Προς το περιεχόμενο

Stock clearance @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πήρα τηλεόραση πάνω από 1.000€ μετρητά πάντως από τον Κωτσόβολο στη Βουλιαγμένης. Δε μου είπε κανείς τίποτα. 

• Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μεγα λαθος, πηγαινε να παρεις κατι και θα το δεις. Πηρα λαπτοπ προ 5 μηνου με 750ε και δεν με αφηναν να πληρωσω μετρητοις οποτε πηγα τα εβαλα στην τραπεζα και μετα το πηρα με την χρεωστικη. Πλεον θελουν ΚΑΛΟ φακελωμα για να ξερουν τι εχει και τι χαλαει ο καθενας.

Δεν ισχύει καθολικά, είναι σαν τον αντικαπνιστικό νόμο και τόσα άλλα :) 

2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Εκθεσιακά κινητά,τάμπλετ και τηλεοράσεις ούτε για πλάκα μην αγοράζετε.

Εκτός και αν δεν έχετε πάει ποτέ σε κατάστημα να δείτε τι παίζει και πως τους "φέρονται" οι ανθρωποι στα εκθεσιακά....

Με 70% πραγματική έκπτωση και κανονική εγγύηση εγώ θα τα έπαιρνα πάντως...

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, zio10 είπε

Δεν ισχύει καθολικά, είναι σαν τον αντικαπνιστικό νόμο και τόσα άλλα :) 

Με 70% πραγματική έκπτωση και κανονική εγγύηση εγώ θα τα έπαιρνα πάντως...

Ειναι σαν να λες οτι και ταυτοτητα δεν ζητανε οταν θα δωσεις πιστωτικη. Ειναι αναλογα σε ποιον θα πεσεις. Η διαφορα ειναι πως εδω πεφτουν προστιμα και 1-2-5-10 μια χαρα θα ισχυσει αυτο σιγα σιγα (και καλα θα κανουν, πολλοι εκει εξω πχ μπαινουν στον νομο Κατσελη και εχουν κοινωνικα τιμολογια - ξερω 3-4 ατομα - ενω αγοραζουν τα κερατα τους με μετρητα).

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως που ειπα εχθες στον Κωτσο οτι θα δωσω 900 μετρητα για να μου υπολογισουν ποσα θα δωσω ακομα και σε ποσες δοσεις για να παρω την OLED δεν μου ειπαν κατι οτι δεν μπορουν να παρουν μετρητα και πρεπει να τα βαλω σε καρτα.

Φυσικα δεν την πηρα γιατι μου φανηκε υπερβολη να δωσω 900 μετρητα και τα υπολοιπα 600 μου τα εκαναν 84 τον μηνα δηλαδη τα 600 για 12 μηνες να γινουν 1000 ευρω.

Δηλαδη αν την αγοραζα ολα με δοσεις αυτα τα 48 36 δοσεις που λενε ποσα θα την πληρωνα 3.000 ευρω; :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω παντως που ειπα εχθες στον Κωτσο οτι θα δωσω 900 μετρητα για να μου υπολογισουν ποσα θα δωσω ακομα και σε ποσες δοσεις για να παρω την OLED δεν μου ειπαν κατι οτι δεν μπορουν να παρουν μετρητα και πρεπει να τα βαλω σε καρτα.

Φυσικα δεν την πηρα γιατι μου φανηκε υπερβολη να δωσω 900 μετρητα και τα υπολοιπα 600 μου τα εκαναν 84 τον μηνα δηλαδη τα 600 για 12 μηνες να γινουν 1000 ευρω.

Δηλαδη αν την αγοραζα ολα με δοσεις αυτα τα 48 36 δοσεις που λενε ποσα θα την πληρωνα 3.000 ευρω; :lol:

Προφανως δεν θα εβαζες δοσεις σε πιστωτικη αλλα θα επαιρνες καταναλωτικο δανειο απο τον κωτσοβολο και την τραπεζα με την οποια συνεργαζεται.

Επεξ/σία από panoskir
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τοτε καλα κανω και λεω αν εχω μετρητα να το παρω αν δεν εχω μην σωσω και το παρω ποτε.

Το μοναδικο που πηρα με γραμματια ναι γραμματια ειναι ο ηλιακος πριν 3 χρονια χωρις πιστωτικη χωρις τραπεζα χωρις τιποτα απλα γραμματια.

Στην χαμηλοτερη τιμη του Skroutz και οσο εκανε μετρητοις τον πηρα σε 12 δοσεις. Η μονη εγγυηση που ηθελε ο ανθρωπος ηταν να τον κανει εγκατασταση υδραυλικος του για να ξερει που ειναι σε περιπτωση που εγω γινω λουης.

Μεταφορα και εγκατασταση στον τριτο που ειναι η ταρατσα πληρωσα 60 ευρω.

Τον ξεπληρωσα μεσα σε 4 μηνες 3-3 του τα πληρωνα γιατι δεν θελω να χρωσταω και απο αναγκη τον πηρα επειδη εσκασε τρυπησε ο παλιος και με μικρα παιδια θελεις ζεστο νερο.

Δεν ξερω ο ανθρωπος αν κανει ακομα γραμματια επειδη σιγουρα αρκετοι θα τον εφαγαν αλλα σε μενα μου εχει πει οποτε θελω οτι θελω να παω να το παρω.

21 λεπτά πριν, panoskir είπε

Προφανως δεν θα εβαζες δοσεις σε πιστωτικη αλλα θα επαιρνες καταναλωτικο δανειο απο τον κωτσοβολο και την τραπεζα με την οποια συνεργαζεται οποτε μια χαρα δοσεις σου εκαναν...

Μου φανηκαν πολλα τα 600 ευρω σε 12 μηνες να τα πληρωσω 1000 και ειδικα οταν θα τους εχω δωσει ακομα 900 μετρητα.

Σκεψου οταν θα την εχω ξεπληρωσει 1900 ευρω στα καταστηματα δεν θα πωλειται ουτε 1200 σε ενα χρονο απο τωρα.

Η υπομονη ειναι η καλυτερη αρετη στην σπηλια μεσα τα λεφτα και ολο και καποια ευκαιρια θα βρεθει. :lol:

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Μου φανηκαν πολλα τα 600 ευρω σε 12 μηνες να τα πληρωσω 1000 και ειδικα οταν θα τους εχω δωσει ακομα 900 μετρητα.

Σκεψου οταν θα την εχω ξεπληρωσει 1900 ευρω στα καταστηματα δεν θα πωλειται ουτε 1200 σε ενα χρονο απο τωρα.

Η υπομονη ειναι η καλυτερη αρετη στην σπηλια μεσα τα λεφτα και ολο και καποια ευκαιρια θα βρεθει. :lol:

Τωρα που ξαναβλεπω τα νουμερα καποιο λαθος πρπει να εχει γινει ή εσυ δεν καταλαβες κατι γιατι 600€ σε 12 μηνες με 84€ το μηνα ειναι 70% επιτοκιο.Εδω λεει οτι ειναι 15% το επιτοκιο αρα θα επρεπε να σου βγει 58€ το μηνα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panoskir είπε

Τωρα που ξαναβλεπω τα νουμερα καποιο λαθος πρπει να εχει γινει ή εσυ δεν καταλαβες κατι γιατι 600€ σε 12 μηνες με 84€ το μηνα ειναι 70% επιτοκιο.Εδω λεει οτι ειναι 15% το επιτοκιο αρα θα επρεπε να σου βγει 58€ το μηνα.

Εκτος και αν τα 1499 ηταν για μετρητα και για δοσεις εστω και τα υπολοιπα 599 να μου την πουλουσαν οσο ειχε αναγραφη δηλαδη 1699 και οχι στα 1499

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Εκτος και αν τα 1499 ηταν για μετρητα και για δοσεις εστω και τα υπολοιπα 599 να μου την πουλουσαν οσο ειχε αναγραφη δηλαδη 1699 και οχι στα 1499

Μα εσυ ειπες οτι εμειναν 600€ οχι 800€,για αυτο σου λεω οτι δεν καταλαβες κατι..Παλι ομως δεν βγαινουν τα νουμερα.Πιστευω οτι αλλα ελεγαν αυτοι και αλλο καταλαβες ή το αντιθετο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, panoskir είπε

Μα εσυ ειπες οτι εμειναν 600€ οχι 800€,για αυτο σου λεω οτι δεν καταλαβες κατι..Παλι ομως δεν βγαινουν τα νουμερα.Πιστευω οτι αλλα ελεγαν αυτοι και αλλο καταλαβες ή το αντιθετο.

Εμενα μου ειπαν οτι μου την δινουν 1500 απο 1700 που εγραφε το ταμπελακι τους λεω εχω τα 900 μετρητα τα υπολοιπα 600 σε ποσες δοσεις μπορω να τα δωσω και ποσο η καθε δοση.

Κανει υπολογισμους μου λεει 12 μηνες 84 τον μηνα, η κατι λαθος εκανε η μου την υπολογισε στην αναγραφομενη τιμη και οπως μου ειπε ο πεθερος μου που απο κει αγοραζει παντα με δοσεις βαζουν κατι εγγυησεις κλπ μεσα για αυτο πηγε τοσο ψηλα.

Αλλιως αν ηταν στα 600 ευρω να δωσω ακομα 90 ευρω που ειναι το 15% ισως να την αγοραζα και εχθες.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εμενα μου ειπαν οτι μου την δινουν 1500 απο 1700 που εγραφε το ταμπελακι τους λεω εχω τα 900 μετρητα τα υπολοιπα 600 σε ποσες δοσεις μπορω να τα δωσω και ποσο η καθε δοση.

Κανει υπολογισμους μου λεει 12 μηνες 84 τον μηνα, η κατι λαθος εκανε η μου την υπολογισε στην αναγραφομενη τιμη και οπως μου ειπε ο πεθερος μου που απο κει αγοραζει παντα με δοσεις βαζουν κατι εγγυησης κλπ μεσα για αυτο πηγε τοσο ψηλα.

Αλλιως αν ηταν στα 600 ευρω να δωσω ακομα 90 ευρω που ειναι το 15% ισως να την αγοραζα και εχθες.

Παρε ενα τηλεφωνο τον κωτσοβολο( 2102899999 ) και ρωτα με 900€ μετρητα και 600€ σε δανειο για 12 μηνες ποσο ειναι η δοση(και γιατι βγαινει οσο σου πουν).Ειναι σιγουρα λαθος η δοση που σου εβγαλαν στο καταστημα.

Επεξ/σία από panoskir
Δημοσ.

Τα καταστήματα που δέχονται μετρητά για συναλλαγές άνω του ορίου, πηγαίνουν και τα κάνουν μετά κατάθεση στο όνομα του πελάτη. Ούτε το πρόστιμο διακινδυνεύουν, ούτε το να χάσουν τον πελάτη.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Τοτε καλα κανω και λεω αν εχω μετρητα να το παρω αν δεν εχω μην σωσω και το παρω ποτε.

Το μοναδικο που πηρα με γραμματια ναι γραμματια ειναι ο ηλιακος πριν 3 χρονια χωρις πιστωτικη χωρις τραπεζα χωρις τιποτα απλα γραμματια.

Στην χαμηλοτερη τιμη του Skroutz και οσο εκανε μετρητοις τον πηρα σε 12 δοσεις. Η μονη εγγυηση που ηθελε ο ανθρωπος ηταν να τον κανει εγκατασταση υδραυλικος του για να ξερει που ειναι σε περιπτωση που εγω γινω λουης.

Μεταφορα και εγκατασταση στον τριτο που ειναι η ταρατσα πληρωσα 60 ευρω.

Τον ξεπληρωσα μεσα σε 4 μηνες 3-3 του τα πληρωνα γιατι δεν θελω να χρωσταω και απο αναγκη τον πηρα επειδη εσκασε τρυπησε ο παλιος και με μικρα παιδια θελεις ζεστο νερο.

Δεν ξερω ο ανθρωπος αν κανει ακομα γραμματια επειδη σιγουρα αρκετοι θα τον εφαγαν αλλα σε μενα μου εχει πει οποτε θελω οτι θελω να παω να το παρω.

Με πιστωτική θα ήταν άτοκες οι δόσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...