thepcbest Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, Πριν από λίγες ημέρες καθώς όλα λειτουργούσαν ρολόι, ξαφνικά μέσα στον σταθερό υπολογιστή μου ακούγεται ένας παράξενος θόρυβος, κάτι σαν να είχε μπλοκάρει το φανάκι από κάπου και η οθόνη δεν άναβε. Έτσι λοιπόν τον ανοίγω και αρχίζω να τον χτενίζω. Βλέπω ότι δεν έχει μπλοκάρει τίποτα. Μετά ξανανοίγω τον υπολογιστή και βλέπω ότι ο ήχος προερχόταν από την κάρτα γραφικών. Έτσι την πακετάρω και τον στέλνω στην εγγύηση. Και σήμερα, βλέπω μου την ξαναστέλνουν πίσω. Παίρνω τηλ. και μου λένε ότι δεν έχει τίποτα. Παραξενεύομαι. Μα τι να φταίει. Και του λόγου το αληθές όταν την έβγαλα ξανάνοιξα τον υπολογιστή και δεν ακουγόταν τίποτα. Βέβαια ούτε και τότε λειτουργούσε, αφού σύνδεσα την οθόνη με την μητρική και πάλι δεν έδειχνε κάτι.
Ghost007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, thepcbest είπε Καλησπέρα, Πριν από λίγες ημέρες καθώς όλα λειτουργούσαν ρολόι, ξαφνικά μέσα στον σταθερό υπολογιστή μου ακούγεται ένας παράξενος θόρυβος, κάτι σαν να είχε μπλοκάρει το φανάκι από κάπου και η οθόνη δεν άναβε. Έτσι λοιπόν τον ανοίγω και αρχίζω να τον χτενίζω. Βλέπω ότι δεν έχει μπλοκάρει τίποτα. Μετά ξανανοίγω τον υπολογιστή και βλέπω ότι ο ήχος προερχόταν από την κάρτα γραφικών. Έτσι την πακετάρω και τον στέλνω στην εγγύηση. Και σήμερα, βλέπω μου την ξαναστέλνουν πίσω. Παίρνω τηλ. και μου λένε ότι δεν έχει τίποτα. Παραξενεύομαι. Μα τι να φταίει. Και του λόγου το αληθές όταν την έβγαλα ξανάνοιξα τον υπολογιστή και δεν ακουγόταν τίποτα. Βέβαια ούτε και τότε λειτουργούσε, αφού σύνδεσα την οθόνη με την μητρική και πάλι δεν έδειχνε κάτι. τι συστημα εχεις ? ενσωματωμενη καρτα εχει για να δεις ? και τελικα δε καταλαβα πηρες την καρτα πισω και δουλευει ? η την εβαλες και παλι κανει τα ιδια θορυβο κλπ ?
29gk Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δοκιμασε και με αλλο τροφοδοτικο, ικανο φυσικα να υποστηριξει την καρτα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα