KNSM Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δεν εχω facebook. Χθες μιλουσα με ενα φιλο για το παλιο μου κινητο του οποιου εχει σπασει η οθονη. Μετα απο λιγες ωρες σε ads απο application μου πεταξε service κινητων...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Ο Μαρκ είναι ο Χάρβεϊ Γουάνσταϊν του κινητού μου .... me 2 me 2 Αλλά έχει και αυτοϊκανοποίηση το πράγμα, αφού παραδέχθηκε ότι ακόμη και τα δικά του προσωπικά δεδομένα κατέληξαν στα χέρια της Cambridge Analytica... by insomakakas
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 I'm sensing there's a but to the story. Μία φορά πήγα για μπύρα με μία φίλη, πήρε μία μπύρα από μία άγνωστη εταιρία Πατρινή και μετά από δύο μέρες, είδε διαφήμιση στο fb για τη μπύρα.
razorblade334 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 κι ομως συμβαινει. το τσεκαρω καθημερινα. εχει καταντησει ακρως κουραστικο. και στο yahoo mail συμβαινει και στο fb.απορουμε για τα αυτονοητα δλδ για να καταλαβω?
aris1986 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε I'm sensing there's a but to the story. Μία φορά πήγα για μπύρα με μία φίλη, πήρε μία μπύρα από μία άγνωστη εταιρία Πατρινή και μετά από δύο μέρες, είδε διαφήμιση στο fb για τη μπύρα. Καλά αυτό δεν είναι τόσο. Αυτό παίζει να έτυχε, είπαμε...
Kostasspil Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Έψαχνα για κινητό στο Σκρουτζ και μετά από 2 μέρες μου στέλνει η Eurobank μαιλ, ότι αν κάνω αγορές από κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά, με χρεωστική της, μου δίνει 20% επιστροφή. Το μαγαζί που έψαχνα ήταν κι αυτό στη λίστα. Η συλλογή δεδομένων που μας γίνεται είναι φοβερή, το fb είναι το μικρότερο πρόβλημα 4
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δεν έχω Facebook. Με το που βρήκα γκόμενα άρχισε να μου βγάζει διαφημίσεις για πάνες μωρών το κινητό μου. 1
papageorge007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ο Zuckerberg απλά προσπαθεί να παίξει με τις λέξεις (για άλλη μια φορά)... Το Facebook, όπως και άλλα apps (για να μην πω και το ίδιο το smartphone), μας "ακούνε" για διαφημιστικό και για οποιονδήποτε άλλο σκοπό θέλουν οι κατασκευαστές.
vaggelhs4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δεν χρησιμοποιούμε το μικρόφωνο των φορητών συσκευών σας για στοχευμένη διαφήμιση Μετάφραση: χρησιμοποιούμε το μικρόφωνο των φορητών συσκευών σας για στοχευμένη διαφήμιση 1
DJTaurus Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 https://www.nytimes.com/interactive/2018/04/11/technology/facebook-sells-ads-life-details.html 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Εντάξει κουραστήκαμε με το fb και τον Zuckerberg κάθε μέρα. Πάμε παρακάτω..
topdim Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς κάτι παίζει. Και εμένα μου έχει τύχει να μιλάω για κάτι άσχετο και μετά από λίγο να βλέπω διαφημίσεις σχετικές με αυτό που μιλούσα. Ελπίζω να του κόψουν τον κώλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα