faliriotis1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από faliriotis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adanos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, tanasen01 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Βtw έκανα τις προάλλες αναβάθμιση bios σε slot1 μητρική, επειδή ήθελα να αλλάξω έναν pentium2 266mhz και να βάλω τον celeron 433mhz... Μου βγαλε λίγο την πίστη αλλά ο στόχος επετεύχθη. Ένας άλλος αιώνας, πραγματικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
faliriotis1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από faliriotis1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1kost1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ για τις απαντήσεις σας. Ομολογώ ότι με μπερδέψατε πολύ….. τι κάνω;;; μάλλον αναγκαστικά θα το κρατήσω κ όσο πάει….. βεβαία έχω κ ένα άλλο στο σπίτι μου (στο σαλόνι συνδεδεμένο στην τηλεόραση από αυτά τα κοντά, όχι πύργοι, δεν ξέρω πως τα λένε, ) σαφώς πιο δυνατός (κάπου στα 5-6 χρόνια) με τα 7ρια κ τα XP σαν δεύτερο λειτουργικό…. (που το έχω για μπα καπ στο εμπορικό πρόγραμμα…. ) Όλα αυτά που μου είπατε, που σας ευχαριστώ αλλά….ποιος μάστορας με μεράκι θα τα κάνει εδώ που μένω;;;;; (αλλαγή επεξεργαστή που να ψάξει από αγγελίες, αναβάθμιση του bios ….. Ομολογώ ότι το πρόγραμμα μου (πολύ παλιό έπαιζε σε dos k win 3.1!!!!! με το πέρασμα στα 95 όλα ήταν μια χαρά το ίδιο στα 98 κ φυσικά στα xp στα 7ρια άρχιζε να κάνει κόπια τρελά (κουτσοδουλευει όμως σε παράθυρο στα 2/3 της οθόνης, αλλά δεν αναγνωρίζεται ο κρουστικός εκτυπωτής…… Μάλλον θα περιοριστώ όπως έχει…. Κ με την θέληση του Θεού να τον τραβήξω ακόμη αρκετά χρόνια….. Βέβαια κρατώ υπ όψιν τα λεγόμενο του φίλου μας πιο πάνω που ….μπορεί να τον σουλουπώσει κάπως κ ουσιαστικά το βλέπουμε μετά το καλοκαίρι……. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, 1kost1 είπε Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός …. Θέλοντας να αγοράσω ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ (λόγου κόστους) κάποιον υπολογιστή, τι πρέπει να κοιτάξω;;; τι δυνατότητες; Να έχει;;; το θέλω για λίγο ταινίες, άντε ελάχιστο επεξεργασία φωτογραφίας, κ σοφάρισμα. ΒΑΣΙΚΆ αυτό που θέλω στην μητρική να έχει παράλληλη κ σειριακή θύρα, γιατί με αυτές συνδέετε με την ταμιακή μηχανή. Μπορώ να βάλω τα 10 ρια κ τα ΧΡ μαζί;;;; (δυο λειτουργικά μαζί) Το άσχημο είναι ότι τα XP είναι αναγκαία, γιατί έχω κ έναν κρουστικό εκτυπωτή (star 250) που μόνο στα ΧΡ διαβάζεται. Το να τον κάνω προσομοίωση με κάποιον άλλον….. ΑΔΥΝΑΤΟΝ για μένα, γιατί δεν ξέρω…. (τον εκτυπωτή τον χρειάζομαι μια στις τόσες για τυπώνω ετικέτες από το εμπορικό στα ράφια του καταστήματος…… Μπορείτε έτσι για παράδειγμα να μου δώσετε προς που να κοιτάζω;;; (σε σύνθεση υπολογιστή) To παρακάτω έχει σειριακή και παράλληλη αλλά θα χρειαστεί παραπάνω μνήμη και μεγαλύτερο δίσκο. http://www.cosmodata.gr/product/264771/pc-hp-dc7700-sff-core-2-duo-e6600-160gb-hdd Μίλα με το κατάστημα να στο επιβεβαιώσουν και αυτοί, επίσης έχουν πολλές μνήμες για αυτά τα συστήματα και μπορούν να βάλουν επιπλέον Επίσης ζήτα να σου βάλουν και έναν καινούργιο δίσκο 1ΤΒ. (η διαφορά από τους μικρότερους 500ρηδες είναι 2-3 ευρώ μόνο) Είναι η οικονομικότερη λύση, θα έχεις εγγύηση και περνάς το τιμολόγιο στα έξοδα για να πάρεις πίσω το ΦΠΑ. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
faliriotis1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από faliriotis1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, faliriotis1 είπε Τότε να ζητήσεις πρωτα να δεις εάν ο παλαιος σου κρουστικος επεξεργαστης θα είναι λειτουργικος με την παραλληλη της "ευκαιριας" που θα πας να αγορασεις, καθως και η ταμειακή σου, εάν λειτουργει με την σειριακή της εν λογω " ευκαιριας ". Αλλά ! τι να πώ ? Οποιος παει γυρευωντας να πεσει από την Σκυλλα στην Χάρυβδη, είναι απλούστατα αξιος της τυχης του ! Μην πείς καλύτερα γιατί μπορεί ο κρουστικός «επεξεργαστής» να ανατιναχτεί κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, faliriotis1 είπε Εάν πάλι πεσεις στην παγηδα των " refurbished " που δεν είναι τιποτα περισσοτερο από παλαια μοντελα που οι επονυμοι κατασκευαστες , κατά την παραδωση ενός καινουργιου PC, τα παιρνουν πισω για να τα πεταξουν δηθεν στην ανακυκλωση, και που είναι επιμελως καθαρισμένα με ένα μηχανημα με υπερ-ηχους που τα κανει λαμπίκο, αφαιρώντας το κάθε ιχνος σκόνης με high tech εξεζητημενη μέθοδο ! ! ! Τότε να ζητήσεις πρωτα να δεις εάν ο παλαιος σου επεξεργαστης θα είναι λειτουργικος με την παραλληλη της "ευκαιριας" που θα πας να αγορασεις, καθως και η ταμειακή σου, εάν λειτουργει με την σειριακή της εν λογω " ευκαιριας ". Αλλά ! τι να πώ ? Οποιος παει γυρευωντας να πεσει από την Σκυλλα στην Χάρυβδη, είναι απλούστατα αξιος της τυχης του ! Έχω δουλέψει και προτείνει αμέτρητα refurbished. Ελάχιστα έως απειροελάχιστα προβλήματα, βγήκαν σκυλιά και μάλιστα είχαν και ένα και δύο χρόνια εγγύηση. Μην κάνουμε την κλωστή τριχιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
faliriotis1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από faliriotis1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Ρε αδερφέ δεν χρειάζονται σεντόνια. Σου απάντησα συγκεκριμένα καθαρά και ξάστερα για τον υπαινιγμό ότι τα refurbished είναι παγίδα και αυτός που θα το πάρει είναι άξιος της τύχης του κλπ. Ασχετως με το πρόβλημα του ts λοιπον απαντησα τα παραπάνω. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο και συνεχίστε τώρα την κουβέντα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
faliriotis1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από faliriotis1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Τον λόγο δεν καταλαβαίνω αλλά anyway. Καλημέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akeraios Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε 1kost1, αυτό που καταλαβαίνω από την όλη συζήτηση είναι ότι το μπάτζετ είναι εξαιρετικά χαμηλό και οι γνώσεις σου είναι αρκετά περιορισμένες, ώστε να προχωρήσεις μόνος σου σωστά προς το μέλλον. Το λέω αυτό γιατί εάν δεν κάνω λάθος, μόνος σου δυσκολεύεσαι να αλλάξεις ακόμα κι έναν ssd (αυτό από μόνο του θα σε πήγαινε σε σημαντικά γρηγορότερη απόκριση). Επίσης βλέπω και φαντάζομαι ότι - όπως όλοι μας - έχεις φορτώσει διάφορα πράγματα που σου καθυστερούν ακόμα περισσότερο το σύστημα και δεν ξέρεις πως να ξαλαφρώσεις το μηχάνημα. Με τα δεδομένα αυτά, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις μια προσεκτική αναζήτηση ενός ανθρώπου στην περιοχή σου, που να χει 5 γνώσεις και να σε βοηθήσει στα επόμενα βήματα και να στα υλοποιήσει κιόλας. Φαντάζομαι ότι δεν θα είναι ακριβώς επαγγελματίας γιατί ο χρόνος που χρειάζεται για να κάνεις όλα αυτά τα "μερεμέτια" μπορεί να είναι αρκετά μεγάλος και απ' όσο ξέρω οι επαγγελματίες είτε θα θελήσουν να σε πάνε σε νέες λύσεις (με κόστος), είτε θα σε χρεώσουν ποσά που δεν μπορείς να εξυπηρετήσεις. Άρα υποθέτω πως θα πρέπει να βρεις κάποιον ερασιτέχνη αλλά με πείρα και με σοβαρές γνώσεις για όλα αυτά τα "αρχαία" που έχεις ανάγκη να συντηρείς εκεί. Αυτή μου φαίνεται η πιο οικονομική οδός για να βαδίσεις στο μέλλον. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από akeraios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
faliriotis1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ..... Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από faliriotis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα