Προς το περιεχόμενο

Samsung s7 edge vs Samsung s8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο καιρό οικονομίας, θέλω να αγοράσω ένα απο τα δυο κινητά της samsung γιατί ως τώρα που έχω το a3 η samsung με έχει ικανοποιήσει πολύ. Το διλημμά μου  είναι ποιο απο τα δυο.Είχαν ακουστεί πολλά μειονεκτήματα για το s8 boοtloops,θέματα με οθόνη. Ποιο είναι πιο worth value τελικά;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ilia Fragk είπε

Μετά απο καιρό οικονομίας, θέλω να αγοράσω ένα απο τα δυο κινητά της samsung γιατί ως τώρα που έχω το a3 η samsung με έχει ικανοποιήσει πολύ. Το διλημμά μου  είναι ποιο απο τα δυο.Είχαν ακουστεί πολλά μειονεκτήματα για το s8 boοtloops,θέματα με οθόνη. Ποιο είναι πιο worth value τελικά;

Φιλε μου μεταξύ των 2 προφανως και να πας για το S8.Πολυ ποιο καλυτερο κατ' εμε. Και εγω ειχα το s7 edge και το εδωσα πριν ενα μήνα για το S8. Και δεν το μετανοιώνω καθόλου. Εχει καποιες διαφορές προς το καλυτερο παντα.

Δημοσ.

Δεν το πάω με βάση έτους γιατί για πολλές ναυαρχίδες ισχύει το κάθε πέρσυ και καλύτερα.. απλά όταν ξοδευεις τόσα λεφτά θες να αξίζουν αντίστοιχα και όχι να τρέχεις σε αντιπροσωπείες απο το πρώτο τρίμηνο. Θανκ γιου!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ilia Fragk είπε

Αν ειχε μεγαλυτερη χρηματικα διαφορα το S7 edge απο το S8 θα αξιζει περισσοτερο,αλλα με μολις 50ευρω δεν αξιζει.

Δημοσ.

εννοείται πας σε s8 το 7 edge είναι σχεδόν δεινόσαυρος και δεν αξίζει καινούριο που ζητάνε 400€ αν βρεις τπτ μτχ στα 200€ οκ

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Ilia Fragk είπε

s8 με κλειστα ματια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...