-WISE- Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, james9tito είπε Την εχω πατησει δυο φορες ετσι. Μια μου ηρθε σφραγισμενη αλλα σπασμενη τηλεοραση (49ks7000) και επαθα εγκεφαλικο αλλα ευτυχως με εξυπηρετησαν και σε μια βδομαδα ειχα αλλη. Προχτες που πηρα την ηχομπαρα ελειπε η τροφοδοσια του woofer. Για το 1ο ευθυνεται μαλλον η μεταφορικη. Για το 2ο ειναι υποχρεωμενοι να κανουν ενα στοιχειωδη ελεγχο πριν δωσουν το προϊον δεν γινεται να λειπουν χειριστηρια κλπ , τι ειναι κλοπιμαια και οτι βρηκαμε σας δινουμε? Η ηχόμπαρα που πήρες ήταν σφραγισμένη;
james9tito Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, -WISE- είπε Η ηχόμπαρα που πήρες ήταν σφραγισμένη; Όχι μου ήρθε πακεταρισμενη απο το καταστημα της Καλαματας αλλά ημουν ενημερος οτι ηταν εκθεσιακη.
primeragt Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Εμενα παντως τελικα βρεθηκε και θα το εχω σπιτι μου αυριο μεσημερι.
s2117 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Σχετικά με τις ηχόμπαρες, κατάφερε κανείς να τις συνδέσει μέσω BT σε υπολογιστή με windows 7? Εμένα το βλέπει σαν bluetooth peripheral device μα δε βρίσκει drivers... (τη sony ΄πήρα)
xgol Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα παιδια στον κωτσοβολο ηταν πολυ εξυπηρετικα, παρήγγειλαν απο την σονυ καινούριο τηλεχειριστηριο. Η ηχομπαρα συνεργαζεται αψογα μεσω bt με windows 10. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από xgol 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Εχετε δει να εχουν προσθεσει κατι καινουριο δηλαδη αξιζει να κοιτας την σελιδα με τις προσφορες μηπως και βρεις κατι που να σε ενδιαφερει η τελος οτι εχει μεινει αυτο θα βλεπουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις