Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω whats up και θα ήθελα να μάθω αν πιστεύετε πως υπάρχει κάποιο που να αξίζει. δεν ζητάω κάτι απαιτητικό , και αυτός είναι κ ο λόγος που δεν το έχω πολύ ψάξει, από τα λίγα που έψαξα έβγαλα το συμπέραασμα ότι δεν αξίζει. αυτό που θέλω είναι καμιά 200λεπτά προς όλους και ιντερνετ. αν υπάρχει κανείς σοφότερος να μου απαντήσει, ας έχει την ευλογία μου.

Δημοσ.

οτιδήποτε. το πιο οικονομικό για τα 200 λεπτά και τα mb, ξέρω από πακέτο έχει αυτό με τα 7ε, και παίρνω τα mb από το reload it. αξίζει κάνα άλλο;

Δημοσ.

οκ σε κλέβουν (αλλά προφανώς δεν το αντιλαμβάνεσαι γιατί αλλιώς θα είχες θέμα)

εφόσον ισχύει αυτό στην παρένθεση γιατί να δώσεις π.χ. τα 3πλασια Χ κάθε μήνα (για 18? μήνες και αν μείνει σταθερό) από το να βάλεις κάποιους μήνες (που δε θα σου φτάνουν τα 200') μια "κάρτα" ακόμα ; 

Δημοσ.
Στις Wed Apr 11 2018 στις 3:43 ΜΜ, NanoP είπε

οτιδήποτε. το πιο οικονομικό για τα 200 λεπτά και τα mb, ξέρω από πακέτο έχει αυτό με τα 7ε, και παίρνω τα mb από το reload it. αξίζει κάνα άλλο;

Δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο που να συμφέρει σε σχέση με αυτό που έχεις τώρα (και με τα καρτοκινητά γενικότερα). Για τις ίδιες παροχές σε συμβόλαιο θα πληρώσεις 2-3 φορές περισσότερα κάθε μήνα + δέσμευση για 2 χρόνια + διάφορα νταβατζιλίκια (τέλη σύνδεσης, αποσύνδεσης, ανανέωσης, ενεργοποίησης, απενεργοποίησης, διακοπής ή ότι άλλο σκεφτούν στην πορεία).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...