stefan123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Ε το έφτιαχναν,πλήρωνα και κάθε 3 μέρες το έβρισκαν αλλού...Τελικά πήραν τηλέφωνο το συνεργείο και μάλλον τα άκουσε...Πάντως τα παιδια μου είπαν ότι θα με μεταφέρουν μέχρι να βρεθεί η βλάβη..και 100 φορές αν χρειαστεί...Πολύ εξυπηρετικοί.... 2
gong Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Κι εγώ στην αρχή δίσταζα κυρίως λόγω του οτι έχει έδρα στην Κύπρο και μου φάνηκε και υπερβολικά φτηνή... όμως την έχω ένα χρόνο και μέχρις στιγμής δεν έχω να πω κάτι αρνητικό, το αντίθετο. Βέβαια (ευτυχώς) δεν την έχω χρειαστεί και σε κάτι σημαντικό ... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, gong είπε Κι εγώ στην αρχή δίσταζα κυρίως λόγω του οτι έχει έδρα στην Κύπρο και μου φάνηκε και υπερβολικά φτηνή... όμως την έχω ένα χρόνο και μέχρις στιγμής δεν έχω να πω κάτι αρνητικό, το αντίθετο. Βέβαια (ευτυχώς) δεν την έχω χρειαστεί και σε κάτι σημαντικό ... Την συγκιρνα με anytime και με 30 ευρω στο τριμηνο δινει και μικτη με απαλλαγη το ελαχιστο που εχει 500 ευρω. Αυτοκινητο Honda CRV του 2008 με κλοπη 11.000 ευρω. Ο κωδικος εκπτωσης προσφερει εκπτωση 20 ευρω ?Σε φιλικο διακανονισμο συμμετεχει ? Δεν βλεπω να εχει καλυψη απο ανασφαλιστο ομως....
Eliaskat Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Στον φιλικό διακανονισμό ειναι η hellas direct Για ανασφάλιστο νομίζω καλύπτει το επικουρικό (όταν κάποια στιγμή τα πάρεις ) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, Eliaskat είπε Ο κωδικός δινει σε εσένα 20€ και σε αυτόν που έδωσε τον κωδικό αλλα 20€ . Στον φιλικό διακανονισμό ειναι η hellas direct Για ανασφάλιστο νομίζω καλύπτει το επικουρικό (όταν κάποια στιγμή τα πάρεις ) Η anytime που εχω τωρα εχει για ανασφαλιστο αλλα δεν δινει για μικτη σε κανενα .Ληγουν τον Ιουλιο 3 αυτοκινητα της οικογενειας σε anytime.
Eliaskat Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Φίλε μου το ανασφάλιστο ειναι μην σου τύχει.. αν σου τυχει θα χρειαστείς ,νομικη προστασια και υπομονη, εγώ περίμενα 4 χρονια για να αποζημιωθώ για μια ζημιά απο μια ασφαλιστική που έκλεισε στον μεταξύ.. μεχρι στιγμής ειναι οι πιο γρήγοροι στις πληρωμές τους χωρίς ταλαιπωρία. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 36 λεπτά πριν, Eliaskat είπε αν σου τυχει θα χρειαστείς ,νομικη προστασια και υπομονη, εγώ περίμενα 4 χρονια για να αποζημιωθώ για μια ζημιά απο μια ασφαλιστική που έκλεισε στον μεταξύ.. μεχρι στιγμής ειναι οι πιο γρήγοροι στις πληρωμές τους χωρίς ταλαιπωρία. Ολα ειναι ...αχρειαστα να ειναι αλλα αν δε εχεις και καποια καλυψη ακομα χειροτερα. Και σε anytime που εχω γραφει κατι καπως αοριστο Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα Σε περίπτωση που κάποιο ανασφάλιστο όχημα σας προκαλέσει ζημιά από σύγκρουση, τότε αποζημιώνεστε για τις ζημιές που θα υποστεί το όχημά σας, βάσει της τρέχουσας εμπορικής αξίας του κατά τη μέρα σύγκρουσης.
NickTG Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Έχει κανονικά κάλυψη από ανασφάλιστα. Στις βασικές καλύψεις είναι. 2
Eliaskat Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) μολις ειδα το συμβολαιο μου , εχει υλικες ζημιες απο ανασφαλιστο Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Eliaskat 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Ναι δικο μου λαθος ...Σας ευχαριστω πολυ γιατι ειναι πολυ σημαντικο . 2
gong Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Όταν είχα κάνει το αρχικό συμβόλαιο μου στείλανε mail να συμμετάσχω και καλά σε έναν διαγωνισμό με κλήρωση. Το έκανα και λίγες μέρες μετά μου ήρθε απάντηση ότι κέρδισα δωρεάν το ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου μου! Ένα παράπονο έχω: Για το δικό μου αυτοκίνητο που είναι του '98 δεν δίνει πρόσθετες καλύψεις (καιρικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ), παρά μόνο το βασικό πακέτο. Ά, κι άλλο ένα: Δεν έχει ασφάλιση για μοτοσυκλέτες!
terry308 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μοτοσυκλέτες μόνο η interamerican και νομίζω μόνο για ακριβές.. ήθελα να πάρω μικρό μηχανάκι για μέσα στη πόλη αλλά δεν πήρα γιατί καμιά ασφαλιστική δε καλύπτει κλοπή.. Για μοντέλο 98 νομίζω ότι καμία δε δίνει τέτοιες καλύψεις Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από terry308
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, gong είπε Όταν είχα κάνει το αρχικό συμβόλαιο μου στείλανε mail να συμμετάσχω και καλά σε έναν διαγωνισμό με κλήρωση. Το έκανα και λίγες μέρες μετά μου ήρθε απάντηση ότι κέρδισα δωρεάν το ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου μου! Ένα παράπονο έχω: Για το δικό μου αυτοκίνητο που είναι του '98 δεν δίνει πρόσθετες καλύψεις (καιρικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ), παρά μόνο το βασικό πακέτο. Ά, κι άλλο ένα: Δεν έχει ασφάλιση για μοτοσυκλέτες! Για του 1999 και 2001 παντως δινει αλλα για κλοπη πιο μικρο ποσο απο anytime.
gong Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, terry308 είπε Μοτοσυκλέτες μόνο η interamerican και νομίζω μόνο για ακριβές.. ήθελα να πάρω μικρό μηχανάκι για μέσα στη πόλη αλλά δεν πήρα γιατί καμιά ασφαλιστική δε καλύπτει κλοπή.. Για μοντέλο 98 νομίζω ότι καμία δε δίνει τέτοιες καλύψεις Για μοτοσυκλέτες δεν έγραψα για κάλυψη κλοπής, αλλά οτι δεν ασφαλίζει καθόλου. Τώρα σε ότι αφορά το αυτοκίνητο που είναι του '98, στην anytime είχα πακέτο με όλες τις καλύψεις, αλλά και σε άλλες εταιρείες που έχω πάρει προσφορά, δίνουν κανονικά τα πάντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις