Freya16 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Καλησπερα! Θελω να αγορασω ενα κινητο μεχρι 200 ευρω αλλα εχω πελαγωει. Ειμαι ασχετη απο κινεζομαγαζα, σκρουτζομαγαζα, Β20, γκλομπαλ και κινεζικες εκδοσεις. Εχω wind Δεν θελω κινεζικα πανω στο κινητο 1) Το ποσό που διαθέτουμε:200-220 ευρώ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):τηλεφωνο, φωτογραφικη μηχανη, ιντερνετ, εφαρμογες απλες 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,8 και πανω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):οχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναί 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;καλο θα ηταν 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; να βγάζει μια μέρα με κανονική χρήση 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; αν ειναι αξιοπιστες ναι 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ημουν αναμεσα στο xiaomi mi max 2 μετα εκλινα προς το xiaomi redmi 5 plus και τωρα ειδα για το meizu pro 6 plus...
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Αυτά τα τρία δεν υποστηρίζουν την 800αρα. Αν μου έλεγες ποιο από τα τρία θα σου έλεγα το meizu σαν σύνολο. Το Mi max 2 όμως έχει πολύ καλή μπαταρία. Το 5 plus το ξεχνάς,δεν μπορεί να συναγωνιστή τα άλλα δύο. Οπότε εσύ θα αποφασίσεις τι θες.
Freya16 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Υπαρχει καποια αλλη επιλογη? Ειδα και αυτο https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_1660533.html?wid=4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα