kayato Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 χρησιμοποιησα ένα πρόγραμμα για δημιουργία swapfile στην sd δε βλεπω καμια όμως διαφορά αξιζει το κόπο τι λέτε??
kayato Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, KyrGR είπε Δεν βλέπεις περισσότερη ram ελεύθερη; Εργοστασιακα εχω 1 gb ram ,εφτιαξα αρχείο swpfile 500mb αλλα η ram είναι ίδια δε ξερω( αν είναι εικονική και πρεπει να το δείχνει στο κινητο) παντως στο κινητο λεει ότι έχω την ίδια ram...
KyrGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Την ίδια θα έχεις απλά στις ρυθμισεις- μνήμη ή εφαρμογές θα φαίνεται περισσότερη ελεύθερη. Πχ σε ένα samsung s duos παλιό που έχω εγκατεστησα το swapper με 256 mB swap file και από 250 mB ελεύθερη ram πήγα στα 300 κατά μέσο όρο.Μπορεις να το ελέγξεις και με εφαρμογές όπως το disk info. Βάλε swappiness το ανάλογο ποσοστό πχ για ένα GB και swap 256mB βάλε 25%.
patrickdrd Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 κι εγω εχω και νομιζω βοηθαει, εμενα μου εφτιαξε το apps2sd ενα default 256mb και προσθεσα και ενα 512mb επιπλεον γιατι ειδα οτι το default εξαντλειται, 1gb κι εγω εργοστασιακη
kayato Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, patrickdrd είπε κι εγω εχω και νομιζω βοηθαει, εμενα μου εφτιαξε το apps2sd ενα default 256mb και προσθεσα και ενα 512mb επιπλεον γιατι ειδα οτι το default εξαντλειται, 1gb κι εγω εργοστασιακη κατεβασα το disk info και λεει RAM used:647 mb ,free 152 mb και total space:799 κατι δε παει καλα που πηγε η υπολοιπη ram?
kayato Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, patrickdrd είπε στα settings -> εφαρμογεςτι λεει; τα ιδια λεει λες να το κάνω με το πρόγραμμα που λες??
patrickdrd Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 αυτο που λεω ειναι για αλλη δουλεια βασικα, για μεταφορα (ολοκληρων) εφαρμογων στην sd, αλλα για να το χρησιμοποιησεις πρεπει να φορμαρεις την sd για να σου φτιαξει partition κλπ
kayato Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, patrickdrd είπε αυτο που λεω ειναι για αλλη δουλεια βασικα, για μεταφορα (ολοκληρων) εφαρμογων στην sd, αλλα για να το χρησιμοποιησεις πρεπει να φορμαρεις την sd για να σου φτιαξει partition κλπ εγω λεω για ραμ όχι για ρομ αυτό το έχω κανει
patrickdrd Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 ελα ρε παιχταρα, δεν μου λες, τσ λιγκ να μην δουμε; χωρια που ταυτοχρονα με το τσ λιγκ ειχαμε θεμα με το apps2sd (κατα φωνη ) και σινιαραμε κουνητο, της τανας κοινως, anyway, τι σχεση εχει μωρε η ρομ, ειπα εγω για ρομ πουθενα; πφφφφ οτι ναναι, παμε παλι: με το apps2sd μετακινεις εφαρμογες στην sd ειπα, καρτα ειναι αυτο αν δεν το πιασες, ρομ δεν εχει καμια σχεση πουθενα! αν θες να μετακινησεις δηλαδη εφαρμογες τοτε βαζεις apps2sd, αυτη ειναι η χρηση του, το swap ειναι απλα μια εξτρα δυνατοτητα της εφαρμογης, αν και απ οτι καταλαβα μαλλον δεν το χεις, οποτε αστο κινητο καλυτερα ησυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα