Προς το περιεχόμενο

HP 2515 Πρόβλημα


megaklhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας είχα πάρει πρίν λίγο καιρό απο έναν φίλο ένα μηχάνημα hp2515 το είχα δοκιμάσει και σάρωνε κανονικά και εκτύπωνε... Ξαφνικά σήμερα που πήγα να εκτυπώσω στέλνει την εκτύπωση και ενώ ξεκινάει να τραβάει το χαρτί μέσα σταματάει και δεν εκτυπώνει τίποτα... Τα μελάνια είναι γεμάτα...Τα κοίταξα μήπως έχουν παγώσει κιόλας αλλά βγάζει κανονικά μελάνι. Τι μπορεί να φταίει ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με λίγα λόγια μαγκώνει το χαρτί και σταματάει.

Κάνε μία εκτύπωση κανονικά χωρίς χαρτί στη θέση.Τελείως κενή.Θα σου κάνει κανονικά τη διαδικασία ή θα σταματήσει πάλι;;;;;;.

Αν σου κάνει υπάρχει πρόβλημα με τα πλαστικά ροδάκια τα οποία μαγκώνουν το χαρτί. Γύρισέ τον ανάποδα και δοκίμασε να τα καθαρίσεις με μπατονέτα και οινόπνευμα να δεις αν δουλέψουν.

Αν δουλέψουν πάντα προληπτικά και πριν την πρώτη εκτύπωση να κάνεις μία χωρίς χαρτί να γυρίζουν τα ροδάκια. Και εμένα παλιός είναι πολλές φορές μου μάγκωνε το πρώτο χαρτί.Τώρα όταν έχω να εκτυπώσω ώρες κάνω πάντα μία χωρίς χαρτί και μετά δεν έχω πρόβλημα.Όταν εκτυπώνω συνέχεια δεν χρειάζεται βέβαια να κάνω κενή εκτύπωση,Μόνο την πρώτη φορά.

Αν και πάλι χωρίς χαρτί σταματήσει τη διαδικασία στη μέση δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα μάλλον πλακέτας και  δε συμφέρει επισκευή του γιατί είναι παλιό μοντέλο και το κόστος θα είναι μεγάλο. Οπότε πας για καινούργιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια τα ροδακια γυρνανε κανονικα δεν υπαρχει θεμα με αυτα γιατι μετα οταν παταω ακυρωση το χαρτι το βγαζει κανονικα εξω και γυρνανε μια χαρα... εαν το βαλω να σκαναρει και απευθειας να το εκτυπωση τοτε κανει κανονικα εκτυπωση.. Επισης οταν μαγγωνει το χαρτι κανει κατι πολυ χαμηλα μπιπμπιπμπιπ για 5-6 δευτερολεπτα και μετα τελος.

Δοκίμασα να εκτυπώσω word αρχείο με εικόνα μέσα και το εκτύπωσε κανονικά... Δοκιμάζω να εκτυπώσω σκέτη εικόνα απο την ζωγραφική ή απο το πρόγραμμα του υπολογιστή που ανοίγει τις εικόνες και δεν το εκτυπώνει απο εκεί.. τι τρελό είναι αυτό ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον δεν συνεργάζεται σωστά  με τα windows.Τι windows έχεις.Μήπως έχεις τα 10  και δεν μπορεί να συντονιστεί σωστά επειδή είναι παλιός;;;;;

Αν έχεις το cd κάνε μία απεγκατάσταση και μία νέα εγκατάσταση μήπως συντονιστεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να κάνεις την εκτύπωση μέσω του photoscape.Ενδέχεται εκεί να σου εκτυπώνει κανονικά.

Εγώ εκτυπώνω με αυτό αρκετά ειδικά όταν θέλω σε μία σελίδα να βγάλω περισσότερες από μία φωτογραφίες.Έχει και άλλες επιλογές για τις φωτογραφίες.

Κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή.Και εγώ αυτή έχω.Έχει και Ελληνικό μενού.Αφού μέσω γουγλη  όπως λες εκτυπώνει κανονικά μπορεί και εκεί να κάνει το ίδιο.

Μιλάω για αυτό εδώ το οποίο συνεργάζεται με windows 7 τα οποία έχω και εγώ.

https://photoscape.el.softonic.com/

Επεξ/σία από papoys1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...