Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν εχω facebook. Χθες μιλουσα με ενα φιλο για το παλιο μου κινητο του οποιου εχει σπασει η οθονη. Μετα απο λιγες ωρες σε ads απο application μου πεταξε service κινητων...

Δημοσ.

Ο Μαρκ είναι ο Χάρβεϊ Γουάνσταϊν του κινητού μου .... me 2  me 2  :P
Αλλά έχει και αυτοϊκανοποίηση το πράγμα, αφού παραδέχθηκε ότι ακόμη και τα δικά του προσωπικά δεδομένα κατέληξαν στα χέρια της Cambridge Analytica...
by insomakakas

Δημοσ.

I'm sensing there's a but to the story. Μία φορά πήγα για μπύρα με μία φίλη, πήρε μία μπύρα από μία άγνωστη εταιρία Πατρινή και μετά από δύο μέρες, είδε διαφήμιση στο fb για τη μπύρα.

Δημοσ.

κι ομως συμβαινει. το τσεκαρω καθημερινα. εχει καταντησει ακρως κουραστικο. και στο yahoo mail συμβαινει και στο fb.απορουμε για τα αυτονοητα δλδ για να καταλαβω?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

I'm sensing there's a but to the story. Μία φορά πήγα για μπύρα με μία φίλη, πήρε μία μπύρα από μία άγνωστη εταιρία Πατρινή και μετά από δύο μέρες, είδε διαφήμιση στο fb για τη μπύρα.

Καλά αυτό δεν είναι τόσο. Αυτό παίζει να έτυχε, είπαμε...

Δημοσ.

Έψαχνα για κινητό στο Σκρουτζ και μετά από 2 μέρες μου στέλνει η Eurobank μαιλ, ότι αν κάνω αγορές από κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά, με χρεωστική της, μου δίνει 20% επιστροφή. Το μαγαζί που έψαχνα ήταν κι αυτό στη λίστα. Η συλλογή δεδομένων που μας γίνεται είναι φοβερή, το fb είναι το μικρότερο πρόβλημα

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω Facebook. Με το που βρήκα γκόμενα άρχισε να μου βγάζει διαφημίσεις για πάνες μωρών το κινητό μου. :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Ο Zuckerberg απλά προσπαθεί να παίξει με τις λέξεις (για άλλη μια φορά)...

Το Facebook, όπως και άλλα apps (για να μην πω και το ίδιο το smartphone), μας "ακούνε" για διαφημιστικό και για οποιονδήποτε άλλο σκοπό θέλουν οι κατασκευαστές.

Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιούμε το μικρόφωνο των φορητών συσκευών σας για στοχευμένη διαφήμιση

Μετάφραση: χρησιμοποιούμε το μικρόφωνο των φορητών συσκευών σας για στοχευμένη διαφήμιση

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει κουραστήκαμε με το fb και τον Zuckerberg κάθε μέρα. Πάμε παρακάτω..

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς κάτι παίζει. Και εμένα μου έχει τύχει να μιλάω για κάτι άσχετο και μετά από λίγο να βλέπω διαφημίσεις σχετικές με αυτό που μιλούσα. Ελπίζω να του κόψουν τον κώλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...