Προς το περιεχόμενο

Stock clearance @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι απο την στιγμη που καποια πραγματα εχουν εξαντληθει δεν τα βγαζουν απο την σελιδα τους κλικ μαζευουν;

• Like 1
  • Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι απο την στιγμη που καποια πραγματα εχουν εξαντληθει δεν τα βγαζουν απο την σελιδα τους κλικ μαζευουν;

Συμφωνώ.... χτες σε ερώτηση μου.... είπαν ότι αν τυχόν κάποιος δεν έρθει να παραλάβει... τότε αυτόματα το είδος βγαίνει πάλι προς πώληση...

Οπότε.... μπορεί να υπάρχουν τυχερά για κάποιους..... χλωμό το κόβω αλλά ποτέ δεν ξέρεις....

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.

Ειναι πολλοι που περιμενουν οτι θα πανε να παρουν κατι στο κουτι σφραγισμενο και εκει αλλαζουν γνωμη.

Πιστευω καλυτερα να εγραφαν πχ το προιον ειναι σφραγισμενο, tο προιον ειναι εκτος συσκευασιας αλλα δεν εχει δουλεψει, το προιον ειναι εκτος συσκευασιας και λειτουργει σαν demo

Αλλα λογικο να μην το  γραφουν γιατι ειναι φυσικα καταστηματα και θελουν να μαζεψουν κοσμο.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dagalis είπε

Κουρτινα δυο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Κουρτινα δυο

ναι και γω εκει κλεινω στο δευτερο ακριβωτερο βεβαια αλλα ποιοτικότερο απο οτι διαβαζω στο google 

Δημοσ.

Επισεις γτ είναι μόνο αποστολή στον χώρο μου και όχι παραλαβή από κατάστημα; 

Παίζει να είναι εκθεσιακα,κλεισμένα πάλι στα κουτιά τους κτλπ;

Δημοσ.

η τηλεοραση απο οτι ειδα εχει VA panel οποτε ειναι πολυ καλη προσφορα αν ειναι σφραγισμενη και δεν ειναι εκθεσιακη.αν ειναι εκθεσιακη καλυτερα  να μην αγοραστει.αν δεν κανω λαθος μπορεις να δεις μεσα ποσες ωρες εχει δουλεψει η tv.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sakks80 είπε

η τηλεοραση απο οτι ειδα εχει VA panel οποτε ειναι πολυ καλη προσφορα αν ειναι σφραγισμενη και δεν ειναι εκθεσιακη.αν ειναι εκθεσιακη καλυτερα  να μην αγοραστει.αν δεν κανω λαθος μπορεις να δεις μεσα ποσες ωρες εχει δουλεψει η tv.

Αυτό με νοιάζει κ εμένα

Αν είναι σφραγισμενο προϊόν το αγοράζω άμεσα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lestat Somewhere I Belong είπε

αυτη η την lg στο αλλο θεμα απο mediamarkt

την philips θα παιρνα εγω. IPS panel σε τηλεοραση δεν ειναι οτι καλυτερο.σαφως προτιμοτερο το VA.

1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Αυτό με νοιάζει κ εμένα

Αν είναι σφραγισμενο προϊόν το αγοράζω άμεσα.

κανε ενα τηλεφωνο και ρωτα.αν σου πουν ειναι σφραγισμενη αγορασε την και αν στη φερουν και δεν ειναι αμεσα επιστροφη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sakks80 είπε

την philips θα παιρνα εγω. IPS panel σε τηλεοραση δεν ειναι οτι καλυτερο.σαφως προτιμοτερο το VA.

κανε ενα τηλεφωνο και ρωτα.αν σου πουν ειναι σφραγισμενη αγορασε την και αν στη φερουν και δεν ειναι αμεσα επιστροφη.

Το θέμα είναι όμως να είναι όντως σφραγισμενη,επειδή μερικοί την πακετάρουν τόσο καλά που μετα δεν φαίνεται ότι την έχουν ανοίξει. 

Για πείτε μερικά σημάδια πως θα το καταλάβω όταν την φέρουν αν όντως ήταν σφραγισμενη η κανένα εκθεσιακο;

(Εκτός από τα κλασσικά σημάδια ταινίας πάνω στο κουτί κτλπ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...