Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε το έφτιαχναν,πλήρωνα και κάθε 3 μέρες το έβρισκαν αλλού...Τελικά πήραν τηλέφωνο το συνεργείο και μάλλον τα άκουσε...Πάντως τα παιδια μου είπαν ότι θα με μεταφέρουν μέχρι να βρεθεί η βλάβη..και 100 φορές αν χρειαστεί...Πολύ εξυπηρετικοί....

• Like 2
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κι εγώ στην αρχή δίσταζα κυρίως λόγω του οτι έχει έδρα στην Κύπρο και μου φάνηκε και υπερβολικά φτηνή... όμως την έχω ένα χρόνο και μέχρις στιγμής δεν έχω να πω κάτι αρνητικό, το αντίθετο.

Βέβαια (ευτυχώς) δεν την έχω χρειαστεί και σε κάτι σημαντικό ...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gong είπε

Κι εγώ στην αρχή δίσταζα κυρίως λόγω του οτι έχει έδρα στην Κύπρο και μου φάνηκε και υπερβολικά φτηνή... όμως την έχω ένα χρόνο και μέχρις στιγμής δεν έχω να πω κάτι αρνητικό, το αντίθετο.

Βέβαια (ευτυχώς) δεν την έχω χρειαστεί και σε κάτι σημαντικό ...

Την συγκιρνα με anytime και με 30 ευρω στο τριμηνο  δινει και μικτη με απαλλαγη το ελαχιστο που εχει 500 ευρω.

Αυτοκινητο Honda CRV του 2008 με κλοπη 11.000 ευρω.

Ο κωδικος εκπτωσης προσφερει  εκπτωση 20 ευρω ?Σε φιλικο διακανονισμο συμμετεχει ?

Δεν βλεπω να εχει καλυψη απο ανασφαλιστο ομως....

Δημοσ.

Στον φιλικό διακανονισμό ειναι η hellas direct

Για ανασφάλιστο νομίζω καλύπτει το επικουρικό (όταν κάποια στιγμή τα πάρεις )

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Eliaskat είπε

Ο κωδικός δινει σε εσένα 20€ και σε αυτόν που έδωσε τον κωδικό αλλα 20€ . 

Στον φιλικό διακανονισμό ειναι η hellas direct

Για ανασφάλιστο νομίζω καλύπτει το επικουρικό (όταν κάποια στιγμή τα πάρεις )

Η anytime που εχω τωρα εχει για ανασφαλιστο αλλα δεν δινει για μικτη σε κανενα .Ληγουν τον Ιουλιο 3 αυτοκινητα της οικογενειας  σε anytime.

Δημοσ.

Φίλε μου το ανασφάλιστο ειναι μην σου τύχει.. 

αν σου τυχει θα χρειαστείς ,νομικη προστασια και υπομονη,  εγώ περίμενα 4 χρονια για να αποζημιωθώ για μια ζημιά απο μια ασφαλιστική που έκλεισε στον μεταξύ.. 

μεχρι στιγμής ειναι οι πιο γρήγοροι στις πληρωμές τους χωρίς  ταλαιπωρία. 

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Eliaskat είπε

αν σου τυχει θα χρειαστείς ,νομικη προστασια και υπομονη,  εγώ περίμενα 4 χρονια για να αποζημιωθώ για μια ζημιά απο μια ασφαλιστική που έκλεισε στον μεταξύ.. 

μεχρι στιγμής ειναι οι πιο γρήγοροι στις πληρωμές τους χωρίς  ταλαιπωρία. 

Ολα ειναι ...αχρειαστα να ειναι αλλα αν δε εχεις και καποια καλυψη ακομα χειροτερα.

Και σε anytime που εχω γραφει κατι καπως αοριστο

Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα

Σε περίπτωση που κάποιο ανασφάλιστο όχημα σας προκαλέσει ζημιά από σύγκρουση, τότε αποζημιώνεστε για τις ζημιές που θα υποστεί το όχημά σας, βάσει της τρέχουσας εμπορικής αξίας του κατά τη μέρα σύγκρουσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις ειδα  το συμβολαιο μου , εχει υλικες ζημιες απο ανασφαλιστο 

hd.png

Επεξ/σία από Eliaskat
  • Like 2
Δημοσ.

Όταν είχα κάνει το αρχικό συμβόλαιο μου στείλανε mail να συμμετάσχω και καλά σε έναν διαγωνισμό με κλήρωση. Το έκανα και λίγες μέρες μετά μου ήρθε απάντηση ότι κέρδισα δωρεάν το ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου μου!

Ένα παράπονο έχω: Για το δικό μου αυτοκίνητο που είναι του '98 δεν δίνει πρόσθετες καλύψεις (καιρικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ), παρά μόνο το βασικό πακέτο.

Ά, κι άλλο ένα: Δεν έχει ασφάλιση για μοτοσυκλέτες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μοτοσυκλέτες μόνο η interamerican και νομίζω μόνο για ακριβές.. ήθελα να πάρω μικρό μηχανάκι για μέσα στη πόλη αλλά δεν πήρα γιατί καμιά ασφαλιστική δε καλύπτει κλοπή.. 

Για μοντέλο 98  νομίζω ότι καμία δε δίνει τέτοιες καλύψεις 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gong είπε

Όταν είχα κάνει το αρχικό συμβόλαιο μου στείλανε mail να συμμετάσχω και καλά σε έναν διαγωνισμό με κλήρωση. Το έκανα και λίγες μέρες μετά μου ήρθε απάντηση ότι κέρδισα δωρεάν το ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου μου!

Ένα παράπονο έχω: Για το δικό μου αυτοκίνητο που είναι του '98 δεν δίνει πρόσθετες καλύψεις (καιρικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ), παρά μόνο το βασικό πακέτο.

Ά, κι άλλο ένα: Δεν έχει ασφάλιση για μοτοσυκλέτες!

Για του  1999 και 2001 παντως δινει αλλα για κλοπη πιο μικρο ποσο απο anytime.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, terry308 είπε

Μοτοσυκλέτες μόνο η interamerican και νομίζω μόνο για ακριβές.. ήθελα να πάρω μικρό μηχανάκι για μέσα στη πόλη αλλά δεν πήρα γιατί καμιά ασφαλιστική δε καλύπτει κλοπή.. 

Για μοντέλο 98  νομίζω ότι καμία δε δίνει τέτοιες καλύψεις 

Για μοτοσυκλέτες δεν έγραψα για κάλυψη κλοπής, αλλά οτι δεν ασφαλίζει καθόλου.

Τώρα σε ότι αφορά το αυτοκίνητο που είναι του '98, στην anytime είχα πακέτο με όλες τις καλύψεις, αλλά και σε άλλες εταιρείες που έχω πάρει προσφορά, δίνουν κανονικά τα πάντα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...