Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως εγω αν πηγαινα σε ιντερνετ καφε και κολλαγε παιχνιδι ή ειχε τρελο lag. τη πρωτη φορα θα το δεχομουνα και θα τον  φώναζα να το φτιαξει την επομενη θα του προτεινα να ανοιξει σουβλατζιδικο.......

• Like 2
Δημοσ.

Εκεί που γίνεται χαμός με τα internet cafe είναι στην Νοτιοανατολική Ασία λόγω χαμηλών μισθών. Το γεγονός ότι έχει πέσει η αγοραστική δύναμη στη χώρα μας κάνει το high-end gaming μοντέλο ελκυστικό. Επίσης, η εξέλιξη της τεχνολογίας πρακτικά έχει παγώσει σε σχέση με την δεκαετία του 2000 που PC 2 ετών ήταν για τα σκουπίδια, δίνοντας συντριπτικά μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα απόσβεσης. Π.χ ένα internet cafe που αγόρασε GTX 1080 2 χρόνια πριν δεν χρειάζεται αναβάθμιση μέχρι το δεύτερο μισό του 2018.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί όχι ένα internet Cafe με κονσόλες; 

Παίρνεις ps4 και xbox με 250 ευρώ το κομμάτι, τηλεοράσεις 1080 καλούτσικες και έτοιμος. 

Σκέψου πόσοι θα παίζουν πχ fifa στην ίδια κονσόλα με διπλό χειριστήριο. Τα παιχνίδια θα είναι ένα θέμα, μιας και είναι ακριβά, αλλά υπάρχουν και μεταχειρισμένα (και θα βρεις μια πατέντα με primary, secondary λογαριασμούς) . Στο τέλος τέλος, κάνε μια συμφωνία με τα video seven. 

Κέρδος θα βγάλεις από τους καφέδες. 

Επεξ/σία από guy_threepwood
Δημοσ.

Αυτός που δεν έχει να δώσει 1000€ για gaming PC θα δώσει 5€ την εβδομάδα στο InternetCafe και πιστέψτε με, είναι πολλοί.

Δημοσ.

Πάντως εάν θέλει 800.000 η επιχείρηση ποιο πολύ συμφέρει να τα κάνεις asic μονάδες,να πάρεις δηλαδή 100 antminer τελευταίας τεχνολογίας, και να αρχίσεις εταιρεία mining.

Δημοσ.
Στις 20/4/2018 στις 11:01 ΜΜ, RedPriest είπε

Κοιτα αρκετα το κουρασαμε. Δεν εχω να κερδισω κατι με το να λεω οτι βγηκε τοσο ουτε τιποτα :P Δεν ειναι δικο μου, με το συνεργατες εννοω συνεργαζομαστε και με το αλλο μαγαζι που εχει οπως και με αυτο. Εγω προμηθευτης ειμαι. Στηθηκε ενα μαγαζι απο το τιποτα, μονο τοιχοι υπηρχαν. Οπως ειπα πιο πανω υπαρχει πληρως εξοπλισμενη κουζινα με φουρνους,ψησταριες υγραεριου εξαερισμους κτλπ. Στον δευτερο οροφο ειναι μονο υπολογιστες και ειναι και ο χωρος για τους καπνιστες. Στο ισογειο υπαρχουν υπολογιστες μπαρ και τραπεζια να κατσει αν θελει να τσιμπισει κατι ο αλλος οπως και οι κονσολες που αρκετες απο αυτες ειναι με VR κτλπ. Επισης υπαρχει υπογειο που εχει και εκει υπολογιστες και νομιζω πως υπαρχουν και καποια private rooms απο οτι μου ειχαν πει.

Στην Αττική είναι αυτό το μαγαζί ? Έχω μεγάλη περιέργεια να το επισκεφθώ 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Adanos είπε

Αυτός που δεν έχει να δώσει 1000€ για gaming PC θα δώσει 5€ την εβδομάδα στο InternetCafe και πιστέψτε με, είναι πολλοί.

Η αυτος που εδωσε πρίν 2 χρόνια 2000€ για pc και νομίζε οτι θα το εχει για 5-10 χρόνια, και τώρα δεν παιζει pubg, Που να σκάς πάλι ποσα για ανβάθμηση κλτ και σε κάνα 2 χρόνια πάλι τα ιδια..πανε εκει σε ενα νετ να ξεμπερδέυεις με ενα τάλιρο πλέον βάζεις Βραδυνο λάν 12 ώρες,,δέν λέω κάψιμο ειναι αλλά οικονομικά δεν εχει και τρελές διαφορές αν υπολογίσεις και ρευμα.. και εχεις και την παρέα και κάνεις φίλους και σίγουρα θα βρείς συμπάιχτες  κτλ κτλ, δεν το λέω επιδή με συμφέρει ειναι αλήθεια, εγώ σπίτι δέν εχω κάν ιντερνετ και ο υπολογιστής μου ειναι παλιός ισα ισα για φωτογραφίες κτλ, το βλέπω και σαν απεξάρτηση αν ειχα καλό pc και συνδεση στο σπίτι θα ημουν μέρα-νυχτα πάνω απο το pc τώρα ξέρω οτι φευγοντας απο το νετ δεν εχει ουτε ιντερνετ ουτε pc μονο messenger στο κινιτό ετσι εχω βάλει ενα μέτρο.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Η αυτος που εδωσε πρίν 2 χρόνια 2000€ για pc και νομίζε οτι θα το εχει για 5-10 χρόνια, και τώρα δεν παιζει pubg, Που να σκάς πάλι ποσα για ανβάθμηση κλτ και σε κάνα 2 χρόνια πάλι τα ιδια..πανε εκει σε ενα νετ να ξεμπερδέυεις με ενα τάλιρο πλέον βάζεις Βραδυνο λάν 12 ώρες,,δέν λέω κάψιμο ειναι αλλά οικονομικά δεν εχει και τρελές διαφορές αν υπολογίσεις και ρευμα.. και εχεις και την παρέα και κάνεις φίλους και σίγουρα θα βρείς συμπάιχτες  κτλ κτλ, δεν το λέω επιδή με συμφέρει ειναι αλήθεια, εγώ σπίτι δέν εχω κάν ιντερνετ και ο υπολογιστής μου ειναι παλιός ισα ισα για φωτογραφίες κτλ, το βλέπω και σαν απεξάρτηση αν ειχα καλό pc και συνδεση στο σπίτι θα ημουν μέρα-νυχτα πάνω απο το pc τώρα ξέρω οτι φευγοντας απο το νετ δεν εχει ουτε ιντερνετ ουτε pc μονο messenger στο κινιτό ετσι εχω βάλει ενα μέτρο.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν παίρνω καλό PC. Πλην του οικονομικού είναι και θέμα "εξάρτησης". Με θυμάμαι πιτσιρικά να κάθομαι πάνω από PC 10+ ώρες και όλα καλά. Εντελώς αντιπαραγωγικό για την ζωή μου. Εδώ και 10 χρόνια έχω ηρεμήσει και τώρα ούτε νετ πάω. Σίγουρα κάποια στιγμή θα θελήσω να καώ αλλά θα υπάρχει η λύση του νετ. ;-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mastoras007 είπε

Η αυτος που εδωσε πρίν 2 χρόνια 2000€ για pc και νομίζε οτι θα το εχει για 5-10 χρόνια, και τώρα δεν παιζει pubg,

Λιγο υπερβολικος...το συστημα της υπογραφης στυθηκε Πασχα του 15...3 χρονια μετα παιζω Pubg ανετα όπως και FC 5 που βρηκε προσφατα. Μονη αναβαθμιση από τοτε ο SSD και αλλα 8gb ram κοστος αγορας τοτε <900 ευρο. Μεσα από προσφορες κτλπ ο cpu τοτε 170 ευρο όταν κατω από 190 δεν επαιζε ευκολα η καρτα στα 200 μεσω amazon 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Δημοσ.

Από την ημ/νια που άνοιξε το παρόν, βλέπω ο TS δεν έχει απαντήσει, ίσως και να τον τρομάξατε :P

Κάνε διάφορα σενάρια:

Αν ο χώρος είναι σταθερός και το πλήθος μηχανημάτων επίσης, φτιάξε διάφορες συνθέσεις, από μέτριας μέχρι σούπα-ντούπα-γουάου και κάνε τις πράξεις. Δες τί κεφάλαιο διαθέτεις, τί θα σου κοστίσει το κάθε διαφορετικό setup, βάλε νοίκια, μισθοδοσία/προσωπικό (δε νομίζω να το τρέχεις μόνος σου, εκτός και αν έχεις βρει το μυστικό να μην κοιμάσαι :P ), κάνε μια σούμα ανα μήνα/έτος και σκέψου επίσης, αν δεν υπάρχει αποθεματικό, θα τρως από τα έτοιμα, αρχικά.

Έχεις το κόστος.

Φτιάξε διάφορα σενάρια για έσοδα (πχ χρεώνω 1/2/5/10€ την ώρα, επί τόσα μηχανήματα, βάλε συντελεστές πόσο θα δουλεύει το κάθε μηχάνημα - 100% (χλωμό, χλωμότατο),  90/80/70 κ.ο.κ., 

Πάντρεψε αυτά τα 2 και θα δεις πότε (εάν...) θα κάνεις απόσβεση.

Δεν έχω κάτσει να σκεφτώ άλλες λεπτομέρειες (σημαντικές όμως), όπως συντήρηση/αναβάθμιση/κόστος γραμμής ιντερνετ/εφορίες κτλ κτλ κτλ.

Δεν θέλω να σε τρομάξω, και δεν έχω κανένα λόγο να θεωρώ ότι θα επιτύχεις, ή αποτύχεις. Αν νομίζεις ότι όλα τα παραπάνω τα έχεις, είσαι σε θέση να τα υπολογίσεις και ακόμη περισσότερο να αντέξεις οικονομικά το βάρος κάποιους μήνες να έχεις μειωμένα έσοδα, go for it.

Αυτό που βλέπω είναι λογική του στυλ "ένα μαγαζί είναι και πάει φουλ, γιατί όχι και εγώ". Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δε νομίζω ότι έχεις σκεφτεί πλήρως όλες τις παραμέτρους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Gaming PC 2000€ του 2016 είναι ακόμα high-end. Από το 2012 και μετά η τεχνολογία έχει σταματήσει να αναπτύσσεται ραγδαία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...