Προς το περιεχόμενο

Stock clearance @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

οποιος εχει τα ψιλα ας παει να την παρει

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/163864-lg-65c6v-oled-curved

Να κανει και τον σταυρο του :lol:

Εκθεσιακή είναι (όπως αναμενόταν βέβαια..), μίλησα στο τηλ. μαζί τους..

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή επιλογή καθώς θα έχει δουλέψει καμια 15-20αριά μήνες 24 ώρες τη μέρα πιθανότατα...

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα που κάθε φορά όταν ψάχνομαι να χαλάσω λεφτά δεν παίζει τίποτα απο προσφορές και όταν βγαίνουν προσφορές δεν έχω φράγκο είναι απίστευτο  :angry:

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή έχω καιρό να επισκεφθώ καταστήματα ηλεκτρονικών να ρωτήσω το εξής: τα κινητά λογικά είναι εκθεσιακά...τα κινητά είναι σε λειτουργία στα καταστήματα ή απλώς τα περιεργάζονται κλειστά...;

Δημοσ.

Καποια ειναι οντως ξεστοκαρισμα, καποια ειναι προσφορες αντιπροσωπειων και αρα εχουν κομματια......Γενικα σε αυτα που εχουν κομματια οι τιμες δεν ειναι πολυ καλες παντως......Πηγα να χτυπησω την 9002 της Samsung στα 960ε αλλα την βρηκα σε αλλο μαγαζι στα 1050ε και οκ να τρεξω να προλαβω τα 90ε κατω (8%) ε δεν θα το κανω.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Που την βρηκες;

Τι εννοεις? Στον Κωτσοβολο στο Περιστερι ειχε 2 σφραγισμενες οταν πηγα.

1050 μου την αφησε καταστημα οταν τους ειπα την τιμη του Κωτσου. Βεβαια μου ειπαν 12 ατοκες ενω ο Κωτσος κανει 36 αλλα και παλι δεν το θεωρω προσφορα.

Δημοσ.

πήγα χτες και είχαν ένα λαπτοπ από 800 σε 630.παω σήμερα να το πάρω και είχε 700. όταν ρώτησα γιατί μου λένε λάθος κάνετε δεν ήταν ποτέ έτσι. 3 άτομα κάναμε λάθος δηλαδή. το λιγότερο αστείοι 

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Τι εννοεις? Στον Κωτσοβολο στο Περιστερι ειχε 2 σφραγισμενες οταν πηγα.

1050 μου την αφησε καταστημα οταν τους ειπα την τιμη του Κωτσου. Βεβαια μου ειπαν 12 ατοκες ενω ο Κωτσος κανει 36 αλλα και παλι δεν το θεωρω προσφορα.

Ποια βρηκες και που την βρηκες 1050 σε ποιο καταστημα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ποια βρηκες και που την βρηκες 1050 σε ποιο καταστημα

Καταστημα δεν λεω γιατι μου ειπε ο πωλητης να μην βγει πιο εξω (σαν πωλητης και εγω σε αλυσιδα παλιοτερα καταλαβαινω, απλα θα πω οτι υπαρχει στο Skroutz).

Επισης ειπα μοντελο, Samsung UE55MU9002.

Δημοσ.

Πηγα και πηρα το Honor 7 lite στα 84,5 για τη μανα μου.Ηταν οντως εκθεσιακο ομως ειχε περασμενο εργοστασιακο screen protector το οποιο ηταν αψογο και μου το εβαλε στο κουτι του επι τοπου και το αγορασα(αφου το επεξεργαστηκα λιγο και τσεκαρα οτι μπορουσα να τσεκαρω οτι λειτουργουν οπως χτυπηματα,ηχειο,μικροφωνο,καμερες,καμμενα pixel και αποκριση).Το δουλευω καμια ωριτσα τωρα και με ψηνει παρα πολυ να το κρατησω εγω.Το μονο που δεν μπορω να τσεκαρω ακομα και νομιζω πως θα εχει επηρρεαστει ειναι η υγεια της μπαταριας του αλλα με την αποδειξη εχει και 2 χρονια εγγυηση οποτε νομιζω πως ηταν παρα πολυ καλη αγορα σαν συνολο ;)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...