KeyserS0ze Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σας, Η ερώτησή μου για όποιον γνωρίζει και μπορεί να απαντήσει είναι η εξής: Επειδή τώρα έχω αρχίσει να κοιτάω για αυτοκίνητο, μπορώ να βρω κάτι μόνο με δόσεις ή κάποια άλλη διευκόλύνση και με μηδενική προκαταβολή; Αναφέρομαι είτε σε κάποιο μεταχειρισμένο είτε καινούριο εώς το πάρα πολύ 7 χιλιάδες. Ευχαριστώ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δυσκολο για καινουργιο εκτος και εχεις μεγαλο εκκαθαριστικο .Καινουργιο ομως με 7000 δεν νομιζω να υπαρχει .Μονο μεταχειρισμενο . Με γραμματια απο εμπορο παλι θελουν το 50% προκαταβολη και εως 24 δοσεις το υπολοιπο.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μονο με δοσεις και να βρεις δεν θα σου πρότεινα να παρεις, γιατι θα σε ριμαξουν στους τόκους και στα εξοδα συμβολαίου
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μονο με δοσεις και να βρεις δεν θα σου πρότεινα να παρεις, γιατι θα σε ριμαξουν στους τόκους και στα εξοδα συμβολαίου Σωστα αλλα χωρις προκαταβολη αμαξι δεν παιρνει . Πανε οι εποχες που εδιναν με 100 δοσεις χωρις προκαταβολη .
cobain_7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Χρηματοδοτικα φυσικα και υπαρχουν με 0% προκαταβολη, αλλα το επιτοκιο ειναι στα υψη. Και φυσικα ουτε λογος για 7000ευρω σε καινουριο. Ακομα και super mini αρχιζουν απο 9.000+. https://www.autotriti.gr/data/newcars/xrhmatodotika/Index.asp
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, cobain_7 είπε Χρηματοδοτικα φυσικα και υπαρχουν με 0% προκαταβολη, αλλα το επιτοκιο ειναι στα υψη. Και φυσικα ουτε λογος για 7000ευρω σε καινουριο. Ακομα και super mini αρχιζουν απο 9.000+. https://www.autotriti.gr/data/newcars/xrhmatodotika/Index.asp Θεωρω οτι ολλα αυτα θελουν και ...βαρυ εκκαθαριστικο ομως.
KeyserS0ze Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
Que sera sera Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Στις 4/11/2018 στις 11:50 ΠΜ, KeyserS0ze είπε Καλησπέρα σας, Η ερώτησή μου για όποιον γνωρίζει και μπορεί να απαντήσει είναι η εξής: Επειδή τώρα έχω αρχίσει να κοιτάω για αυτοκίνητο, μπορώ να βρω κάτι μόνο με δόσεις ή κάποια άλλη διευκόλύνση και με μηδενική προκαταβολή; Αναφέρομαι είτε σε κάποιο μεταχειρισμένο είτε καινούριο εώς το πάρα πολύ 7 χιλιάδες. Ευχαριστώ! προφανως μια αλλη λυση θα ηταν καταναλωτικο δανειο απο την τραπεζα αξιας 7000 ευρω και με τα λεφτα να αγορασεις το αυτοκινητο μετρητα. Λογικα το τραπεζικο δανειο θα εχει καλυτερο επιτοκιο απο οτι θα εδινε ο εμπορος
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, Que sera sera είπε προφανως μια αλλη λυση θα ηταν καταναλωτικο δανειο απο την τραπεζα αξιας 7000 ευρω και με τα λεφτα να αγορασεις το αυτοκινητο μετρητα. Λογικα το τραπεζικο δανειο θα εχει καλυτερο επιτοκιο απο οτι θα εδινε ο εμπορος Με μηδενικη προκαταβοη αδυνατον .Δανειο 7000 πολυ δυσκολο εκτος και εχει πολυ πολυ μεγαλο εκκαθαριστικο και κανενα χρεος.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Εδω δεν σου δινουν πιστωτική με θα σου δώσουν δανειο για αυτοκίνητο; Πανε αυτα ξεχάστε τα, μαζέψτε τα χρήματα και παρτε το σε 2-3 χρόνια 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Εδω δεν σου δινουν πιστωτική με θα σου δώσουν δανειο για αυτοκίνητο; Πανε αυτα ξεχάστε τα, μαζέψτε τα χρήματα και παρτε το σε 2-3 χρόνια Με 50% προκταβολη και πολυ καλο εκκαθαριστικο εχει ελπιδες αλλα οχι σιγουρια.Α...Εκτος απο καλο εκκαθαριστικο και καλο εξοφλητικο τελευταιας μισθοδοσιας γιατι πολλα αλλαζουν σε ενα χρονο .
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Ακόμη και να το έπαιρνες με δόσεις δίνοντας προκαταβολή θα μπορούσες να το συντηρήσεις;Εχεις υπολογίσει τα έξοδα συντήρησης; (Ασφάλεια,τέλη κυκλοφορίας,καύσιμα,ελαστικά και service). 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ακόμη και να το έπαιρνες με δόσεις δίνοντας προκαταβολή θα μπορούσες να το συντηρήσεις;Εχεις υπολογίσει τα έξοδα συντήρησης; (Ασφάλεια,τέλη κυκλοφορίας,καύσιμα,ελαστικά και service). ...Εκτος απο βενζινη....θελουν κι αλλα τα αμαξια ???? 1
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Que sera sera είπε προφανως μια αλλη λυση θα ηταν καταναλωτικο δανειο απο την τραπεζα αξιας 7000 ευρω και με τα λεφτα να αγορασεις το αυτοκινητο μετρητα. Λογικα το τραπεζικο δανειο θα εχει καλυτερο επιτοκιο απο οτι θα εδινε ο εμπορος Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Πρώτα από όλα οι έμποροι δεν δίνουν δάνεια, αυτοκίνητα πουλάνε, οι τράπεζες είναι αυτές που δανειοδοτούν. Συνήθως ο έμπορος σου φτιάχνει αίτηση για δάνειο αυτοκινήτου και την προωθεί στην τράπεζα που συνεργάζεται, και φυσικά το επιτόκιο είναι αυτό ακριβώς που ορίζει η τράπεζα για τα δάνεια αυτοκινήτου. Επίσης άσχετα την κατηγοριοποίηση που κάνει η κάθε τράπεζα στα δάνεια, καταναλωτικό δάνειο είναι το δάνειο που παίρνεις ώστε να αποκτήσεις προϊόντα ή υπηρεσίες(όπως πχ αυτοκινήτου), και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προσκομίσεις στην τράπεζα δικαιολογητικά αγοράς. Το δάνειο που παίρνεις χωρίς να χρειάζεται να γνωστοποιήσεις στην τράπεζα τι θα το κάνεις λέγεται προσωπικό, το οποίο είναι πιο επισφαλές για την τράπεζα σε σχέση με οποιοδήποτε καταναλωτικό, και για αυτό όχι μόνο εγκρίνεται πιο δύσκολα αλλά και έχει μεγαλύτερο επιτόκιο.
Que sera sera Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Πρώτα από όλα οι έμποροι δεν δίνουν δάνεια, αυτοκίνητα πουλάνε, οι τράπεζες είναι αυτές που δανειοδοτούν. Συνήθως ο έμπορος σου φτιάχνει αίτηση για δάνειο αυτοκινήτου και την προωθεί στην τράπεζα που συνεργάζεται, και φυσικά το επιτόκιο είναι αυτό ακριβώς που ορίζει η τράπεζα για τα δάνεια αυτοκινήτου. Επίσης άσχετα την κατηγοριοποίηση που κάνει η κάθε τράπεζα στα δάνεια, καταναλωτικό δάνειο είναι το δάνειο που παίρνεις ώστε να αποκτήσεις προϊόντα ή υπηρεσίες(όπως πχ αυτοκινήτου), και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προσκομίσεις στην τράπεζα δικαιολογητικά αγοράς. Το δάνειο που παίρνεις χωρίς να χρειάζεται να γνωστοποιήσεις στην τράπεζα τι θα το κάνεις λέγεται προσωπικό, το οποίο είναι πιο επισφαλές για την τράπεζα σε σχέση με οποιοδήποτε καταναλωτικό, και για αυτό όχι μόνο εγκρίνεται πιο δύσκολα αλλά και έχει μεγαλύτερο επιτόκιο. ισως. http://www.moneyonline.gr/site/ConsumerLoans/Search#results εδω συγκρινει τα διαφορα καταναλωτικα δανεια. χωρις εγγυηση, εβαλα 7000 για 3 χρονια. παει 228 ευρω το μηνα Ως εκ τουτου αν μπορει να παει να το παρει το δανειο απο την τραπεζα, παιρνει τα 7000, αγοραζει το αυτοκινητο και διδει 228 ευρω το μηνα στην τραπεζα για 3 χρονια. https://www.nbg.gr/el/retail/consumer-loans εδω αναφερει τα προσωπικα δανεια ως υποκατηγορια των καταναλωτικων δανειων. Νομιζω οτι αυτο που λες οτι θελει δικαιολογητικο αγορας, ειναι το δανειο που παιρνει η επιχειρηση για εξοπλισμο γραφειο, ή το στεγαστικο δανειο/ ανακαινισης κατοικιας κλπ. Μπορει φυσικα να κανω λαθος, κουβεντα να γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα