jeanthira7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μήπως γνωρίζετε κάποιον emulator που να δουλεύει; Έχω δοκιμάσει ανεπιτυχώς όλες τις πρόσφατες λύσεις (play, damonps2) ακόμη και στο PC έχω βάλει το pcsx2 1.4 αλλά δεν εβγάλα άκρη (ενώ άνοιγαν τα παιχνίδια κολλούσε σε φωνή και ταχύτητα)... Μήπως έχετε κάτι στα υπόψιν;
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Για PSX είναι μετρημένοι οι emulators, ο εξής ένας: epsxe. Για PS2 θα πρέπει να περιμένεις κανά δυο χρονάκια ακόμα. Μόνο σε high end PC για την ώρα, με τον PCSX2, ο οποίος θέλει αρκετή παραμετροποίηση για να πάρεις ικανοποιητικά αποτελέσματα. Πιο εύκολο θα σου είναι να αγοράσεις ένα τσιπαρισμένο PS2, οι τιμές είναι στον πάτο πλέον. 1
jeanthira7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Malthador είπε Για PSX είναι μετρημένοι οι emulators, ο εξής ένας: epsxe. Για PS2 θα πρέπει να περιμένεις κανά δυο χρονάκια ακόμα. Μόνο σε high end PC για την ώρα, με τον PCSX2, ο οποίος θέλει αρκετή παραμετροποίηση για να πάρεις ικανοποιητικά αποτελέσματα. Πιο εύκολο θα σου είναι να αγοράσεις ένα τσιπαρισμένο PS2, οι τιμές είναι στον πάτο πλέον. Ευχαριστώ πολύ. Ηδη το εφάρμοσα για το ps1 και παίζει μια χαρά... Εχω και ένα πρόβλημα με τον emulator του psp. Συγκεκριμένα το 2ο χειριστήριο μου το διαβάζει σαν το πρώτο και δεν μπορώ να παίξω με 2ο παίκτη... Και wifi πληκτρολόγιο που έχω βάλει δεν βλέπω φως... Εχεις κάτι υπόψιν εκεί? Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από jeanthira7
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 hours ago, jeanthira7 said: Εχω και ένα πρόβλημα με τον emulator του psp. Συγκεκριμένα το 2ο χειριστήριο μου το διαβάζει σαν το πρώτο και δεν μπορώ να παίξω με 2ο παίκτη... Και wifi πληκτρολόγιο που έχω βάλει δεν βλέπω φως... Εχεις κάτι υπόψιν εκεί? Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο κομμάτι του PSP. Ο μόνος emulator που έχω δοκιμάσει σε android είναι ο PPSSPP και έχω φτύσει αίμα να τον κάνω να δουλέψει σωστά, αλλά δεν θέλει.
jeanthira7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο κομμάτι του PSP. Ο μόνος emulator που έχω δοκιμάσει σε android είναι ο PPSSPP και έχω φτύσει αίμα να τον κάνω να δουλέψει σωστά, αλλά δεν θέλει. δουλεύει μια χαρά μέσω Happy Chick. Πες μου αν θες λεπτομέρειες 1
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Παίζεις το Chains of Olympus με περισσότερα από 10 FPS; Αν ναι, σε ποια συσκευή;
jeanthira7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Η Συσκευή που έχω είναι x96.Θα δοκιμάσω και θα σου πω... Δηλαδή εσύ θέλεις τα ζόρικα παιχνίδια έτσι? Με κάνα Pac-Man δεν βολευεσαι? 😯👀😮
jeanthira7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 https://www.quora.com/What-should-be-the-minimum-requirements-for-PC-to-emulate-all-PS3-games Με Quad 9300 δεν νομίζω ότι έχω και πολλές ελπίδες... Χθες δοκίμασα ps3 emulator και σερνόταν...
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 On 4/12/2018 at 8:16 ΠΜ, jeanthira7 said: Η Συσκευή που έχω είναι x96.Θα δοκιμάσω και θα σου πω... Δηλαδή εσύ θέλεις τα ζόρικα παιχνίδια έτσι? Με κάνα Pac-Man δεν βολευεσαι? 😯👀😮 Ποιός ο λόγος να ματώσεις για να κάνεις έναν emulator να παίζει ανθρώπινα, αν είναι να παίζεις Pacman; Μαζόχα φάση; Μπες στο Play και βάλε ένα Pacman για Android. 1 hour ago, jeanthira7 said: https://www.quora.com/What-should-be-the-minimum-requirements-for-PC-to-emulate-all-PS3-games Με Quad 9300 δεν νομίζω ότι έχω και πολλές ελπίδες... Χθες δοκίμασα ps3 emulator και σερνόταν... ΛΟΛ ρε. Το PS3 emulation είναι σε βρεφικό στάδιο ακόμα, έχεις να φας πολλές χυλόπιτες μέχρι να τρέξει gently. 1 1
jeanthira7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Ποιός ο λόγος να ματώσεις για να κάνεις έναν emulator να παίζει ανθρώπινα, αν είναι να παίζεις Pacman; Μαζόχα φάση; Μπες στο Play και βάλε ένα Pacman για Android. ΛΟΛ ρε. Το PS3 emulation είναι σε βρεφικό στάδιο ακόμα, έχεις να φας πολλές χυλόπιτες μέχρι να τρέξει gently. Εσύ δηλαδή τι επεξεργαστή έχεις και σου κολλάνε? i7?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα