vairass Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, bromiaris είπε Αν το προσπαθείς από κινητό τηλέφωνο δεν θα καταφέρεις κάτι. Μόλις το έκανα από υπολογιστή «δούλεψε»… Mail βέβαια δεν ήρθε… σωστος...ο Κωδικος ποση ωρα θελει για να ερθει περιπου ;
maxdore217 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Έχει έρθει σε κανέναν το mail ; ( Από χθες τίποτα εδώ )
koooleeek Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Έχει έρθει σε κανέναν το mail ; ( Από χθες τίποτα εδώ ) Και σε εμένα τίποτα... στην αναμονή...
vairass Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δεν βλέπω φως... Email απλά μαζεύουν για εκεί πάει.
vairass Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, hatzop είπε σε μένα ήρθε μαιλ. Αμεσα ηρθε η μετα απο ποσες ωρες;;
hatzop Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, vairass είπε Αμεσα ηρθε η μετα απο ποσες ωρες;; όχι το έστειλα χτες και ήρθε σήμερα και μόλις έκανα επιτυχώς την εγκατάσταση. 1
dopermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Και σε μενα ηρθε μαιλ υπομονη αργει λιγο αλλα ερχεται....
nightwalker1990 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 αναμενω κι εγω το μαιλ. Ευχαριστω πολυ θα το περασω και στην αδυναμια μου *μανα ειναι μονο μια* οταν ερθει επιβαιωτικο μαιλ θα ενημερωσω θενξ!!
maxdore217 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Ακόμα τίποτα , το ίδιο mail το είχα βάλει και σε προηγούμενη προσφορά ( μήπως δεν ισχύει σε όσους έχουν πάρει τουλάχιστον μια δωρεάν άδεια ; )
Billator Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, bromiaris είπε Αν το προσπαθείς από κινητό τηλέφωνο δεν θα καταφέρεις κάτι. Μόλις το έκανα από υπολογιστή «δούλεψε»… Mail βέβαια δεν ήρθε… Η αυτόματη μετάφραση στο κινητό εμένα μου δημιούργησε πρόβλημα. Μόλις έβαλα να μην γίνεται ποτέ μετάφραση το πήρε αμέσως από το κινητό
bromiaris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Billator είπε Η αυτόματη μετάφραση στο κινητό εμένα μου δημιούργησε πρόβλημα. Μόλις έβαλα να μην γίνεται ποτέ μετάφραση το πήρε αμέσως από το κινητό Εμένα χωρίς αυτ. μετ. πάλι δεν το δέχονταν...
hatzop Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Στις 5/1/2019 στις 1:35 ΜΜ, darkmatinee είπε Πόσες άδειες δίνει; 5 άδειες
koooleeek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Ρε παιδιά κοντεύουν 48 ώρες από την μέρα που έβαλα το e-mail και ακόμη τίποτα... το έκανα και 2η φορά χθες... 🤔 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα