frozex Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 είναι διαφορετικό από το το κανονικό blackwidow; εγώ και στα 80€ που το είχε πριν το έπερνα
rofl Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/165069-coolermaster-masterkeys-pro-l-rgb πολυ καλυτερα αυτο απο το blackwidow. το ειχα για 15 μερες την εκδοση με τους kaylith διακοπτες και ηταν για τα μπαζα, εφαγε rma. νομιζω οτι πλεον εχουν αλλαξει διακοπτες αλλα cherry δεν ειναι, το S εξαιρετικο value for money για οποιον θελει brown το τσιμπησα πριν 3 μερες. https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/165070-coolermaster-masterkeys-pro-s-rgb επισης το masterkeys εχει standard διασταση keycaps ενω το razer δεν. και δεν χρειαζεται λογισμικο καθως ειναι programmable. αν δεν ειχα μεγαλο ανετα θα χτυπαγα και 2ο Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από rofl 1
sintalkas Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για την philips ενώ μόλις μπήκε η προσφορά εδώ και μετά την ερωτηση μου εδώ αμέσως έκανα παραγγελία από το site .Πριν από λίγο πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι είναι εκθεσιακή από επαρχία και πως από λάθος μπήκε για αποστολή.Απλα μιλαμε για κοροϊδία. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από sintalkas
Salvation81 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Ειχαν και σφραγισμενα κομματια αλλα αυτα δεν ειχαν καλες τιμες (100ε κατω απο τον Ανταγωνισμο πχ στο 1000αρικο ειναι 10%). Αυτα που σκοτωναν ΚΑΛΑ ηταν ΜΟΝΟ εκθεσιακα. 1
gatokoritso Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, stelios18120 είπε Γτ ξεπουλανε στον κωτσο; Έγινε κάτι; τρελαθηκε το αφεντικο
opcorsa Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 επειδη αναφερθηκε πριν κατι για δανεια, καταναλωτικα δανεια δοσεις κλπ... ανθρωποι , σεκφτειτε πριν παρετε.... δανειο (!!!!!!!!) για μια βλακεια και μιση? το χρειαζεστε οντως? φιλικη υπενθυμιση, οταν περνεις κατι απο 1000 στα 400 , δεν γλυτωνεις 600, ξοδευεις και παλι 400.... εγω ευχαριστω δεν θα παρω 7 1
mwv Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 μηπως πανε για κλεισιμο? για ολα αυτα που πεφτουμε σαν κορακια θελουμε 2,3,4,5 μισθους ενω στην κεντρικη και βορεια ευρωπη το 1/3 του μισθου στη χειροτερη! μηπως ειμαστε χαιβανια εν'ολιγοις; 1 1
NemeSis1990 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, mwv είπε μηπως πανε για κλεισιμο? για ολα αυτα που πεφτουμε σαν κορακια θελουμε 2,3,4,5 μισθους ενω στην κεντρικη και βορεια ευρωπη το 1/3 του μισθου στη χειροτερη! μηπως ειμαστε χαιβανια εν'ολιγοις; μπατιρακια ειμαστε φιλε δε φταινε οι τιμες 1
villasg Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, mwv είπε μηπως πανε για κλεισιμο? Ξεστοκαρισμα λεγετε αυτο . ξεφορτωνουν τα εκθεσιακα και τα υπολοιπα να φορτωσουν φρεσακ (2018) εν οψη ποδοσφαιρικου καλοκαιριου και οχι μονο 5 1
iaiwannis2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Παιδιά πηγα να παρω απο το κατάστημα αεροδρομίου την samsung 6102 40αρα στα 249€ αφου ειχα παρει τηλ στα κεντρικά και με.ενημερωσαν οτι υπήρχε διαθέσιμο κομμάτι.παω στο κατάστημα και μου λενε οτι είναι λογιστικό λαθος.μιλαμε οι άνθρωποι ειναι για καταγγελίες αβερτα 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, iaiwannis2005 είπε Παιδιά πηγα να παρω απο το κατάστημα αεροδρομίου την samsung 6102 40αρα στα 249€ αφου ειχα παρει τηλ στα κεντρικά και με.ενημερωσαν οτι υπήρχε διαθέσιμο κομμάτι.παω στο κατάστημα και μου λενε οτι είναι λογιστικό λαθος.μιλαμε οι άνθρωποι ειναι για καταγγελίες αβερτα Κακως πηρες τα κεντρικα, το καταστημα μονο μπορει να σε ενημερωσει ΑΝ υπαρχει το κομματι ή δεν υπάρχει για διαφορους λογους. Τα κεντρικα δεν πηγαν να ψαξουν την αποθηκη-ραφια του "Χ" υποκαταστηματος φανταζομαι πριν σου απαντησουν. Απλα ειδαν ενα νουμερακι που δεν λεει τιποτα καποιες φορες οπως το εχουμε ζησει ολοι.
s2117 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, matrixxx είπε Κακως πηρες τα κεντρικα, το καταστημα μονο μπορει να σε ενημερωσει ΑΝ υπαρχει το κομματι ή δεν υπάρχει για διαφορους λογους. Τα κεντρικα δεν πηγαν να ψαξουν την αποθηκη-ραφια του "Χ" υποκαταστηματος φανταζομαι πριν σου απαντησουν. Απλα ειδαν ενα νουμερακι που δεν λεει τιποτα καποιες φορες οπως το εχουμε ζησει ολοι. Πλέον ο Κωτσόβολος δεν έχει τηλέφωνο τοπικό ανά κατάστημα. Ακόμα και στα κεντρικά να πάρεις και να ζητήσεις να μιλήσεις με το κατάστημα, σου λένε ότι δε γίνεται και μπορείς να μιλήσεις μόνο με τα κεντρικά. Εγώ τους πήρα για να ρωτήσω εάν μία από τις τιβί που είχα βάλει για παραλαβή από κατάστημα ήταν εκθεσιακή ή σφραγισμένη και μου είπαν -έλεος- ότι πρέπει να πάω στο κατάστημα να το διαπιστώσω... Ρε παιδιά τους λέω, είμαστε στο 2018, μιλήστε με το κατάστημα και πείτε μου, μην πηγαίνω τσάμπα...Τελικά φυσικά δε με ενημέρωσαν ποτέ (οπότε προφανώς ήταν εκθεσιακή και θέλαν να πάω ως εκεί μπας και ψωνίσω τίποτα) 1
opcorsa Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, iaiwannis2005 είπε Παιδιά πηγα να παρω απο το κατάστημα αεροδρομίου την samsung 6102 40αρα στα 249€ αφου ειχα παρει τηλ στα κεντρικά και με.ενημερωσαν οτι υπήρχε διαθέσιμο κομμάτι.παω στο κατάστημα και μου λενε οτι είναι λογιστικό λαθος.μιλαμε οι άνθρωποι ειναι για καταγγελίες αβερτα δεν πειραζει τυπε δεν την χρειαζοσουν την τιβι ουτως η αλλως καλυτερα τα 250 στην τσεπη 1
neo_geo13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, s2117 είπε Πλέον ο Κωτσόβολος δεν έχει τηλέφωνο τοπικό ανά κατάστημα. Ακόμα και στα κεντρικά να πάρεις και να ζητήσεις να μιλήσεις με το κατάστημα, σου λένε ότι δε γίνεται και μπορείς να μιλήσεις μόνο με τα κεντρικά. Εγώ τους πήρα για να ρωτήσω εάν μία από τις τιβί που είχα βάλει για παραλαβή από κατάστημα ήταν εκθεσιακή ή σφραγισμένη και μου είπαν -έλεος- ότι πρέπει να πάω στο κατάστημα να το διαπιστώσω... Ρε παιδιά τους λέω, είμαστε στο 2018, μιλήστε με το κατάστημα και πείτε μου, μην πηγαίνω τσάμπα...Τελικά φυσικά δε με ενημέρωσαν ποτέ (οπότε προφανώς ήταν εκθεσιακή και θέλαν να πάω ως εκεί μπας και ψωνίσω τίποτα) Έχει δίκιο ο φίλος. Υπάρχει μόνο ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να ψάξω μέσω χρυσού οδηγού το τηλέφωνο του τοπικού καταστήματος και να ρωτήσω διαθεσιμότητα και αν είναι εκθεσιακη η όχι.
fytotech Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Γράφονται πολλές ανακρίβειες εδώ μέσα που γίνονται μόνο με υποθέσεις. Μόλις παρέλαβα την ηχόμπαρα της JVC και δεν είναι εκθεσιακό κομμάτι. Μέσα στο κουτί της κανονικά με τα σελοφάν, με τα αυτοκόλλητα και καμία ένδειξη χρήσης. Είχε κι έχει ακόμα κάποιες ευκαιρίες. Προφανώς έκαναν ξεστοκάρισμα με την πραγματική έννοια της λέξης. Γιατί στην Ελλάδα, ξεστοκάρισμα εννοούμε εκπτώσεις. Και βρέθηκε πρώτη φορά που μεγάλο κατάστημα που έκανε κάτι τέτοιο και πολλοί έχασαν κάποιες ευκαιρίες γιατί άκουσαν κάποιους που υπέθεσαν κάτι και το έγραψαν σαν δεδομένο. Κατά τη γνώμη μου (αλλά χωρίς να έχω αποδείξεις πέρα της ηχόμπαρας κι ενός παιχνιδιού για PS Vita που ήταν κι αυτό σφραγισμένο), όποια είναι προς αποστολή είναι αχρησιμοποίητα κομμάτια, όποια δίνουν επιλογή για παραλαβή μόνο από το κατάστημα, πιθανόν να είναι εκθεσιακά. Όσον αφορά το πώς αντιμετώπισε ο Κωτσόβολος το ξεστοκάρισμα, ήταν όντως αντιεπαγγελματικό (αν κρίνουμε από τις ιστορίες) αλλά προσωπικά, μπήκα στο site, έκανα την παραγγελία κι απλά παρέλαβα. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις