Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Η/Υ με το ιδιο λειτουργικό ΧP

1kost1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας….  Κρατώ πάντα back up έχοντας κ ένα άλλο σύστημα στο σπίτι μου εν εφεδρεία (έχοντας 7ρια + ΧΡ, δυο λειτουργικά συγχρόνως) κ επειδή όλα βάση χρημάτων τα μεταφέρω για μετά το καλοκαίρι….(αφού δεν υπάρχουν χρήματα, τι πρέπει να κάνω;;; να κόψω το λαιμό μου για χρήματα;;; προτεραιότητες σε εκκρεμότητες στο δημόσιο τομέα….

Τώρα ΑΝ βρω κανένα ερασιτέχνη να μου το ελαφρύνει το σύστημα, έχει καλώς, αλλιώς το κρατώ όπως έχει βλέπουμε!!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έχουν σβηστεί ή έχεις σβήσει εσύ όλα τα προηγούμενα μηνύματά σου και το συνεχίζεις?

Το "να θέλει ή" αφαίρεσέ το γιατί είναι άκρως προσβλητικό χειρότερο και από βρίσιμο για κάποια παιδιά που συμμετέχουν πολύ περισσότερο από εσένα.

Στις 6/6/2018 στις 1:31 ΠΜ, BlueBlood7 είπε

Έχουν σβηστεί ή έχεις σβήσει εσύ όλα τα προηγούμενα μηνύματά σου και το συνεχίζεις?

Το "να θέλει ή" αφαίρεσέ το γιατί είναι άκρως προσβλητικό χειρότερο και από βρίσιμο για κάποια παιδιά που συμμετέχουν πολύ περισσότερο από εσένα.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!   Είχα καιρό να μπω στο  φόρουμ, μπήκα τις προάλλες, σε άσχετο θέμα από αυτό κ σήμερα είδα αυτό!!!!!

Δεν πείραξα τίποτα…. δεν ασχολήθηκα με αυτό το θέμα από τότε καθολου….δεν ξέρω τίποτα!!!!

Είναι αυτό που λένε…. «δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω»!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, 1kost1 είπε

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!   Είχα καιρό να μπω στο  φόρουμ, μπήκα τις προάλλες, σε άσχετο θέμα από αυτό κ σήμερα είδα αυτό!!!!!

Δεν πείραξα τίποτα…. δεν ασχολήθηκα με αυτό το θέμα από τότε καθολου….δεν ξέρω τίποτα!!!!

Είναι αυτό που λένε…. «δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω»!!!!

Το έσβησε το μήνυμα ή του το έσβησαν.

Επεξ/σία από BlueBlood7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...