Προς το περιεχόμενο

Stock clearance @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκαψα τσαμπα βενζινα σημερα αλλα πηγα στους 62 μαρτυρες και πηρα τη μικρη sony ηχομπαρα που υποτιθεται μου ειχαν κρατησει .... Παπαριες μπροστα ηταν 2 κομματια τελευταια τουλαχιστο σφραγισμενη αλλα αυριο θα πηγαινα τσαμπα γιατι θα την ειχαν δωσει .....

Δημοσ.

Βρήκα το huawei honor 7 lite αλλά ήταν εκθεσιακό πράγμα που σημαίνει πως είναι πάνω στη φόρτιση κάτι μήνες . Θα τα έχει παίξει η μπαταρία του ; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Damachi είπε

Εκαψα τσαμπα βενζινα σημερα αλλα πηγα στους 62 μαρτυρες και πηρα τη μικρη sony ηχομπαρα που υποτιθεται μου ειχαν κρατησει .... Παπαριες μπροστα ηταν 2 κομματια τελευταια τουλαχιστο σφραγισμενη αλλα αυριο θα πηγαινα τσαμπα γιατι θα την ειχαν δωσει .....

τουλαχιστον εσενα σου την κρατησαν......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσου αυτο λεω δεν τη κρατησαν και ετρεχε να δει αν ειχε μεινει καμια :P Τα "κρατημενα" κανονικα μπροστα ηταν εμπαινες επαιρνες . Στο megastore δεν ειχε μεινει τιποτα απο "prosfora"

Επεξ/σία από Damachi
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cineaste είπε

Εννοούν χρεωστική κάρτα? Δεν απαγορεύτηκαν οι συναλλαγές με μετρητά στο χέρι πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό?

Απαγορευονται οι συναλλαγες ανω των 500ε με μετρητα. Μονο με καταθεση  η με χρεωστικη η πιστωτικη ωστε να υπαρχει money trail.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δηλαδη εγω που τα εχω σε μετρητα θα πρεπει να τα βαλω στην τραπεζα και μετα να αγορασω με την καρτα;

Ναι, τα βγάζω από τη κουφάλα και τα κάνω κατάθεση

Δημοσ.

Εκθεσιακά κινητά,τάμπλετ και τηλεοράσεις ούτε για πλάκα μην αγοράζετε.

Εκτός και αν δεν έχετε πάει ποτέ σε κατάστημα να δείτε τι παίζει και πως τους "φέρονται" οι ανθρωποι στα εκθεσιακά....

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Εκθεσιακά κινητά,τάμπλετ και τηλεοράσεις ούτε για πλάκα μην αγοράζετε.

Εκτός και αν δεν έχετε πάει ποτέ σε κατάστημα να δείτε τι παίζει και πως τους "φέρονται" οι ανθρωποι στα εκθεσιακά....

Aυτό είναι σχετικό. Αγόρασα hp pavilion το 2010 εκθεσιακό, απο 1000+ ευρω στα 499. Δεν έχει βγάλει το παραμικρό.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Patrick147 είπε

Αυτό ισχύει μόνο για τις εταιρείες, όχι τους ιδιώτες...

Μεγα λαθος, πηγαινε να παρεις κατι και θα το δεις. Πηρα λαπτοπ προ 5 μηνου με 750ε και δεν με αφηναν να πληρωσω μετρητοις οποτε πηγα τα εβαλα στην τραπεζα και μετα το πηρα με την χρεωστικη. Πλεον θελουν ΚΑΛΟ φακελωμα για να ξερουν τι εχει και τι χαλαει ο καθενας.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...