nectons Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 59 λεπτά πριν, aris1986 είπε Εισοδηματιας καταλαβα, κανα χομπυ εκτος απο ταινιες; Λογικα δεν θα βγαινεις απο το σπιτι εξω... Ποδοσφαιρο & Youtube παντως δεν παιζει να βλεπεις Teaching moment δικο σου! Εσύ είσαι στο βίντεο φαντάζομαι. Καλά το πας. Σε μερικά χρόνια ίσως να έχεις ελπίδες. Πάντως μακάρι να ήμουν εισοδήματιας. Πάλι καλά που έχω χρόνο να λες να βοηθάω κόσμο. Με σένα χλωμό το βλέπω αλλά η προσπάθεια μετράει.
aris1986 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, nectons είπε Εσύ είσαι στο βίντεο φαντάζομαι. Καλά το πας. Σε μερικά χρόνια ίσως να έχεις ελπίδες. Πάντως μακάρι να ήμουν εισοδήματιας. Πάλι καλά που έχω χρόνο να λες να βοηθάω κόσμο. Με σένα χλωμό το βλέπω αλλά η προσπάθεια μετράει. Έπρεπε να σταματήσω στο πολλές ταινίες βλέπεις για την σειρά futurama. 2η προειδοποίηση ήταν το βλέπω 2 ταινίες την ημέρα τα τελευταία 20 χρόνια. Σου έχω να συμπληρώσεις κάτι πριν αποχωρήσω:
nectons Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, aris1986 είπε Έπρεπε να σταματήσω στο πολλές ταινίες βλέπεις για την σειρά futurama. 2η προειδοποίηση ήταν το βλέπω 2 ταινίες την ημέρα τα τελευταία 20 χρόνια. Σου έχω να συμπληρώσεις κάτι πριν αποχωρήσω: Εντάξει παλικάρι. Να είσαι πάντα καλά. Μόλις πρόσεξα την υπογραφή σου. Συγνώμη δεν ήξερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 4 minutes ago, nectons said: Εντάξει παλικάρι. Να είσαι πάντα καλά. Μόλις πρόσεξα την υπογραφή σου. Συγνώμη δεν ήξερα. H υπογραφή του είναι για λόγους διαπόμπευσης, όχι επειδή συμφωνεί. 1
edm0d0n Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Ναι σας πιστεψαμε. Βλεπω χθες ελληνικη ταινια που ελεγε κατι για προφυλακτικα. Ανοιγω μετά το facebook και μου πεταγετε πρωτο site με προφυλακτικα χωρις να εχω κανει ποτέ αναζήτηση και χωρις να έχω κάνει fire το pixel του συγκεκριμενου site. Μου εχει γινει ξανα το ιδιο ενω μιλαγα με φιλους για ασφαλεια υγείας με διαφημιση στο youtube.
TechNikolis Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Όταν. Είχα IPhone 6s Plus πέρσι Ακουγόταν ένα θρόισμα από το ηχειο αλλά παρα πολύ σιγανό . Το έβαλα στο αυτι μου και είχα κατατρομάξει
klonoa84 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Αυτό που έλεγες το λένε να δεις που κυκλοφορεί σαν επέκταση... Αα adblock.. Πάρτε το χαμπάρι Ζούμε στον αιώνα ή στην εποχή της διαφήμισης
Yellowie Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Άσε ρε Μάρκο (που σε αποκαλούν πολλοί εδώ μέσα) που δεν το κάνεις. Μιλούσαμε για μπύρες, διαφήμιση για μπύρα μου έβγαλες, μιλούσαμε για είδος μουσικής και μου έβγαζες εκδηλώσεις και κονσέρτα, μπήκα μια φορά από το παλιό μου laptop και μου έβγαζες διαφημίσεις για καινούργια με προσφορά (τι, δεν σου αρέσει το IBM μου;). Και τίποτα από αυτές τις πληροφορίες (ωπ, sorry, δεδομένα για σένα) δεν τις έγραψα σε post ή στο Messenger, αλλά μιλούσα πρόσωπο με πρόσωπο στα άτομα που είχαν τις εφαρμογές σου εγκατεστημένα στο κινητό τους, οπότε από που τα ήξερες; Από τότε που έκανα την χαζομάρα να κάνω λογαριασμό στην βλακεία αυτή έβαλα ψεύτικο όνομα και επίθετο, αλλά σε μια διαφήμισει κολιέ με τα ονόματα σου με μαγεία βρήκε το δικό μου αληθινό όνομα. Από το 2015 θέλω να το διαγράψω, αλλά το κρατούσα μόνο και μόνο για τους "φίλους" που είναι δύσκολο να κατεβάσουν κάποια άλλη εφαρμογή μόνο και μόνο για μένα, οπότε sorry (un)friends 1
SolidSnakeGr Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν το μικρόφωνο της συσκευής.. αφού διασταυρώνοντας τα ηλεκτρομαγνητικά κύμματα έχουν άμεση πρόσβαση στα δεδομένα του εγκεφάλου.. Ξέρετε τώρα... αύριο στο Facebook όλοι θα δούμε διαφήμιση αλουμινόχαρτο Sanitas...
jokr Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Οι περισσότερες εφαρμογές χρησιμοποιουν το μικρόφωνο και την κάμερα. Καθε πρωί πού ξυπνάω λαμβάνω όλα μηνύματα ενώ ο βράδυ τίποτα!
aris1986 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μου ήρθε διαφήμιση pampers λες να ξέρει κάτι το instagram???? Θα κάνω παιδί με μια που άρχισα τα... ραντεβού; θα τρελαθώ....
DJTaurus Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5626675/Facebook-calls-Google-Amazon-Twitter-harvesting-user-data.html
DJTaurus Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 https://www.wsj.com/articles/who-has-more-of-your-personal-data-than-facebook-try-google-1524398401
Que sera sera Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Χθες συζήτηση με την σύζυγο για το τι μαλακες στην HSBC και να αλλάξουμε τράπεζα. Τώρα διαφήμιση της Natwest για τα πλεονεκτήματά του να αλλάξω τράπεζα και να πάω σε αυτούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα