Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nectons είπε

Δεν είναι πρόβλημα είναι δυνατότητα. Κάποτε ο άνθρωπος ζούσε μέσα σε σπηλιές. Η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη. Όποιος δεν θέλει για τον χψ λόγο να μπορεί να τον ακούει το κινητό του απλά δεν το χρησιμοποιεί καθόλου και του μένουν και τα χρήματα. 

Η παίρνει ένα αρχαίο νοκια Σόνυ εριξον μοτορολα 20ετιας για επικοινωνία και μόνο και τελειώνει. 

Όπως παρακολουθείτε τι πληκτρολογούμε είναι απόλυτα λογικό και όταν μιλάμε να μπορούν οι εφαρμογές να ακούν. Υπάρχει από σοβαρές εταιρίες κάποια προστασία θα σε ενημερώνει προτού χρησιμοποιεί είτε μικρόφωνο είτε κάμερα και όλα καλά. 

Αν δεν ξέρεις πως να θωρακιστεις η φοβάσαι το οτιδήποτε παύεις να το χρησιμοποιείς. Τι ποιο απλό? 

Η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη και πρέπει επιτέλους να το χωνέψουμε όλοι. 

Όταν λέμε εξέλιξη τι θεωρούμε? Γιατί μιλάμε για χειραγώγηση του κόσμου σε πάνε όπου αυτοί θέλουν. Να πω ότι αποτρέπουν τρομοκρατικες ενέργειες πάει στο καλό αλλά τίποτα συνέχεια χαμός γίνεται. Άρα μιλάμε για καθαρή χειραγώγηση της μάζας ενώ βγάζουν δις. 

• Like 1
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Heybro είπε

Όταν λέμε εξέλιξη τι θεωρούμε? Γιατί μιλάμε για χειραγώγηση του κόσμου σε πάνε όπου αυτοί θέλουν. Να πω ότι αποτρέπουν τρομοκρατικες ενέργειες πάει στο καλό αλλά τίποτα συνέχεια χαμός γίνεται. Άρα μιλάμε για καθαρή χειραγώγηση της μάζας ενώ βγάζουν δις. 

Εξέλιξη είναι τα πάντα που εξελίσσονται γύρω μας. Όσο προχωρά η τεχνολογία τόσο μεγαλώνει η εξέλιξη. Κάποτε δεν είχαμε καν ίντερνετ. Τώρα έχουμε. Και η φυσική εξέλιξη είναι τα μέσα διασκέδασης μέσα από αυτό και μετά τα κοινωνικά δίκτυα και φυσικά έρχονται οι αναβαθμίσεις στο λογισμικό που στηρίζονται κλπ κλπ. Αυτό είναι εξέλιξη. Και από την στιγμή που δέχτηκες να αγοράσεις κινητό και να κάνεις εγκατάσταση το facebook από το playstore (αφού έχεις διαβάσει όλα τα προ της εγκατάστασης... ξέρω κανείς και ποτέ δεν τα διαβάζει...) απλά ακολουθείς την εξέλιξη. Όποιος τον ενοχλεί η εξέλιξη δεν βάζει το facebook στο κινητό του. 

Και αν το εμβαθύνουμε περισσότερο τότε απλά θα πρέπει να πετάξεις το κινητό από το παράθυρο και να μην αγοράσεις ποτέ ξανά smartphone η οτιδήποτε έχει να κάνει με προσωπικό υπολογιστή. Γιατί όπως το facebook έχει την δυνατότητα να ελέγξει το μικρόφωνο και την κάμερα σου έτσι μπορούν και χίλιες άλλες 2 εφαρμογές να το κάνουν. Αν πάλι δεν σε ενοχλεί και δεν έχεις να κρύψεις το οτιδήποτε, και θέλεις να επικοινωνείς εύκολα και να περνάς ευχάριστα την ώρα σου με το facebook η με το οποιοδήποτε λογισμικό κοινωνικής δικτύωσης το κάνεις και δεν χρειάζονται αρνητικά σχόλια.

Εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ χειραγώγηση αλλά στοχευμένη διαφήμιση. Τώρα ανάλογα την παιδεία και την εμπειρία που έχει ο καθένας παρασύρεται η όχι. Αυτό δεν είναι χειραγώγηση κατά την γνώμη μου. Ίσως να κάνει και καλό στον κόσμο να ξυπνήσει ψάχνοντας περισσότερο προτού αγοράσει το οτιδήποτε από την διαφήμιση που θα δει η από αυτό που ενδιαφέρετε.

Τώρα το ότι βγάζουν δις αυτό γιατί είναι απαραίτητα κακό? Αν μπορούσες εσύ η εγώ να το κάναμε και βγάζαμε δις θα το σταματάγαμε για ιδεοντολογικούς λόγους? Μπα...δεν το νομίζω. Όλα για το χρήμα γίνεται και αν αυτός που βγάζει δις δεν με ενοχλεί σε προσωπικό επίπεδο τότε μπράβο του να βγάλει και τρις.

Και μην ακούσω "μα σε ακούνε ότι λες από το μικρόφωνο". Ε και? θα απαντήσω εγώ. Όταν είσαι με τον φίλο σου και μιλάς  σε κάποιο δημόσιο χώρο δεν σε ακούν οι διπλανοί σου? Και θα μου πεις με το δίκιο σου. Μα σε ακούν και μέσα στο σπίτι σου όταν κάνεις σεξ με την γυναίκα σου!. Και εκεί έχω απάντηση. Όπως κλείνεις τις κουρτίνες για να μην σε βλέπουν οι απέναντι απλά κλείνεις και το κινητό σου αν έχεις τέτοια ψυχολογικά προβλήματα.

Φυσικά όλα αυτά είναι απλά προσωπική γνώμη και όχι απαραίτητα η σωστή γνώμη. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nectons είπε

Αν μπορούσες εσύ η εγώ να το κάναμε και βγάζαμε δις θα το σταματάγαμε για ιδεοντολογικούς λόγους? Μπα...δεν το νομίζω. Όλα για το χρήμα γίνεται και αν αυτός που βγάζει δις δεν με ενοχλεί σε προσωπικό επίπεδο τότε μπράβο του να βγάλει και τρις.

Προσωπικα με ενοχλει, αν με ακουει και να μου πεταει διαφημισεις.. Αμα του "μιλησω" για το πως θελω την γυναικα που θα παντρευτω να ειναι εσωτερικα και εξωτερικα, γιατι δεν μου πεταει προφιλ γυναικων να τις κανω add να διαλεξω..!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aris1986 είπε

Προσωπικα με ενοχλει, αν με ακουει και να μου πεταει διαφημισεις.. Αμα του "μιλησω" για το πως θελω την γυναικα που θα παντρευτω να ειναι εσωτερικα και εξωτερικα, γιατι δεν μου πεταει προφιλ γυναικων να τις κανω add να διαλεξω..!

Αυτό ακριβώς λέω. Από την στιγμή που κάποιος ενοχλείτε ΚΛΕΙΝΕΙ η ΠΟΥΛΑΕΙ το κινητό του και δεν ασχολείται ποτέ πια. Υπάρχει ποιο απλό? Εν τω μεταξύ οτιδήποτε κυκλοφορεί στο Youtube που δήθεν αποδεικνύει ότι είναι συνεχώς ενεργό το μικρόφωνο (ρε γέλια)  είναι από κάτι καραβλάκες που κυνηγούν τα κλικ και δεν ισχύει τίποτε απολύτως. Όλα αυτά είναι ανοησίες που τα χάφτουν ανόητοι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ακούει και να σου προτείνει γυναίκα. Πας σε άλλο επίπεδο. Αυτό είναι τουλάχιστον γελοίο και μόνο σαν σκέψη. Αν σε ακούει το μικρόφωνο (ούτε αυτό το πιστεύω αλλά ας πούμε αν) τότε το λογισμικό θα έχει κάποια λογική και θα αναλύει λέξεις με κάποια προϊόντα η τοποθεσίες κλπ κλπ. Αν είχε την δυνατότητα να αναλύει τα πάντα ότι λέμε από 3-4 δις ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα κινητά τους παγκοσμίως τότε θα μιλάγαμε και μια μη αντιλαμβανόμενη υπολογιστική ισχύ με τα σημερινά δεδομένα.

Αυτά ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nectons είπε

Αυτό ακριβώς λέω. Από την στιγμή που κάποιος ενοχλείτε ΚΛΕΙΝΕΙ η ΠΟΥΛΑΕΙ το κινητό του και δεν ασχολείται ποτέ πια. Υπάρχει ποιο απλό? Εν τω μεταξύ οτιδήποτε κυκλοφορεί στο Youtube που δήθεν αποδεικνύει ότι είναι συνεχώς ενεργό το μικρόφωνο (ρε γέλια)  είναι από κάτι καραβλάκες που κυνηγούν τα κλικ και δεν ισχύει τίποτε απολύτως. Όλα αυτά είναι ανοησίες που τα χάφτουν ανόητοι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ακούει και να σου προτείνει γυναίκα. Πας σε άλλο επίπεδο. Αυτό είναι τουλάχιστον γελοίο και μόνο σαν σκέψη. Αν σε ακούει το μικρόφωνο (ούτε αυτό το πιστεύω αλλά ας πούμε αν) τότε το λογισμικό θα έχει κάποια λογική και θα αναλύει λέξεις με κάποια προϊόντα η τοποθεσίες κλπ κλπ. Αν είχε την δυνατότητα να αναλύει τα πάντα ότι λέμε από 3-4 δις ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα κινητά τους παγκοσμίως τότε θα μιλάγαμε και μια μη αντιλαμβανόμενη υπολογιστική ισχύ με τα σημερινά δεδομένα.

Αυτά ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

Αυριο- Μεθαυριο θα ηθελα να μας βαζουν διαφημισεις στα ονειρα μας (Futurama), με καμια κεραια που θα εκπεμπει σε καθε πολη.*

Παλι δεν θα σε πειραζει, φανταζομαι.:P

*Πολυ πολυ υποθετικό σενάριο

Επεξ/σία από aris1986
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, aris1986 είπε

Αυριο- Μεθαυριο θα ηθελα να μας βαζουν διαφημισεις στα ονειρα μας (Futurama), με καμια κεραια που θα εκπεμπει σε καθε πολη.*

Παλι δεν θα σε πειραζει, φανταζομαι.:P

*Πολυ πολυ υποθετικό σενάριο

Βλέπεις πολλές ταινίες... ίσως και περισσότερες από μένα (2 μέσο όρο τουλάχιστον ημερησίως τα τελευταία 20+ χρόνια). Και λογικά οι scifi θα πρέπει να είναι οι αγαπημένες σου (όπως και μένα).

Θα σου απαντήσω όμως και σε αυτό διότι τώρα μας ακούγεται αστείο όπως κάποτε το ακούγαμε αστείο ότι ο άνθρωπος θα μπορεί μια μέρα να πετάει (που έλεγαν οι αδερφοί ραιτ) και σίγουρα μελλοντικά μπορεί να συμβεί και αυτό, ότι εκεί θα με ενοχλεί γιατί θα έχει να κάνει καθαρά με ακτινοβολία που σίγουρα θα έχει επιπτώσεις στον εγκέφαλο..

Α ... και κάτι που μου ήρθε τώρα... Για να αναλύσει ο σέρβερ του facebook τα δεδομένα από το μικρόφωνο που συλλέγει θα πρέπει όπως όλοι ξέρουμε το κινητό να έχει data. Αν λοιπόν δείτε την μπαταρία να πέφτει γρήγορα ενώ δεν είστε κάπου συνδεδεμένοι σε wifi, η αν βλέπετε με ένα απλό λογισμικό σε πραγματικό χρόνο το πόσα λαμβάνετε πόσα στέλνετε (εκεί είναι το θέμα το στέλνετε) τότε αν δείτε αυξημένη κίνηση στην εξαγωγή δεδομένων την ώρα που μιλάτε τότε σίγουρα το facebook παρακολουθεί το μικρόφωνο μας. ;)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nectons είπε

Αν είχε την δυνατότητα να αναλύει τα πάντα ότι λέμε από 3-4 δις ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα κινητά τους παγκοσμίως τότε θα μιλάγαμε και μια μη αντιλαμβανόμενη υπολογιστική ισχύ με τα σημερινά δεδομένα.

Μα γιατι? Το youtube οτι ανεβαινει το αντιπαραβαλλει και βρισκει επιτοπου αντιστοιχια με καθε εμπορικο τραγουδι. Και μιλαμε για τεραστιο ογκο δεδομενων... Ποσο ογκο bandwidth και επεξεργαστικη ισχυ θελει ενας δειγματισμος ηχου καθημερινα? .,.ισως απλα ανεβαινουν bit σε μορφη λιστας λεξεων απο την ιδια τη συσκευη.

?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nectons είπε

Βλέπεις πολλές ταινίες... ίσως και περισσότερες από μένα (2 μέσο όρο τουλάχιστον ημερησίως τα τελευταία 20+ χρόνια). Και λογικά οι scifi θα πρέπει να είναι οι αγαπημένες σου (όπως και μένα).

2 μέσο όρο την ημέρα; Τελευταία 20 χρόνια; Τόσες πολλές ταινίες βλέπεις την ημέρα; Και sci-fi συγκεκριμένα; Πως γκενεν ατο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris1986 είπε

2 μέσο όρο την ημέρα; Τελευταία 20 χρόνια; Τόσες πολλές ταινίες βλέπεις την ημέρα; Και sci-fi συγκεκριμένα; Πως γκενεν ατο;

Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα πατζάρια με σκορδαλιά. Δεν τρώω κάθε μέρα το ίδιο όμως. Ναι βλέπω πολλές ταινίες την ημέρα. Έχεις πάρκισον και γράφεις έτσι?

2 ώρες πριν, videdt είπε

Μα γιατι? Το youtube οτι ανεβαινει το αντιπαραβαλλει και βρισκει επιτοπου αντιστοιχια με καθε εμπορικο τραγουδι. Και μιλαμε για τεραστιο ογκο δεδομενων... Ποσο ογκο bandwidth και επεξεργαστικη ισχυ θελει ενας δειγματισμος ηχου καθημερινα? .,.ισως απλα ανεβαινουν bit σε μορφη λιστας λεξεων απο την ιδια τη συσκευη.

?

Να ψάξεις λίγο τι σημαίνει αναγνώριση φωνής. Σε 100 διαφορετικές γλώσσες. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Τα έχετε μπερδέψει πάρα πολύ. 

Δημοσ.
Στις 14/4/2018 στις 12:01 ΠΜ, nectons είπε

Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα πατζάρια με σκορδαλιά. Δεν τρώω κάθε μέρα το ίδιο όμως. Ναι βλέπω πολλές ταινίες την ημέρα. Έχεις πάρκισον και γράφεις έτσι?

Εισοδηματιας καταλαβα, κανα χομπυ εκτος απο ταινιες; Λογικα δεν θα βγαινεις απο το σπιτι εξω...

Ποδοσφαιρο & Youtube παντως δεν παιζει να βλεπεις

Teaching moment δικο σου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/4/2018 στις 10:35 ΜΜ, aeljim είπε

Δεν ξέρω τι λέτε. Το έχω πάθει και είμαι σίγουρος 1000% οτι το κάνει οτι και αν πείτε. Μου έχει βγάλει διαφήμιση για κάτι άσχετο που μιλούσα στο τηλέφωνο και ενώ ποτέ δεν το έψαξα σε καμία μηχανή αναζήτησης ή κανένα site. Είχα ακούσε και γω τις φήμες και δεν τις πίστευα μέχρι που το έπαθα. Δεν μιλάω για διαφημίσεις σε πράγματα που έγραφα στο messenger ή έψαχνα στο google. Αυτό γινόταν συνέχεια.

πολυ απλο σβηνεις τον λογαριασμο σου στο φβ  και το γουατς απ γιατι ειναι και αυτο του φεισμπουκ οπως το εχει κανει  πολυς κοσμος 

Στις 12/4/2018 στις 9:02 ΜΜ, aris1986 είπε

Eτσι ακριβως το εχουν παραχ@σει το θεμα...

Τι να πρωτοπεις και το αρνειται. θελω να αποκαλυφθει επισημα να πεσουν αγωγες να χασει πολλα δις το βρωμοfb.

σβησιμο του λογαριασμου   σου  και φεισμπουκ και γουατς  απ πολυ απλο. ειναι και το γουατς απ του φεισμπουκ  

Επεξ/σία από allure_boy
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, allure_boy είπε

πολυ απλο σβηνεις τον λογαριασμο σου στο φβ  και το γουατς απ γιατι ειναι και αυτο του φεισμπουκ οπως το εχει κανει  πολυς κοσμος 

σβησιμο του λογαριασμου   σου  και φεισμπουκ και γουατς  απ πολυ απλο. ειναι και το γουατς απ του φεισμπουκ  

Το έχω σβήσει έχω αφήσει instagram που είναι το ίδιο. Αλλά παρατημένο. Καπως ηρεμία υπάρχει πια. Αλλά παίζουν και πολύ με τα email είναι γενικό το πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Το έχω σβήσει έχω αφήσει instagram που είναι το ίδιο. Αλλά παρατημένο. Καπως ηρεμία υπάρχει πια. Αλλά παίζουν και πολύ με τα email είναι γενικό το πρόβλημα.

μονο instagram εχω και εγω ουτε φεισμπουκ ουτε γουατς απ.  ειναι   πραγματικα παραλογο   να γινονται    τοσα πολλα στο φεισμπουκ  και ο κοσμος το χρησιμοποιει. αλλα πλεον το εχει σβησει αρκετος κοσμος γιατι απλα ειναι ανωφελο  να εχει καποιος φεισμπουκ. 

Επεξ/σία από allure_boy
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...