Damachi Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Senator my team cough - cough will get back to you on that Τον Μπιλ με το πουρο και τη Μόνικα εκει τον ειχαν ξεφτιλησει , καμια καμπάνα θα πεσει ;
Miracle Worker Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, DJTaurus είπε Περιμενα διασκευη "Scotty doessn`t know".
DTsuras Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το εχω ξανα πει. Δεν ειμαι ουτε συνωμοσιολογος ουτε τιποτα τετοιο, απλα θα το πω για να υπαρχει καπου. Ειχα παει παρεα με κατι κοριτσια και τους ηρθαν να πεξουμε ενα παιχνιδι με χαρτια(επιτραπεζιο).Παω μετα σπιτι, ανοιγω το facebook και βλεπω αμεσως ads απο public για το επιτραπεζιο αυτο. Δεν χρησιμοοιουσα το κινητο οσο παιζαμε, ουτε εκανα search για αυτο. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από DTsuras 1
aris1986 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, DTsuras είπε Το εχω ξανα πει. Δεν ειμαι ουτε συνωμοσιολογος ουτε τιποτα τετοιο, απλα θα το πω για να υπαρχει καπου. Ειχα παει παρεα με κατι κοριτσια και τους ηρθαν να πεξουμε ενα παιχνιδι με χαρτια(επιτραπεζιο).Παω μετα σπιτι, ανοιγω το facebook και βλεπω αμεσως ads απο public για το επιτραπεζιο αυτο. Δεν χρησιμοοιουσα το κινητο οσο παιζαμε, ουτε εκανα search για αυτο. Eτσι ακριβως το εχουν παραχ@σει το θεμα... Τι να πρωτοπεις και το αρνειται. θελω να αποκαλυφθει επισημα να πεσουν αγωγες να χασει πολλα δις το βρωμοfb.
gnsX Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, DTsuras είπε Το εχω ξανα πει. Δεν ειμαι ουτε συνωμοσιολογος ουτε τιποτα τετοιο, απλα θα το πω για να υπαρχει καπου. Ειχα παει παρεα με κατι κοριτσια και τους ηρθαν να πεξουμε ενα παιχνιδι με χαρτια(επιτραπεζιο).Παω μετα σπιτι, ανοιγω το facebook και βλεπω αμεσως ads απο public για το επιτραπεζιο αυτο. Δεν χρησιμοοιουσα το κινητο οσο παιζαμε, ουτε εκανα search για αυτο. Η Marina Kitsou είναι σε γιορτινή διάθεση παίζοντας strip poker με DTsuras, MpampisV13+ Tasoulitsa+Kourampiedaki στην τοποθεσία Tsurospito. Στοιχημα ότι έτσι σου ρθε η διαφήμιση Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από gnsX
phanispal Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, nectons είπε Εννοείται ότι δεν το πιστεύω ούτε εγώ. Δεν θα έπαιρνε ένα τέτοιο ρίσκο μια εταιρία όπως το Facebook και να μπορεί κανείς να το ανακαλύψει με πολύ εύκολο τρόπο.
DTsuras Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 46 λεπτά πριν, gnsX είπε Η Marina Kitsou είναι σε γιορτινή διάθεση παίζοντας strip poker με DTsuras, MpampisV13+ Tasoulitsa+Kourampiedaki στην τοποθεσία Tsurospito. Στοιχημα ότι έτσι σου ρθε η διαφήμιση Watch out, we got a funny guy over here.
kfyros Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 βασικά όσοι έχετε nougat και πάνω, απενεργοποιείστε από τα apps ότι δεν θέλετε να τσεκάρουν. πχ. mic, camera, contacts, calendar, call history κλπ. δουλεύουν και χωρίς αυτά. Τραβάτε βίντεο από το κινητό και το στέλνετε με όποιο app θέλετε, δεν χρειάζεται να το γράψετε μέσα από app.
gnsX Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, DTsuras είπε Watch out, we got a funny guy over here. Καμία σχέση, σου είπα έναν τρόπο που θα μπορούσε να εξηγήσει πως το facebook σου πασαρε την διαφήμιση. Θα μπορούσε να γίνει και χωρίς κοινοποίηση από άλλον. Απλά θα χρειαζόταν να είχε ψάξει για το επιτραπέζιο, μετά λόγω τοποθεσίας να δει ότι είστε κοντά οπότε σου ρχεται. Δεν αποκλείω να ακούει, αλλά υπαρχει και εξήγηση
παπι Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Πολύ συνομωσία. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποδειχθεί με τεχνικούς τρόπους.
studiokristo Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Παιδιά το τραβήξαμε λίγο με την πλάκα. Βασικά το πρόβλημα δεν είναι αν το κάνουν, αλλά αν έχουν τη δυνατότητα να μας ακούν, και προφανώς την έχουν. Σήμερα το μικρόφωνο, αύριο (σήμερα) η Κάμερα, μεθαύριο τι; Πόσο φακέλωμα πια;
nectons Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, studiokristo είπε Παιδιά το τραβήξαμε λίγο με την πλάκα. Βασικά το πρόβλημα δεν είναι αν το κάνουν, αλλά αν έχουν τη δυνατότητα να μας ακούν, και προφανώς την έχουν. Σήμερα το μικρόφωνο, αύριο (σήμερα) η Κάμερα, μεθαύριο τι; Πόσο φακέλωμα πια; Δεν είναι πρόβλημα είναι δυνατότητα. Κάποτε ο άνθρωπος ζούσε μέσα σε σπηλιές. Η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη. Όποιος δεν θέλει για τον χψ λόγο να μπορεί να τον ακούει το κινητό του απλά δεν το χρησιμοποιεί καθόλου και του μένουν και τα χρήματα. Η παίρνει ένα αρχαίο νοκια Σόνυ εριξον μοτορολα 20ετιας για επικοινωνία και μόνο και τελειώνει. Όπως παρακολουθείτε τι πληκτρολογούμε είναι απόλυτα λογικό και όταν μιλάμε να μπορούν οι εφαρμογές να ακούν. Υπάρχει από σοβαρές εταιρίες κάποια προστασία θα σε ενημερώνει προτού χρησιμοποιεί είτε μικρόφωνο είτε κάμερα και όλα καλά. Αν δεν ξέρεις πως να θωρακιστεις η φοβάσαι το οτιδήποτε παύεις να το χρησιμοποιείς. Τι ποιο απλό? Η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη και πρέπει επιτέλους να το χωνέψουμε όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα