thor777 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Εβαλα εναν παλιο σκληρό δισκο HDD στο συστημά μου ο οποίος είχε περασμένα windows xp. Αυτό που θέλω είναι να δω αν έχει τιποτα χρήσιμα αρχεία μέσα και μετά να τον κάνω ένα format αν και επειδή είναι πολύ παλιός μάλλον θα πάει για πέταμα έτσι και αλλιώς. Το πρόβλημα είναι οτι ενώ φορτώνει τα xp (εστω αγκομαχώντας) δεν αποκρίνεται το ποντίκι και το πληκρολόγιο. Αν ξέρει καποιος ας βοηθήσει ευχαριστώ.
kormos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, thor777 είπε Εβαλα εναν παλιο σκληρό δισκο HDD στο συστημά μου ο οποίος είχε περασμένα windows xp. Αυτό που θέλω είναι να δω αν έχει τιποτα χρήσιμα αρχεία μέσα και μετά να τον κάνω ένα format αν και επειδή είναι πολύ παλιός μάλλον θα πάει για πέταμα έτσι και αλλιώς. Το πρόβλημα είναι οτι ενώ φορτώνει τα xp (εστω αγκομαχώντας) δεν αποκρίνεται το ποντίκι και το πληκρολόγιο. Αν ξέρει καποιος ας βοηθήσει ευχαριστώ. Και γιατί να προσπαθείς να κάνεις boot και δεν τον "διαβάζεις" ως 2ο δίσκο και να δεις τι αρχεία θες; 2
thor777 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι δικιο έχεις θα μπορούσα να δώ τα αρχεία κατευθείαν απο το λειτουργικό που έχω. Πάντως χρησιμοποίησα usb - ps/2 adapter και δουλεψε κανονικά και αφου πέρασα και τους drivers για τα usb ολα εντάξει. Το κακό είναι οτι με έπιασε τώρα μια νοσταλγία για τα XP μια που ήταν και το πρώτο λειτουγικό που χρησιμοποίησα και σκέφτομαι να πετάξω αυτα που εχω και να βάλω XP. Μπα πάνε αυτές οι εποχές back to reality και στα 10αρια. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από thor777
kormos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, thor777 είπε Ναι δικιο έχεις θα μπορούσα να δώ τα αρχεία κατευθείαν απο το λειτουργικό που έχω. Πάντως χρησιμοποίησα usb - ps/2 adapter και δουλεψε κανονικά και αφου πέρασα και τους drivers για τα usb ολα εντάξει. Το κακό είναι οτι με έπιασε τώρα μια νοσταλγία για τα XP μια που ήταν και το πρώτο λειτουγικό που χρησιμοποίησα και σκέφτομαι να πετάξω αυτα που εχω και να βάλω XP. Μπα πάνε αυτές οι εποχές back to reality και στα 10αρια. Που να βιωνες και τις προ ΧΡ εποχές Βάλ τα σε vm αν θες να τα βλέπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα