Hommer Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Όχι αδερφέ δεν είναι ακριβώς έτσι. Είσαι λάθος. Πολλές φορές παρόλο που δεν προσέχουμε τι πατάμε, μας "προσέχει" το AV και μας σώζει. Μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Προφανώς, μιλάω γενικά, πάντα θα υπάρχουν περιπτώσεις που θα είναι χρήσιμα (λίγες όμως, όχι πολλές). Γι αυτό και λέω ότι μία free εκδοση είναι αρκετή. Δε λέω να είμαστε ολόγυμνοι στ' αγγάθια του inernet. Όμως και πάλι, τα AV είναι χρήσιμα για αυτούς που δεν ξέρουν καλά από υπολογιστές. Που ακόμα και σε αυτά τα άτομα (που έχουν και AV) τρέχω σαν το Βέγγο για να τους φτιάξω καθε τρεις και λίγο τον υπολογιστή γιατί άλλαξε η αρχική σελίδα στον Firefox, γιατί πετάγονται διαφημίσεις κάθε 2 δευτερόλεπτα, για ένα σωρό "χαζούς" λόγους.
dopermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/chip2019-opt/ Promo COde for 6 month free license : CHIP-R9YL1-T8N47 4
hatzop Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, dopermann είπε https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/chip2019-opt/ Promo COde for 6 month free license : CHIP-R9YL1-T8N47 Your code is incorrect
Tredor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, hatzop είπε Your code is incorrect Πάτα στο link πού έδωσε ο dopermann και βάζεις εκεί τον κωδικό. Έστειλα αλλά ακόμη δεν έχει έρθει email.
dopermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Αυτο βλεπω και εγω αν κ το εχω το συγκεκριμενο το εβαλα μπας και το θελει κανεις αλλος αλλα βλεπω οτι δεν ερχεται εμαιλ δεν ξερω τι παιζει...
hatzop Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Tredor είπε Πάτα στο link πού έδωσε ο dopermann και βάζεις εκεί τον κωδικό. Έστειλα αλλά ακόμη δεν έχει έρθει email. οκ το δέχτηκε τώρα με τον ίδιο τρόπο το εκανα και πριν οκ τι να πω .....
Savvas765 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Your code is incorrect με το link του dopermann 1
koooleeek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, hatzop είπε Your code is incorrect 24 λεπτά πριν, Savvas765 είπε Your code is incorrect με το link του dopermann Μια χαρά δουλεύει και το link και ο κωδικός. Αναμένω το email τώρα. Ευχαριστώ...και σήμερα έληγε ο κωδικός από την προηγούμενη 6μηνη προσφορά!
hondakkias31 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 11/4/2018 στις 12:33 ΜΜ, Anorymous είπε Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα με τα 10 κατεβασα το AVG ΚΑΙ ΜΟΥ @#@@#ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, δεν μπορουσα να το κανω επισης απεγκατασταση με τιποτα Εμενα το bitdfender μια απο τα ιδια παλια 2.5 χρονια χρησιμοποιω karpespky αγορασμενο οχι το free με λιγα προβληματα αλλα καμια φορα μπορει να φταινε καποια προγραμματα που εχουμε μεσα κλπ
xristosp59 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Κι εμένα λειτούργησε αλλά δεν έρχεται ιμειλ.
cineaste Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Καλύτερα Kaspersky Free, το Bitdefender έχει περισσότερα false positives. 2
APPLEGEEK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 εχω Malware bytes free windows AV free spyBOT search and destroy the best
bromiaris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Λάθος κωδικός μου γράφει τι κάνω τώρα; Αν το προσπαθείς από κινητό τηλέφωνο δεν θα καταφέρεις κάτι. Μόλις το έκανα από υπολογιστή «δούλεψε»… Mail βέβαια δεν ήρθε… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα