trelaras8234 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Καλησπέρα παιδιά έχω 2 ίδιους δίσκους και κατά την εγκατάσταση των windows κατά λάθος (κεκτημένη ταχύτητα) επέλεξα τον δίσκο που είχα μέσα τα αρχεία μου. Πάτησα μόνο διαγραφή των partition και όχι format. Πως μπορώ να κάνω επαναφορά του συστήματος αρχείων; Ήταν σε GPT δεν ξέρω αν έχει και καμιά σημασία βέβαια αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Στις 12/4/2018 στις 1:17 ΠΜ, trelaras8234 είπε Καλησπέρα παιδιά έχω 2 ίδιους δίσκους και κατά την εγκατάσταση των windows κατά λάθος (κεκτημένη ταχύτητα) επέλεξα τον δίσκο που είχα μέσα τα αρχεία μου. Πάτησα μόνο διαγραφή των partition και όχι format. Πως μπορώ να κάνω επαναφορά του συστήματος αρχείων; Ήταν σε GPT δεν ξέρω αν έχει και καμιά σημασία βέβαια αυτό... Για κάτι αντίσοιχο παλιότερα είχα "σωθεί" με το πρόγραμμα Easeus Partition Master. Για δες το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras8234 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου φίλε μου. Είδα σε ένα άλλο ποστ κάτι οδηγίες και το έφτιαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα