Ilia Fragk Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μετά απο καιρό οικονομίας, θέλω να αγοράσω ένα απο τα δυο κινητά της samsung γιατί ως τώρα που έχω το a3 η samsung με έχει ικανοποιήσει πολύ. Το διλημμά μου είναι ποιο απο τα δυο.Είχαν ακουστεί πολλά μειονεκτήματα για το s8 boοtloops,θέματα με οθόνη. Ποιο είναι πιο worth value τελικά;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Προφανώς το νεότερο... 1
giorgos1966 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, Ilia Fragk είπε Μετά απο καιρό οικονομίας, θέλω να αγοράσω ένα απο τα δυο κινητά της samsung γιατί ως τώρα που έχω το a3 η samsung με έχει ικανοποιήσει πολύ. Το διλημμά μου είναι ποιο απο τα δυο.Είχαν ακουστεί πολλά μειονεκτήματα για το s8 boοtloops,θέματα με οθόνη. Ποιο είναι πιο worth value τελικά; Φιλε μου μεταξύ των 2 προφανως και να πας για το S8.Πολυ ποιο καλυτερο κατ' εμε. Και εγω ειχα το s7 edge και το εδωσα πριν ενα μήνα για το S8. Και δεν το μετανοιώνω καθόλου. Εχει καποιες διαφορές προς το καλυτερο παντα.
Ilia Fragk Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δεν το πάω με βάση έτους γιατί για πολλές ναυαρχίδες ισχύει το κάθε πέρσυ και καλύτερα.. απλά όταν ξοδευεις τόσα λεφτά θες να αξίζουν αντίστοιχα και όχι να τρέχεις σε αντιπροσωπείες απο το πρώτο τρίμηνο. Θανκ γιου!
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, Ilia Fragk είπε Μετά απο καιρό οικονομίας, θέλω να αγοράσω ένα απο τα δυο κινητά της samsung γιατί ως τώρα που έχω το a3 η samsung με έχει ικανοποιήσει πολύ. Το διλημμά μου είναι ποιο απο τα δυο.Είχαν ακουστεί πολλά μειονεκτήματα για το s8 boοtloops,θέματα με οθόνη. Ποιο είναι πιο worth value τελικά; Αν ειχε μεγαλυτερη χρηματικα διαφορα το S7 edge απο το S8 θα αξιζει περισσοτερο,αλλα με μολις 50ευρω δεν αξιζει.
ziaba Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 εννοείται πας σε s8 το 7 edge είναι σχεδόν δεινόσαυρος και δεν αξίζει καινούριο που ζητάνε 400€ αν βρεις τπτ μτχ στα 200€ οκ
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, Ilia Fragk είπε Μετά απο καιρό οικονομίας, θέλω να αγοράσω ένα απο τα δυο κινητά της samsung γιατί ως τώρα που έχω το a3 η samsung με έχει ικανοποιήσει πολύ. Το διλημμά μου είναι ποιο απο τα δυο.Είχαν ακουστεί πολλά μειονεκτήματα για το s8 boοtloops,θέματα με οθόνη. Ποιο είναι πιο worth value τελικά; s8 με κλειστα ματια
redmanftw Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 s9 θα ελεγα εγω...το s8 δεν αξιζει επειδη δεν εχει σχεδον καμια διαφορα απο το s7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα