Hommer Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δεν το παίζω υπεράνω (έχω πάρει/πουλήσει πράματα με αγγελίες) και δε θέλω να είμαι καχύποπτος, απλά το σκεφτόμουν αρκετά τώρα τελευταία και ψάχνωντας λίγο δε βρήκα κάτι αντίστοιχο (αν υπάρχει όντως, ανκατευθύνετε με). Τι σκεφτόμουν: Χοντρικά (πολύ χοντρικά), μπορείς να χωρίσεις τις αγγελίες σε 3 κατηγορίες: - Μεταχειρισμένο προϊόν -> Με τη σκοτωμένη τιμή του. - Μεταχειρισμένο "σαν καινούριο" προϊόν -> Με την καλή τιμή του. - Σφραγισμένο προϊόν, με εγγύηση τα πάντα όλα -> Με πολύ καλή τιμή. Την πρώτη κατηγορία την καταλαβαίνω απόλυτα. Κάποιος πήρε κάτι, το χρησιμοποίησε και το πουλάει χαμηλότερα. Στη δεύτερη κατηγορία είναι που αρχίζω να γίνομαι λίγο παραπάνω σκεπτικός. Όχι όμως μεμονωμένα λόγω προϊόντος, (γιατί όντως μπορεί κάποιος να πήρε π.χ. ένα ποντίκι και να μην τον βόλεψε και το δίνει χαμηλότερα), αλλά περισσότερο σε συνδυασμό με τον πωλητή. Όταν βλέπεις ότι ο πωλητής έχει π.χ. 30 θετικές αξιολογήσεις (που θεωρητικά είναι καλά νέα) μέσα σε ένα διάστημα 3 ή 4 χρόνων σε προϊόντα παρόμοια αυτού που κοιτάς, σημαίνει ότι πούλησε άλλα 30 προϊόντα μέσα σε αυτό το διάστημα. Και ενώ μπορώ, αγαθά, να σκεφτώ/αποδεχτώ για αυτή τη, δεύτερη, κατηγορία ότι υπάρχει κόσμος που αγοράζει (π.χ.) κινητό κάθε 6μηνο και τα αλλάζει σαν πουκάμισα, αρχίζει και γίνεται πιο δύσκολο να σκεφτώ το ίδιο "αγαθά" για την τρίτη κατηγορία. Όλη αυτή η εισαγωγή, για να φτάσω στην ερώτηση: Που τα βρίσκουν ρε παιδιά όλα αυτά τα τεφαρίκια; Αποθηκάριοι; Εκθεσιακά; Κλεψιμέικα; Μαγαζιά που τα πουλάνε εδώ για να αποφύγουν ΦΠΑ; Ξανατονίζω, έχω αγοράσει από αγγελίες, έχω πουλήσει, και θα ξανα-αγοράσω. Είναι πολύ καλό σύστημα αυτό που έχει το insomnia. Απλά, έχω όντως απορία και μετά από λίγο γίνεται και ενδοιασμός αν όντως αφορά για κλεψιμέικα.
handsomegamer Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) ισχυει μαν, το εχω σκεφτει και γω, πχ πετυχα τις προαλλες ενα τυπα ο οποιος πουλαει επεξεργαστες και σκληρους σφραγισμενους...αλλα οχι ποικιλια. Εναν επεξεργαστη απο πολλες φορες και 2 αντε 3 ssd, με παρομοιο τροπο...σιγουρα κατι παιζει.. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από handsomegamer
Προτεινόμενες αναρτήσεις