Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Η αυτος που εδωσε πρίν 2 χρόνια 2000€ για pc και νομίζε οτι θα το εχει για 5-10 χρόνια, και τώρα δεν παιζει pubg,

Να υπενθυμίσω ότι πριν 2 χρόνια είχαμε GTX1080 + Skylake , κι αν πάμε πριν 3 χρόνια είχαμε GTX 980 Ti + Broadwell τα οποία και τα 2 συστήματα τρέχουν σε 1080 High-Ultra τα περισσότερα σημερινά παιχνίδια.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ Συφωνώ οτι υπερέβαλα,

Ακουστικά ποντίκι πληκτρολόγιο?Τα ιδια 3 χρόνια?

Oπος και να έχει ξανα λέω οτι οχι επιδή με συμφέρει αλλά ειμαι υπέρ του ιντερνετ καφέ γενικά, τα games και ειδικά σε μιρότερες Ηλικίες ειναι πολύ εθιστικά.

Σκευτείτε να δώσεις σε ένα 12 χρονο εναν υπολογιστή και να του πέις κάτσε παίξε οσο θές, δεν θα φάει δέν θα ποιεί και θα καεί εκει πέρα μέχρι να πονέσουν τα ματια του αλλά και να πονέσουν σιγά μην σταματήσει,Εγω εχω μυοπία ειμαι ο μοναδικος σε ολόκληρο το σόι, αδέρφια ξαδέρφια θείους παπούδες κανένας!ολη μέρα playstation μικρός..... απο την άλλη αν του πέις θα παιζεις πχ λιγες ώρες τη μέρα θα εχει το νου του ολη την ωρα εκει πέρα πώς θα γίνει να παιξει,Φανταζομαι ολοι το κάναμε αυτο αν οχι με υπολογιστή με ps η οι παλιότεροι με Nintendo. Σε κλείνει μέσα στο σπίτι το γουστάρεις σαρέσει νευριάζεις-χαίρεσαι μονος κοιμάσαι αργά ξυπάς πρωι δέν υπάρχει όριο απλά κάψιμο.. Οπότε η άποψη μου ειναι αν ειναι να καείς κάντο σωστά εκει θέλω να καταλήξω.

Στο νετ ομος υπάρχει ενα όριο μπαινεις παιζεις τελειωνει ο χρόνος φευγεις τελειωσε.Αυριο πάλι η ακούω πολλά πιτσιρίκια κανονίζουν το Σάββατο να ερθουν πχ αυτο ειναι το σωστό να υπάρχει ενα όριο.Αν του πάρεις pc σπίτι πάει 

Δημοσ.
Στις 21/04/2018 στις 1:07 ΜΜ, l337 είπε

Ανέκαθεν με μισθωμένη (sla και υψηλο uptime). Οποιαδήποτε άλλη λύση (best effort λύση συγκεκριμένα) είναι για γέλια και για κλάματα μαζί.

Συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά εγώ γνωρίζω διαφορετικά, έχω να ασχοληθώ βέβαια επαγγελματικά  αρκετά χρόνια (5-6) και ίσως έχουν αλλάξει αλλά δεν νομίζω.

Δημοσ.

απο τη στιγμη που η πρασινη τρεναρει την εξελιξη των καρτων γραφικων (δε λεω για amd γιατι τα εχει κανει σκατα σε high end gpu) αυτο θα βλεπουμε,να εχεις 3-4 χρονια την ιδια high end καρτα και να παιζεις ultra 1080p,αυτο σιγουρα ευνοει τα internet cafe,πολυ τυχεροι οσοι ξεκινησαν πριν 3 χρονια με συστηματα με 980ti καθως αργει η ωρα που δε θα μπορουν το 1080p σε ultra

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Τελικά ο TS τι έκανε ομοος δέν μας λέει/

Το εψαξες?μιλησες με κανένα? 

Καλα μεσα σε 25 ημερες τι να εκανε...Το πολυ πολυ να εχει μιλησεις με κανα γνωστο. Και πολυ λεμε

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεχασε το φιλε ειναι πολλα λεφτα να ανοιξεις ιντερνετ ξαφε εγω μενω αθηνα αλλα κανεις δεν ανοιξε ιντερξετ καφε έκαναν μια αναβαθμιση εκει και παει πολυς κοσμος οπως ειπαν και παραπανω ειναι σαν να ανοιγεις βιντεο κλαμπ το 2006 και 2011 αξιζαν τα ιντερνετ καφε να ανοιχτουν τωρα δεν αξιζει 

Δημοσ.

ήδη υπάρχει απίστευτος ανταγωνισμός από τα επώνυμα νετκαφέ, που ανανεώνουν συχνά τον εξοπλισμό και έχουν πολύ καλή σύνδεση.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

ήδη υπάρχει απίστευτος ανταγωνισμός από τα επώνυμα νετκαφέ, που ανανεώνουν συχνά τον εξοπλισμό και έχουν πολύ καλή σύνδεση.

Πώς βγαίνουν όμως;!

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πώς βγαίνουν όμως;!

κόσμο έχουν αρκετό, τα περισσότερα φυσικά είναι πιτσιρίκια που παίζουν λολ, CS, η τουρίστες.

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι πριν δυο τρία χρόνια πίστευα ότι πέθανε αυτός ο κλάδος μέχρι που είπαμε με την παρέα μου να πάμε καθημερινή μεσημέρι σε ένα the web για fifa στο ps4. Είδα μέσα καμία 40ρια κόσμο άντε 60 να ήταν τα πς και τα ps4 και αυτά γεμάτα. Από τότε περνάω συχνά πυκνά από εκεί και πάντα έχει μέσα καλό κόσμο για πσκ δεν υπαρχει σκαμπό. Αλλά λογικά έχει και μέγαλα έξοδα δέκα δυνατά οβερκιλ πς να κανείς αυτοκίνηταρα παιρνεις 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/4/2018 στις 6:46 ΜΜ, gatokoritso είπε

αυτό το πράγμα με τα inspot το είχα απορία.εχω παρατήσει ότι στην επαρχία κρατάνε μια χαρά και έχουν αρκετό κόσμο.αν και όντως οι χρυσές εποχές έχουν περάσει νομίζω με μια καλή έρευνα μπορείς να κάνεις κάτι σωστό.

Εχω γνωστους που εχουν inspot, και ξερω για 3 inspot της επαρχίας, οτι πανε πολυ καλα. Εξακολουθω βεβαια να δυσκολευομαι να καταλαβω, πως γινεται να εχουν ολοι γρηγορο internet σε σπιτι και κινητο, και να πηγαινουν τα σκανε στα internet καφε.

Είμαι υπό σκέψιν μηπως θα επρεπε να τους κανω μια κρουση, να με εχουν υποψη τους σε τυχον νεο ανοιγμα υποκαταστηματος, για αγορα εστω μικρου ποσοστου, που ομως οπως φαινεται, αφου πανε καλα οσα ξερω, οτι θα αποφερει κερδη, οποτε αποσβεση συντομα, και μετα καθαρα κερδη.

Επισης, κατι που με προβληματιζει πολυ, και νομιζω ελαχιστοι το σκεφτονται, ειναι το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ. Ο κοσμος δεν παντρευεται, δεν γενναει κλπ. Σχολεια κλεινουν, λιγοτερα παιδια...πως θα συντηρουνται αυτα σε λιγα χρονια;

Παντως, οσο και να μην μπορω να το καταλαβω, πανε οντως καλα.

Οποιος ξερει περισσοτερα ας πει.

Στις 20/4/2018 στις 9:45 ΜΜ, Muchacho είπε

Τα internet cafe δεν περιμένουν το φαντάρο για να βγάλουν λεφτά,υπάρχουν πολλές κατηγορίες ατόμων που συχνάζουν σε τέτοια μαγαζιά.Επίσης δεν είναι μόνο ο υπολογιστής που ανοιγοκλείνει αλλά στα περισσότερα πουλάνε καφέδες/σάντουιτς/γλυκίσματα,χρεώνουν εκτυπώσεις/σκαναρίσματα κτλ,πουλάνε μεταχειρισμένους υπολογιστές,διοργανώνουν event,έχουν κονσόλες,ενοικιάζουν χώρο κτλ.Και φυσικά τις περισσότερες φορές δεν κόβουν αποδείξεις.

Μεχρι και παιδικα παρτυ εχω δει να γινονται!!!   Μου ελεγε ο γνωστος μου, οτι 'παιδια 12-15 ετων, ειναι αρκετα μεγαλα για πανε σε παιδοτοπο, αλλα μικρα για πανε μονα του σε μπαρ. Αρα εκει, ειμαστε εμεις, ερχονται σε εμας!!!!'

Και ναι, πουλανε καφεδες, χυμους, τοστ, ντονατς κλπ Παιρνουν κι απο εκει.

Στις 21/4/2018 στις 12:40 ΠΜ, .:Cabal:. είπε

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Εγώ σαν χρόνια στον χώρο θα παραθέσω τις απόψεις μου. Θα μιλήσω όμως μόνο για Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιούμε και γνωρίζω ακριβώς τι συμβαίνει.

Τα Internet Cafe όντως έχουν δει μεγάλη άνοδο την τελευταία τριετία. Σε αυτό έχει συντελέσει και η τεράστια άνοδος των e-sports και της gaming scene στην Ελλάδα. Όσο περίεργο και αν φαίνεται σε κάποιους το νέο κοινό είναι πλήρως εξοικειωμένο, ενημερωμένο και ταυτισμένο με το gaming. Στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κατάστημα αλυσίδας που να μην είναι γεμάτο καθημερινά. Προσοχή δεν μιλάω για συνοικιακά αυτόνομα Internet Cafe αλλά για καταστήματα Franchise. 

Ως προς το οικονομικό κομμάτι, το αρχικό κεφάλαιο που χρειάζεσαι είναι περίπου στα 120.000 - 150.000 ευρώ, σε περίπτωση που αποφασίσεις να πάρεις τον δρόμο του Franchise. Διαφορετικά αυτόνομα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με πολύ λιγότερα και πολύ πιο οικονομικά. Αναλογίσου όμως τι ποιότητα υπηρεσιών θέλεις να προσφέρεις, σε πόσο χρονικό διάστημα θα κάνεις απόσβεση του κεφαλαίου σου, σε τι κοινό απευθύνεσαι, τι δίκτυο συνεργατών θα έχεις και ούτω κάθε εξής. Εφόσον απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις τότε θα γνωρίζεις και πάνω κάτω το κόστος της επένδυσης σου.

Πλέον η μόδα έχει μετατρέψει τα Internet Cafe σε πολυχώρους ψυχαγωγίας, διαθέτουν από 40-120 PC (εξ αυτών ένας μεγάλος αριθμός αποκλειστικά Gaming PCs / Περιφερειακά), θέσεις για κονσόλες, θέσεις προβολής αθλητικών αγώνων καθώς και Bar με ποτά και φαγώσιμα. Αυτή είναι η μόδα και αυτό έχουν ακολουθήσει επιτυχημένα οι αλυσίδες.

Αν έχεις κάποιον τέτοιο ανταγωνιστή δίπλα σου, τότε θα πρέπει να προσφέρεις κι εσύ τα ίδια και ταυτόχρονα να είσαι και πιο ανταγωνιστικός για να σε προτιμήσει κάποιος. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις με υποδεέστερα μηχανήματα, υποδεέστερη υποδομή και χειρότερες / λιγότερες υπηρεσίες μην μπεις καν στον κόπο, για το δικό σου το καλό. Ο πελάτης που δεν μπορεί να βρει θέση στο Internet Cafe της επιλογής του που προσφέρει όλα τα παρά πάνω, ποτέ δεν θα συμβιβαστεί να έρθει σε εσένα.

Αν τώρα δεν έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια μορφή ανταγωνισμού σε κοντινή απόσταση, τότε μπορείς να προσεγγίσεις το θέμα διαφορετικά. Μπορείς να ξεκινήσεις με το ρίσκο της νέας επιχείρησης και να επενδύσεις τόσα χρήματα όσα πιστεύεις πως χρειάζεται για να ικανοποιήσεις τους πιθανούς πελάτες σου.

Η καλύτερη λύση είναι να βρεις κάποιον συνέταιρο που μαζί θα μπορέσετε να επενδύσετε πολύ μεγαλύτερο κεφάλαιο και ακόμα καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποια αλυσίδα για ένταξη στο Franchise της. Την δεδομένη χρονική στιγμή τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα διάφορα Franchise είναι πολύ μεγαλύτερα από τα μειονεκτήματα τους.

Αυτά τα λίγα από μένα. Για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία ρώτα ελεύθερα.

Εχω φιλους μου που τρεχουν internet καφε. Τιμια παιδια, βεβαια πλεον ειναι μετοχοι, εχουν υπαλληλους, αλλα ειναι δουλευταραδες, πανε βοηθανε οταν μπορουν, ελεγχουν, συνεχεια απο κοντα...και οι λοιποι μετοχοι ειναι νεα παιδια, με ανοιχτα μυαλα, συζητησιμοι, φιλικοι, τους ξερω.

Σκεφτομαι, να τους πω να με βαλουν μετοχο, σε μελλοντικη επεκταση. Πανε πολυ καλα στα καταστηματα, οποτε ελπιζω οτι η αποσβεση θα ειναι συντομη, και μετα μονο κερδη. Μιλαμε για καταστηματα αλυσιδας. Εσυ τι λες, αξιζει κανεις να μπει μετοχος, σε ενα νετ καφε που οντως παει καλα;

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.

αν πηγαινει οντως καλα τοτε δε θα σε παρουν για μετοχο,δεν υπαρχει αυτο που θες ,δηλαδη να εχουν κανει μια επιχειρηση κερδοφορα και να βαλουν μετοχο εναν τουριστα που θα τα βρει ολα ετοιμα και απλα να κανει αποσβεση με μηδενικο ρισκο,εγω θα ζητουσα τον ουρανο με τα αστρα σε παρομοια περιπτωση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

αν πηγαινει οντως καλα τοτε δε θα σε παρουν για μετοχο,δεν υπαρχει αυτο που θες ,δηλαδη να εχουν κανει μια επιχειρηση κερδοφορα και να βαλουν μετοχο εναν τουριστα που θα τα βρει ολα ετοιμα και απλα να κανει αποσβεση με μηδενικο ρισκο,εγω θα ζητουσα τον ουρανο με τα αστρα σε παρομοια περιπτωση

Κοιτα, εχουν ανοιχτει πολυ με τα χρηματα που εδωσαν για νεο καταστημα. Αν θελησουν να κανουν επεκταση(σε χωρο-μηχανηματα), οσο κι αν βγαινει χρημα, μπορει να πουν οτι δεν θα βαλουν αλλο χρημα, και να μπει ενας νεος μετοχος, αντι να ξαναφεσωθουν αυτοι.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mindreader είπε

Κοιτα, εχουν ανοιχτει πολυ με τα χρηματα που εδωσαν για νεο καταστημα. Αν θελησουν να κανουν επεκταση(σε χωρο-μηχανηματα), οσο κι αν βγαινει χρημα, μπορει να πουν οτι δεν θα βαλουν αλλο χρημα, και να μπει ενας νεος μετοχος, αντι να ξαναφεσωθουν αυτοι.

το ιδιο πραμα λεμε,εσυ ως νεος μετοχος αναλαμβανεις τη νεα επεκταση με ολο το ρισκο και με ποσοστο μετοχικου κεφαλαιου,οι αλλοι μηδεν ρισκο και  ιδιο ποσοστο μετοχικου κεφαλαιου με εσενα,δηλαδη οπως σου ειπα  σαν  να σου ζητανε πχ 150000 για να μπεις στην επιχειρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...