greg09091977 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Οποιος θελει μπορεί να στείλει FeedBack στην Apple για να υποστηριξει, στα Ελληνικά , το Siri στο παρακάτω link: https://www.apple.com/feedback/ Όσοι πιο πολλοί τόσο το καλύτερο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingjulien11_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Και το Ελληνικό Apple Pay θα προσθέσω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, greg09091977 είπε Οποιος θελει μπορεί να στείλει FeedBack στην Apple για να υποστηριξει, στα Ελληνικά , το Siri στο παρακάτω link: https://www.apple.com/feedback/ Όσοι πιο πολλοί τόσο το καλύτερο!!!! Ετσι όπως το προσπαθείς θα κάνεις μια τρύπα στο νερό. Και 5000 να μαζευτουν, ολοι θα λάβουν κάποιο απάντηση του τύπου "We are working on it, probably will be available on a future update" Στο λεω αυτό γιατί οι μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες ασχολούνται σοβαρά με τις ανάγκες μικρών αγορών (όπως η Ελλαδα) μόνο αν τις συμφέρει οικονομοτεχνικα. Αν π.χ. δει μείωση 50-70% στις ελληνικές πωλήσεις και μείωση χρήσης για 2-3 συνεχόμενα χρόνια, θα ασχοληθεί σοβαρά και θα φτιάξει και ελληνικό siri και σύρτη και ο,τι ελληνικό βρει. Οσο όμως βλέπει οτι στην Ελλάδα τα μηλαράκια πουλάνε (και σε τιμές δυτικού κόσμου) θα ασχοληθεί με το ελληνικό siri ΜΟΝΟ από σύμπτωση που θα της κοστίσει ψίχουλα. Με δυο λόγια μην μπεις καν στον κόπο να γράψεις. Αν θες να αλλάξεις την κατάσταση, σταμάτα να χρησιμοποιείς το μηλαράκι και προσπάθησε να πεισεις και αλλους να το κάνουν (θα δυσκολευτείς πολύ για πολλούς λογους) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg09091977 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, isay είπε Ετσι όπως το προσπαθείς θα κάνεις μια τρύπα στο νερό. Και 5000 να μαζευτουν, ολοι θα λάβουν κάποιο απάντηση του τύπου "We are working on it, probably will be available on a future update" Στο λεω αυτό γιατί οι μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες ασχολούνται σοβαρά με τις ανάγκες μικρών αγορών (όπως η Ελλαδα) μόνο αν τις συμφέρει οικονομοτεχνικα. Αν π.χ. δει μείωση 50-70% στις ελληνικές πωλήσεις και μείωση χρήσης για 2-3 συνεχόμενα χρόνια, θα ασχοληθεί σοβαρά και θα φτιάξει και ελληνικό siri και σύρτη και ο,τι ελληνικό βρει. Οσο όμως βλέπει οτι στην Ελλάδα τα μηλαράκια πουλάνε (και σε τιμές δυτικού κόσμου) θα ασχοληθεί με το ελληνικό siri ΜΟΝΟ από σύμπτωση που θα της κοστίσει ψίχουλα. Με δυο λόγια μην μπεις καν στον κόπο να γράψεις. Αν θες να αλλάξεις την κατάσταση, σταμάτα να χρησιμοποιείς το μηλαράκι και προσπάθησε να πεισεις και αλλους να το κάνουν (θα δυσκολευτείς πολύ για πολλούς λογους) Το μηλαράκι το χρησιμοποιώ απο το 2005 εως και σήμερα και δεν προκειτε να αλλάξω οικοσύστημα γιατι απλά είναι το καλύτερο. Όσον αφορά το feedback καθε σοβαρή επιχείρηση λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της κάθε ενα απο αυτά (πόσο μάλλον αν συγκεντρωθούμε ένας σοβαρός αριθμός ανθρώπων που αγαπούν και χρησιμοποιούν τα προϊόντα της). Θα σου αναφέρω ένα παράδειγμα με την fitbit , της οποιας εταιρείας έτυχε να έχω ένα smartwatch. Στη αρχή δεν υποστήριζε τα Ελληνικά , Κυριλλικά, όμως μετα απο προτροπή πολλών Ελλήνων και άλλων τελικά στην τελευταία της αναβάθμιση υποστηρίζει και την Ελληνική γλώσσα. Μιλάμε για μια εταιρεία που δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η Apple. Θα παρακαλέσω ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει το συγκεκριμένο threat να μην βγάζουν αρνητικά σχολια. Μας ενδιαφέρουν οι Θετικοι Άνθρωποι!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Φίλε greg κατανοοω οτι δεν σου ακουστηκαν αρεστά αυτά που έγραψα και μπορώ να κατανοήσω την απάντηση σου και τον χαρακτηρισμό για "αρνητισμό". Όσο περνανε τα χρόνια, θα βγαίνεις σιγά σιγα απο το συννεφάκια, θα γίνεις πιο πραγματιστής, θα κατανοήσεις πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις και με ποιους τρόπους θα το αξιοποιείς. Αν κοιτάξεις τις μέχρι τώρα υποστηριζόμενες γλώσσες στο siri, θα δεις οτι καλύπτει άμμεσα ή έμμεσα μόνο τις μεγάλες αγορες (αυτές που τους βγάζουν πολύ χρήμα) και μέσα σε αυτές είναι και γλώσσες το ίδιο ή πιο δύσκολες απο τα ελληνικά (ενδεικτικά τα Αραβικά, Εβραϊκά, Καντονεζικα, Ιαπωνικά, κα ακομα και τουρκικα). Αυτό δείχνει οτι εχει βρει μεθοδολογία να παρακάμπτει γλωσσικές προκλήσεις και το χρονοδιάγραμμα της βασίζεται (οπως είναι λογικό) σε οικονομικές προτεραιότητες. Σίγουρα (βάζω στοίχημα ότιδήποτε) οτι μας έχει στο πλάνο της και επισης σιγουρα κάποια στιγμή θα το κάνει, αλλά τα feedback και παρακάλια, είναι πολύ μικρά για να ιδρώσει το τεράστια μεγαλο αυτί της apple. Παρακάμψεις γίνονται σε πολύ σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις και οχι με ρομαντικά feedback. Αν παράδειγμα ειχαμε ολυμπιακους αγώνες σε 2 χρόνια με χορηγό την apple ή έβλεπε οτι στην Ελλάδα επεκτείνεται τρελά το ok google ή το amazon alexa, εκεί να δεις για πότε θα αλλαζαν τα χρονοδιαγράμματα. Θα σου δωσω αλλο ένα αναλογο παράδειγμα οπου φαίνεται οτι το χρήμα καθορίζει τις προτεραιότητες. Αν εχεις netflix, μπες και δες πόσοι τιτλοι έχουν υποτιτλους και μεταγλωτίσεις στα ελληνικά και πόσοι στα τουρκικά. Τέλος το παραδειγμα με την fitbit θα έλεγα οτι ήταν άστοχη συγκριση με την προτροπή σου για την apple. Η μετάφραση ενός interface είναι πολύ πιο ευκολο (και οικονομικό) από τη γλωσσομάθεια ενος προγράμματος. Η μετάφραση του fitbix είναι σαν υποτιτλους/μεταγλώτιση μιας ταινίας, ενω η αντιστοιχία στο siei θα ήταν να βάλεις τους αρχικους ηθοποιούς να μιλάνε στα ελληνικα. Αν όλα τα παραπάνω δεν τα κατανοείς, αποηθκευσε τα κάπου στη μνημη μου και μελέτησε τα πάλι σε 5+ χρονια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg09091977 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, isay είπε Φίλε greg κατανοοω οτι δεν σου ακουστηκαν αρεστά αυτά που έγραψα και μπορώ να κατανοήσω την απάντηση σου και τον χαρακτηρισμό για "αρνητισμό". Όσο περνανε τα χρόνια, θα βγαίνεις σιγά σιγα απο το συννεφάκια, θα γίνεις πιο πραγματιστής, θα κατανοήσεις πως λειτουργούν οι επιχειρήσεις και με ποιους τρόπους θα το αξιοποιείς. Αν κοιτάξεις τις μέχρι τώρα υποστηριζόμενες γλώσσες στο siri, θα δεις οτι καλύπτει άμμεσα ή έμμεσα μόνο τις μεγάλες αγορες (αυτές που τους βγάζουν πολύ χρήμα) και μέσα σε αυτές είναι και γλώσσες το ίδιο ή πιο δύσκολες απο τα ελληνικά (ενδεικτικά τα Αραβικά, Εβραϊκά, Καντονεζικα, Ιαπωνικά, κα ακομα και τουρκικα). Αυτό δείχνει οτι εχει βρει μεθοδολογία να παρακάμπτει γλωσσικές προκλήσεις και το χρονοδιάγραμμα της βασίζεται (οπως είναι λογικό) σε οικονομικές προτεραιότητες. Σίγουρα (βάζω στοίχημα ότιδήποτε) οτι μας έχει στο πλάνο της και επισης σιγουρα κάποια στιγμή θα το κάνει, αλλά τα feedback και παρακάλια, είναι πολύ μικρά για να ιδρώσει το τεράστια μεγαλο αυτί της apple. Παρακάμψεις γίνονται σε πολύ σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις και οχι με ρομαντικά feedback. Αν παράδειγμα ειχαμε ολυμπιακους αγώνες σε 2 χρόνια με χορηγό την apple ή έβλεπε οτι στην Ελλάδα επεκτείνεται τρελά το ok google ή το amazon alexa, εκεί να δεις για πότε θα αλλαζαν τα χρονοδιαγράμματα. Θα σου δωσω αλλο ένα αναλογο παράδειγμα οπου φαίνεται οτι το χρήμα καθορίζει τις προτεραιότητες. Αν εχεις netflix, μπες και δες πόσοι τιτλοι έχουν υποτιτλους και μεταγλωτίσεις στα ελληνικά και πόσοι στα τουρκικά. Τέλος το παραδειγμα με την fitbit θα έλεγα οτι ήταν άστοχη συγκριση με την προτροπή σου για την apple. Η μετάφραση ενός interface είναι πολύ πιο ευκολο (και οικονομικό) από τη γλωσσομάθεια ενος προγράμματος. Η μετάφραση του fitbix είναι σαν υποτιτλους/μεταγλώτιση μιας ταινίας, ενω η αντιστοιχία στο siei θα ήταν να βάλεις τους αρχικους ηθοποιούς να μιλάνε στα ελληνικα. Αν όλα τα παραπάνω δεν τα κατανοείς, αποηθκευσε τα κάπου στη μνημη μου και μελέτησε τα πάλι σε 5+ χρονια Άφησε με να είμαι γραφικός και να πιστευω στα δικά μου ιδεώδη. Εξάλου δεν ζήτησα να με κρίνεις για αυτά που γράφω. Εγώ πέρασα στο φόρουμ μια ιδέα μου ύστερα απο δική μου αναζήτηση για το πώς μπορούμε να καλύτερέψουμε την εμπειρία χρήσης εδώ που βρισκόμαστε. Αν υπάρχει καλύτερος τροπος ανάδειξης του προβλήματος είμαι δεκτός σε κάθε προσκληση. Αν εννοεις αυτά που γράφεις νομιζω οτι έχεις μπερδευτει απο μόνος σου γιατί , σύμφωνα με τα λεγομενά σου η υπηρεσία Netflix και το Fitibit κάνουνε το ίδιο πραγμα (όπως αναφερεις) , δηλαδή μετάφραση. Σημείωση: Πρίν μια 8ετία με 9ετία δεν υπήρχε καν επίσημος Apple Resseller στην Ελλάδα και υπήρχε το γνωστό Blog WeWantAppleGreece. Απο τότε μεχρι σήμερα νομίζω οτι έχει βελτιωθεί κατα πολύ η εικόνα στη χώρα μας. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από greg09091977 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 @greg09091977 ότι σου γράφει ο isay είναι ακριβώς τα ίδια που θα σου έλεγα και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexisG13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Στις 12/4/2018 στις 12:28 ΠΜ, isay είπε Ετσι όπως το προσπαθείς θα κάνεις μια τρύπα στο νερό. Και 5000 να μαζευτουν, ολοι θα λάβουν κάποιο απάντηση του τύπου "We are working on it, probably will be available on a future update" Στο λεω αυτό γιατί οι μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες ασχολούνται σοβαρά με τις ανάγκες μικρών αγορών (όπως η Ελλαδα) μόνο αν τις συμφέρει οικονομοτεχνικα. Αν π.χ. δει μείωση 50-70% στις ελληνικές πωλήσεις και μείωση χρήσης για 2-3 συνεχόμενα χρόνια, θα ασχοληθεί σοβαρά και θα φτιάξει και ελληνικό siri και σύρτη και ο,τι ελληνικό βρει. Οσο όμως βλέπει οτι στην Ελλάδα τα μηλαράκια πουλάνε (και σε τιμές δυτικού κόσμου) θα ασχοληθεί με το ελληνικό siri ΜΟΝΟ από σύμπτωση που θα της κοστίσει ψίχουλα. Με δυο λόγια μην μπεις καν στον κόπο να γράψεις. Αν θες να αλλάξεις την κατάσταση, σταμάτα να χρησιμοποιείς το μηλαράκι και προσπάθησε να πεισεις και αλλους να το κάνουν (θα δυσκολευτείς πολύ για πολλούς λογους) Μπορείς φίλε μου να έχεις την άποψή σου όπως όλοι μας. Απλώς το συγκεκριμένο threat δημιουργήθηκε από τον φίλο για παρακίνηση και όχι για να πει ο καθένας την άποψή του πάνω σε αυτό το θέμα για τον αν πρέπει ή όχι. Αφού ο φίλος πιστεύει ότι αυτή η προσπάθειά του μπορεί να έχει αποτέλεσμα πρέπει να το σεβαστούμε όλοι (δεν εννοώ ότι έδειξες ασέβεια). Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας είτε πιστεύουμε ότι θα υπάρχει αποτέλεσμα είτε όχι να στείλουμε ένα FeedBack στην Apple. Είναι υπόθεση 2 λεπτών. Όσο δηλαδή θα μας πάρει να σχολιάσουμε αυτό το threat. Φιλικά πάντα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unknown111 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) On 4/12/2018 at 9:03 ΜΜ, greg09091977 said: Το μηλαράκι το χρησιμοποιώ απο το 2005 εως και σήμερα και δεν προκειτε να αλλάξω οικοσύστημα γιατι απλά είναι το καλύτερο. Όσον αφορά το feedback καθε σοβαρή επιχείρηση λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της κάθε ενα απο αυτά (πόσο μάλλον αν συγκεντρωθούμε ένας σοβαρός αριθμός ανθρώπων που αγαπούν και χρησιμοποιούν τα προϊόντα της). Θα σου αναφέρω ένα παράδειγμα με την fitbit , της οποιας εταιρείας έτυχε να έχω ένα smartwatch. Στη αρχή δεν υποστήριζε τα Ελληνικά , Κυριλλικά, όμως μετα απο προτροπή πολλών Ελλήνων και άλλων τελικά στην τελευταία της αναβάθμιση υποστηρίζει και την Ελληνική γλώσσα. Μιλάμε για μια εταιρεία που δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η Apple. Θα παρακαλέσω ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει το συγκεκριμένο threat να μην βγάζουν αρνητικά σχολια. Μας ενδιαφέρουν οι Θετικοι Άνθρωποι!!!! φίλε από το 2005 έως το 2009 ο επίσημος μεταπωλητής και αντιπρόσωπος στην Ελλάδα ήταν η rainbow όπου το 2009 έκλεισε για να ανοίξει ξανά με το όνομα της Apple μπροστά. και πως το γνωρίζω αυτό; δούλευα εκεί μέχρι τότε. το πιθανότερο όμως είναι να είσαι πολύ μικρός για να γνωρίζεις κάτι τέτοιο εξού και ότι δεν μπορείς να αποδεχθείς την απάντηση του του isay πιο πάνω ο οποίος σου δίνει επιχειρήματα και υποστηρίζει με γεγονότα την απάντησή του. σε αντίθεση εσύ του επιτίθεσαι πράγμα το οποίο δείχνει αρχικά την ηλικία σου και το "φανμποϊσμό" για μια εταιρεία και επίσης το ότι δε γνωρίζεις πως λειτουργούν κάποια βασικά πράγματα στον τομέα ανάπτυξης μια επιχείρησης ειδικά μιας τέτοιου βεληνεκούς όπως η Apple. καλά είναι να έχουμε ιδέες για το πως μπορεί κάτι να γίνει καλύτερο αλλά αυτές να βασίζονται στη πραγματικότητα και όχι στη φαντασία ενός παιδιού. ας σταματήσει λοιπόν ο κόσμος στην Ελλάδα να αγοράζει το μήλο για 5 6 χρόνια και μετά όπως λάλησε ο προαναφερθέν isay το συζητάμε. και ποτέ μη διαφωνείς σε κάτι αν δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα για να υποστηρίξεις τη γνώμη σου και όχι ανακρίβειες. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από unknown111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AlexisG13 είπε Μπορείς φίλε μου να έχεις την άποψή σου όπως όλοι μας. Απλώς το συγκεκριμένο threat δημιουργήθηκε από τον φίλο για παρακίνηση και όχι για να πει ο καθένας την άποψή του πάνω σε αυτό το θέμα για τον αν πρέπει ή όχι. Αφού ο φίλος πιστεύει ότι αυτή η προσπάθειά του μπορεί να έχει αποτέλεσμα πρέπει να το σεβαστούμε όλοι (δεν εννοώ ότι έδειξες ασέβεια). Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας είτε πιστεύουμε ότι θα υπάρχει αποτέλεσμα είτε όχι να στείλουμε ένα FeedBack στην Apple. Είναι υπόθεση 2 λεπτών. Όσο δηλαδή θα μας πάρει να σχολιάσουμε αυτό το threat. Φιλικά πάντα!!! Ασέβεια δεν έδειξα σε καμια περιπτωση. Στο θεμα του ts (για τον οποιο εχω υποψία οτι ειναι double account), διέκρινα πραγματική θέληση για βελτίωση μιας καταστασης, θα μπορουσα να το αντιμέτωπισω με κάποιον απο τους τρεις τρόπους Να το αγνοήσω Να τον χλευάσω με απαξίωση με απάντηση του τύπου "Μη φας, εχουμε γλαρόσουπα", "είσαι μικρός θα μεγαλώσεις", κα Να αφιερώσω χρόνο/κόπο να του εξηγήσω γιατί αυτό που σκέφτεται δεν θα αποδώσει και με ποιους τρόπους θα μπορουσε να επιτύχει αποτέλεσμα. Να του δώσω μια διαφορετική οπτική προσεγγισης βασιζόμενος σε εμπειρία ετών διαπραγματεύσεων με εταιρείες (μικρες και πολύ μεγάλες). Εκανα το τρίτο, δηλαδή το πιο δύσκολο/χρονοβόρο και αυτό εν γνώση μου. Ο Γρηγόρης όμως αντέδρασε ανώριμα και αντί εστω να σκεφτεί "Ρε μπας και εχει δικιο, αυτός ο π@π@ρας; Μήπως να το βελτιώσω; " άθελα του προσωποποίησε σε εμενα την apple που δεν του κάνει το χατήρι και μου απαντά παρορμητικά και με λόγο που απλά επιβεβαίωσε τη σχετική έλλειψη εμπειρίας. Δε μασάω γιατί ολοι περνάμε τετοια στάδια ωρίμανσης και αφιερώνω εκ νεου χρόνο/κοπο με επιχειρηματολογία, στην οποια και πάλι αντιδρά ανώριμα. Εντάξει σταμάτησα να ασχολούμαι γιατί προφανώς ειναι ανουσιο. Το μονο που θα μπορουσα να κάνω διαφορετικά (αν και δεν θα το εκανα για ενα νεο λογαριασμο ουτε σε κάποιον άγνωστο σε δημοσιο forum τεχνολογίας) θα ήταν να του μιλήσω σαν σε μικρό παιδί με λόγο τύπου "Γρηγοράκη, μπραβο αγορι μου, θα στειλουμε όλοι μηνύματα και θα περιμενουμε, έτσι; ", δηλαδη να τον λογο-χαϊδέψω. Συνειδητά δεν το έκανα γιατί αυτό θα ήταν πραγματική ασέβεια και ψέμα, όπως ο μπαμπας λεει στο πιτσιρικά γιο που γκρινιάζει "Θα γυρίσουμε σπιτι, θα φας το φαγάκι σου και μετά θα παιξουμε πολλαααα παιχνίδια!", ενω στο μυαλό του εχει "Τσογλάνι, θα πάμε σπιτι,θα σε ταίσω πολύ, να γλαρώσεις, θα πέσεις για υπνο και θα δω champions League" Πάμε στη δική σου απάντηση. Δεν ειπα σε κανεναν να μη στειλει feedback γιατί ειναι κακό. Αν συμμερίζεται και πιστευει στη μεθοδολογία του greg, να το κάνει. Πιστευεις όμως οτι ο μέσος ελληνας θα κάτσει να ασχοληθεί να μπεις στη σελίδα, να συμπληρώσει τη φόρμα, να γράψει σοβαρό κείμενο στα αγγλικά (εδω χαμογελώ) και να το στειλει; Αντε να το κάνουν 10-20 αντε 40. Οι υπολοιποι στο δευτερο πεδίο, θα βαρεθουν να γράψουν και το email τους. Εδω μπαίνουν στο ελληνικό facebook παροχων τηλεφωνίας, γράφουν "EXV PROBLIMA", ο υπάλληλος αντι να του απαντήσει "Το βλέπουμεαπο τον τρόπο γραφής" του απαντουν εταιρικά "Παρακαλούμε στείλτε μας με προσωπικά μήνυμα τα στοιχεία σας και μια συνοπτική περιγραφή του προβλήματος" και εκεί το 70% βαριεται και δεν κάνει τιποτα. Επισης η απάντηση σου προς εμένα ήταν αντίδραση τύπου Γρηγόρη. Εφόσον πιστευεις οτι εκεινη η μέθοδος θα φέρει αποτελέσματα, αντι να σκεφτείς τρόπους να την βελτιώσεις, στράφηκες εναντίον μου. Αντί λοιπον να κρίνεις την θετική κριτική μου προς τον Γρηγόρη, θα μπορουσες να αφιερώσεις τον πολύτιμο χρόνο σου και συντάξεις ενα έτοιμο κείμενο και να φτιάξεις ενα οδηγό που θα βοηθήσει τη μεθοδολογία του Γρηγόρη. Μάλλον ήταν πιο ευκολο να απαντησεις σε εμενα. Π.χ. Παιδια κάντε κλικ εκει, μετα κλικ εκει, εκει συμπληρώστε αυτό, εκει το αλλο και εκει βάλτε το παρακατω κειμενο με τα δικά σας στοιχεία Αναφορά σε κείμενο Hello, my name is ... bla bla, greek siri, bla bla, local market bla bla ... arabic language available ... bla bla ... ok google ... bla bla Waiting for your response Thank you Όλα τα παραπάνω, πάντα φιλικά και συνφορουμικα! Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από isay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexisG13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, isay είπε Ασέβεια δεν έδειξα σε καμια περιπτωση. Στο θεμα του ts (για τον οποιο εχω υποψία οτι ειναι double account), διέκρινα πραγματική θέληση για βελτίωση μιας καταστασης, θα μπορουσα να το αντιμέτωπισω με κάποιον απο τους τρεις τρόπους Να το αγνοήσω Να τον χλευάσω με απαξίωση με απάντηση του τύπου "Μη φας, εχουμε γλαρόσουπα", "είσαι μικρός θα μεγαλώσεις", κα Να αφιερώσω χρόνο/κόπο να του εξηγήσω γιατί αυτό που σκέφτεται δεν θα αποδώσει και με ποιους τρόπους θα μπορουσε να επιτύχει αποτέλεσμα. Να του δώσω μια διαφορετική οπτική προσεγγισης βασιζόμενος σε εμπειρία ετών διαπραγμάτευσης με εταιρείες. Εκανα το πιο δύσκολο/χρονοβόρο εν γνώση μου. Ο Γρηγόρης όμως αντέδρασε ανώριμα και αντί εστω να σκεφτεί "Ρε μπας και εχει δικιο, αυτός ο π@π@ρας; Μήπως να το βελτιώσω; " άθελα του προσωποποίησε σε εμενα την apple που δεν του κάνει το χατήρι και μου απαντά παρορμητικά και με λόγο που απλά επιβεβαίωσε τη σχετική έλλειψη εμπειρίας. Δε μασάω γιατί ολοι περνάμε τετοια στάδια ωρίμανσης και αφιερώνω εκ νεου χρόνο/κοπο με επιχειρηματολογία, στην οποια και πάλι αντιδρά ανώριμα. Εντάξει σταμάτησα να ασχολούμαι γιατί προφανώς ειναι ανουσιο. Το μονο που θα μπορουσα να κάνω διαφορετικά (αν και δεν θα το εκανα για ενα νεο λογαριασμο ουτε σε κάποιον άγνωστο σε δημοσιο forum τεχνολογίας) θα ήταν να του μιλήσω σαν σε μικρό παιδί με λόγο τύπου "Γρηγοράκη, μπραβο αγορι μου, θα στειλουμε όλοι μηνύματα και θα περιμενουμε, έτσι; ", δηλαδη να τον λογο-χαϊδέψω. Συνειδητά δεν το έκανα γιατί αυτό θα ήταν πραγματική ασέβεια και ψέμα, όπως ο μπαμπας λεει στο πιτσιρικά γιο που γκρινιάζει "Θα γυρίσουμε σπιτι, θα φας το φαγάκι σου και μετά θα παιξουμε πολλαααα παιχνίδια!", ενω στο μυαλό του εχει "Τσογλάνι, θα πάμε σπιτι,θα σε ταίσω πολύ, να γλαρώσεις, θα πέσεις για υπνο και θα δω champions League" Πάμε στη δική σου απάντηση. Δεν ειπα σε κανεναν να μη στειλει feedback γιατί ειναι κακό. Αν συμμερίζεται και πιστευει στη μεθοδολογία του greg, να το κάνει. Πιστευεις όμως οτι ο μέσος ελληνας θα κάτσει να ασχοληθεί να μπεις στη σελίδα, να συμπληρώσει τη φόρμα, να γράψει σοβαρό κείμενο στα αγγλικά (εδω χαμογελώ) και να το στειλει; Αντε να το κάνουν 10-20 αντε 40. Οι υπολοιποι στο δευτερο πεδίο, θα βαρεθουν να γράψουν και το email τους. Εδω μπαίνουν στο ελληνικό facebook παροχων τηλεφωνίας, γράφουν "EXV PROBLIMA", ο υπάλληλος αντι να του απαντήσει "Το βλέπουμεαπο τον τρόπο γραφής" του απαντουν εταιρικά "Παρακαλούμε στείλτε μας με προσωπικά μήνυμα τα στοιχεία σας και μια συνοπτική περιγραφή του προβλήματος" και εκεί το 70% βαριεται και δεν κάνει τιποτα. Επισης η απάντηση σου προς εμένα ήταν αντίδραση τύπου Γρηγόρη. Εφόσον πιστευεις οτι εκεινη η μέθοδος θα φέρει αποτελέσματα, αντι να σκεφτείς τρόπους να την βελτιώσεις, στράφηκες εναντίον μου. Αντί λοιπον να κρίνεις την θετική κριτική μου προς τον Γρηγόρη, θα μπορουσες να αφιερώσεις τον πολύτιμο χρόνο σου και συντάξεις ενα έτοιμο κείμενο και να φτιάξεις ενα οδηγό που θα βοηθήσει τη μεθοδολογία του Γρηγόρη. Μάλλον ήταν πιο ευκολο να απαντησεις σε εμενα. Π.χ. Παιδια κάντε κλικ εκει, μετα κλικ εκει, εκει συμπληρώστε αυτό, εκει το αλλο και εκει βάλτε το παρακατω κειμενο με τα δικά σας στοιχεία Καταρχάς φίλε μου ευχαριστώ που απάντησες. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι έκανες κάτι κακό. Να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ο τύπος που θα βγάλει τα προβλήματα του και την πίεση του στο φόρουμ μεταξύ αγνώστων. Δεν έχω καμία πρόθεση. Όσων αφορά τον "μέσο έλληνα" δεν θα το σχολιάσω καθόλου γιατί ο καθένας ξέρει τον εαυτό του. Δεν μπορώ να πω ούτε και να ξέρω το τι θα κάνει ο οποιοσδήποτε. Επίσης το να με χαρακτηρίζεις με τον "Γρηγόρη" ενώ ούτε εμένα ξέρεις ούτε τον Γρηγόρη και τον κάθε Γρηγόρη, πάλι θα το παραλείψω για τον λόγο που γράφω παραπάνω. Δεν έχω σκοπό να δημιουργήσω καμία λογομαχία προς έναν άγνωστο. Επίσης λυπάμαι αν σου έδωσα την εντύπωση ότι σου επιτίθομαι μέσω της απάντησής μου. Ούτε σου επιτίθομαι ούτε υποστηρίζω την άποψη του Γρηγόρη. Υποστηρίζω το κίνητρο με το οποίο δημιουργήθηκε αυτό το threat. Επίσης το πως αξιοποιώ εγώ τον χρόνο μου είναι δικό μου θέμα όπως ακριβώς γίνεται και με τον δικό σου χρόνο. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά ξανά στο σχόλιο μου και τότε θα καταλάβεις την πρόθεσή μου και τον ήρεμο τρόπο με τον οποίο απευθύνομαι. Τώρα ο τρόπος που αντέδρασε ο Γρηγόρης στην συνέχεια ούτε που με αφορά. Μένω στην καλή του προσπάθεια που έκανε να δημιουργήσει αυτό το threat με καλό σκοπό. Ελπίζω να κατάλαβες την πρόθεσή μου και να μείνουμε στην προσπάθεια του Γρηγόρη. Ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unknown111 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, AlexisG13 said: Καταρχάς φίλε μου ευχαριστώ που απάντησες. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι έκανες κάτι κακό. Να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ο τύπος που θα βγάλει τα προβλήματα του και την πίεση του στο φόρουμ μεταξύ αγνώστων. Δεν έχω καμία πρόθεση. Όσων αφορά τον "μέσο έλληνα" δεν θα το σχολιάσω καθόλου γιατί ο καθένας ξέρει τον εαυτό του. Δεν μπορώ να πω ούτε και να ξέρω το τι θα κάνει ο οποιοσδήποτε. Επίσης το να με χαρακτηρίζεις με τον "Γρηγόρη" ενώ ούτε εμένα ξέρεις ούτε τον Γρηγόρη και τον κάθε Γρηγόρη, πάλι θα το παραλείψω για τον λόγο που γράφω παραπάνω. Δεν έχω σκοπό να δημιουργήσω καμία λογομαχία προς έναν άγνωστο. Επίσης λυπάμαι αν σου έδωσα την εντύπωση ότι σου επιτίθομαι μέσω της απάντησής μου. Ούτε σου επιτίθομαι ούτε υποστηρίζω την άποψη του Γρηγόρη. Υποστηρίζω το κίνητρο με το οποίο δημιουργήθηκε αυτό το threat. Επίσης το πως αξιοποιώ εγώ τον χρόνο μου είναι δικό μου θέμα όπως ακριβώς γίνεται και με τον δικό σου χρόνο. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά ξανά στο σχόλιο μου και τότε θα καταλάβεις την πρόθεσή μου και τον ήρεμο τρόπο με τον οποίο απευθύνομαι. Τώρα ο τρόπος που αντέδρασε ο Γρηγόρης στην συνέχεια ούτε που με αφορά. Μένω στην καλή του προσπάθεια που έκανε να δημιουργήσει αυτό το threat με καλό σκοπό. Ελπίζω να κατάλαβες την πρόθεσή μου και να μείνουμε στην προσπάθεια του Γρηγόρη. Ευχαριστω! άγνοια παράνοια και "μίσος" χωρίς νόημα και δίχως αποτέλεσμα ή αντίκρυσμα. επίθεση στη λογική με παραλογισμό. φαίνεται η απόλυτη κυριαρχία της ανωριμότητας. ΕΎΓΕ!! Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από unknown111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iGreg09 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Η πρόσληψη του Giannandrea έρχεται τη στιγμή που η Apple δέχεται πυρά για τον ψηφιακό βοηθό της Siri, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο iPhone, στο iPad, στο Apple TV (μερικώς), αλλά και στους υπολογιστές Mac. Αρκετοί πιστεύουν (μεταξύ αυτών και εμείς) πως ο βοηθός Siri υστερεί σε δυνατότητες έναντι των ανταγωνιστικών προτάσεων από τις Microsoft, Google και Amazon. Κατά πολλούς, η εμμονή της Apple για την προστασία των δεδομένων των πελατών της είναι και η αιτία που ο βοηθός της δεν έχει αποδειχθεί τόσο λειτουργικός. https://tecky.eu/i-apple-proslamvani-ton-epikefalis-ton-tmimaton-technitis-noimosynis-ke-anazitisis-tis-google/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις