπαίνει όμως δεν κουμπώνει το πλαστικό Οι άλλοι χωράνε κανονικά Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο να βάλω ένα μεγάλο και να μείνω χωρίς πλαστικό Η να βάλω ένα. 2 τβ?? Το λογικό είναι να μπει ένας δίσκος που θα κλείνει κανονικά το καπάκι του. Αν θες παραπάνω χωρητικότητα ή ασχολείσαι με Cloud ή όπως περιέγραψες, κοιτάς έναν εξωτερικό μεγαλύτερης χωρητικότητας από αυτή που έχεις ώστε να κάνεις σωστή δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα