Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τσαμπα χρηστες μην τολμησουν να μου στειλουν μηνυμα ή αιτηματα φιλιας σε μενα που θα εχω συνδρομη... Μονο το αντιθετο δηλαδη, να μπορω εγω να ψαχνω και να στελνω..!

Πρεπει να τα ξεχωρισεις αυτα Μαρκο μου, δεν ειμαστε ισα και ομοια...!

Επεξ/σία από aris1986
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hatsos είπε

Θα πληρώνουμε το fb η λάθος κατάλαβα? 

Καλά κατάλαβες!! Αλλά αν γίνει αυτό θα είναι μεγάλο μείον για το Facebook αυτό. Θα χάσει πολλούς χρήστες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έλεγα πού να το βάλει και το δωρεάν και το συνδρομητικό fb αλλα δέν είναι πρέπον.

Επεξ/σία από cpc464
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tritonas00 είπε

Συμφορα που μας βρηκε ε...

Ούτε καν. Ίσα ίσα που θα χαρώ να ηρεμήσουμε απο αυτή την μ@λ@κι@

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pandelas είπε

Θα τη βάλει μόνος του την ταφόπλακα δηλαδή? Τόσα δωρεάν αντίστοιχα υπάρχουν, αλήθεια πιστεύει πως θα βρεθεί κάποιος να πληρώσει αντί να πάει δίπλα?

Δίπλα που εννοείς;

• Like 1
Δημοσ.

Το μεγαλο του πλεονέκτημα ειναι το τεραστιο userbase. Αν το μωρακι που χαλβαδιαζεις ειναι στο facebook, θα γραφτεις και εσυ για να τσαταρεις εκει.... Και φυσικά η απόφαση θα παρασύρει όλα τα social sites, όχι μονο το facebook

Η ερώτησεις είναι 100% στημένες, την 1η την απάντησε στο φτερό χωρις σκέψη. Κάτσε ρε παληκάρι.... Ποιος εισαι;

Στην 2η απάντηση μηδιάσε η γκόμενα πίσω δεξιά.

Δημοσ.

Εχουμε αντέξει χωρίς νερό,φαγητό,στέγη και τόσα χρόνια με την "κρίση".Ακόμα και πολέμους.Αν βάλουν συνδρομή στο FB θα είναι το σημαντικότερο πλήγμα για την Ελλάδα,το τελειωτικό χτύπημα.

Δημοσ.

Αν μπει συνδρομή στο Facebook, ίσως να "καθαρίσει" από τα Face/Troll profils και να γίνει όπως παλιά, που όντως έμπαινες για να δεις κάτι να γελάσεις και να περάσεις την ώρα σου.

Απ' την άλλη όμως, αν γίνει συνδρομητικό, θα χάσει πάρα πολλούς χρήστες.

Δεν ξέρω, για "μούφα" μου ακούγεται... Εκτός κι αν ο Zuckerberg, έχει να προσφέρει κάτι πάρα πολύ καλό στους Premium Users.

Δημοσ.

Του την έχουν στημένη του Μαρκάκου , και το ξέρει . Έκανε το λάθος να μπλέξει με τους πολιτικούς .Αν δεν είχε την τεράστια Βάση χρηστών , για να μπορεί να "δανείζονται" προσωπικά δεδομένα οι μυστικές υπηρεσίες ,θα τον είχαν διαλύσει στο λεπτό. Παρά την χαρακτηριστική  άνεση που δείχνει , "mr Senator και mr Senator" , η ψυχή του το ξέρει . 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, e-tic είπε

O Hatch έχει τυπώσει 2 αράδες ερώτηση με μέγεθος γραμματοσειράς 96+ για να δείχνει βαρύγδουπη; Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι αλλάζει σελίδα κάθε δύο λέξεις...

Το ίδιο ισχύει και για τον τύπο που κάθεται πίσω του με την μπλέ/ριγέ γραβάτα.

Ή απλά δεν βλέπει καλά,και αντι να στραβώνεται,τυπώνει μεγαλη γραμματοσειρά.

8 ώρες πριν, Dvs είπε

Η ερώτησεις είναι 100% στημένες, την 1η την απάντησε στο φτερό χωρις σκέψη. Κάτσε ρε παληκάρι.... Ποιος εισαι;

Στην 2η απάντηση μηδιάσε η γκόμενα πίσω δεξιά.

Όχι βέβαια οτι ήταν 101% αναμενόμενη ερώτηση,ή ότι πριν πάνε εκεί προετοιμάζονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το κοκκινομαλικο ΜΙΛΦ που καθεται πισω του, ποια ειναι;;;

Επεξ/σία από KilliK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...