linaki_ath Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 δεν ξέρω που βρίσκετε όλες αυτές τις "προσφοράρες", αλλά σε 3-4 πράγματα που έλεγξα είναι τραγικές οι τιμές τους στο clearance -και καλα. Μόνο κράχτη βλέπω και τίποτα άλλο, τι να πω μάλλον δεν βλέπουμε τα ίδια
james9tito Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μια βδομάδα μετά, προφανώς ότι ήταν σε καλή τιμή έχει εξαφανιστεί. 2
primeragt Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Εγω δεν ειπα να ενδιαφερθει η sony σαν εταιρεια και να το στειλουν,που δεν ειναι υποχρεωμενοι, αλλα οτι θα το παραγγειλουν (αγορασουν) απο κωτσοβολο για να μου το στηλουν ως οφειλουν.
Salvation81 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, primeragt είπε Εγω δεν ειπα να ενδιαφερθει η sony σαν εταιρεια και να το στειλουν,που δεν ειναι υποχρεωμενοι, αλλα οτι θα το παραγγειλουν (αγορασουν) απο κωτσοβολο για να μου το στηλουν ως οφειλουν. Εγω παλι θα σου ελεγα πως μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται....Ηξερες πως ειναι εκθεσιακο κομματι, επρεπε να ελενγξεις επι τοπου αν ειναι ολα μεσα αυτο ειναι ολο.....Ειναι με λιγα λογια και δικο σου λαθος (φανταζομαι απο καταστημα το παρελαβες εξαλλου).
primeragt Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Ελενξε το εσυ επι το που αν μπορεις μπροστα στο ταμειο δεμενο με 1 κιλο buble wrap. Και οχι εκθεσιακο δεν σημαινει ληψο κομματι γιαυτο και θα το παρουν και πισω αν δεν βρεθει μεχρι αυριο απλα κ ξαστερα.
Salvation81 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, primeragt είπε Ελενξε το εσυ επι το που αν μπορεις μπροστα στο ταμειο δεμενο με 1 κιλο buble wrap. Και οχι εκθεσιακο δεν σημαινει ληψο κομματι γιαυτο και θα το παρουν και πισω αν δεν βρεθει μεχρι αυριο απλα κ ξαστερα. Και ομως ο ορισμος εκθεσιακο σημαινει και αυτο, γιαυτο συνηθως τα εκθεσιακα τα πανε σε στοκατζιδικα και ξεκαθαριζουν πως οι συσκευασιες μπορει να μην ειναι 100% με ολα τα εξαρτηματα μεσα.....Εγω παντως ναι θα ελεγχα οτιδηποτε εκθεσιακο επαιρνα στα χερια μου....
Damachi Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Mπροστα στο ταμειο το μονο που κοιτανε ειναι να σου κατσουν την extra ασφαλιση και στα εκθεσιακα ομως . παλια με μια παραβιασμενη συσκευασια το αδειασα επιτοπου στο παγκο και τα μετρησα - και ας γκαριζανε
a16 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μα, αν έχω καταλάβει καλά, εδώ το θέμα είναι όχι ότι δεν υπήρχε καθόλου τηλεκοντρόλ αλλά ότι αυτό που έδιναν μαζί ήταν λάθος. Οφείλω δηλαδή εγώ μόλις μπαίνω στον κωτσο να ξέρω τι χειριστήριο έχει η κάθε συσκευή ; 1
Salvation81 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 48 λεπτά πριν, a16 είπε Μα, αν έχω καταλάβει καλά, εδώ το θέμα είναι όχι ότι δεν υπήρχε καθόλου τηλεκοντρόλ αλλά ότι αυτό που έδιναν μαζί ήταν λάθος. Οφείλω δηλαδή εγώ μόλις μπαίνω στον κωτσο να ξέρω τι χειριστήριο έχει η κάθε συσκευή ; Μπορεις να απαιτησεις να το συνδεσουν μπροστα σου να δεις αν δουλευει και αρα να δεις και το τηλεκοντρολ αν δουλευει δεν ειναι δυσκολο. Τωρα αν πας βιαστικος αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα και παλι οταν μιλαμε για κατι εκθεσιακο καλο ειναι να ειμαστε προσεκτικοι. 1
orck Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Μπορεις να απαιτησεις να το συνδεσουν μπροστα σου να δεις αν δουλευει και αρα να δεις και το τηλεκοντρολ αν δουλευει δεν ειναι δυσκολο. Τωρα αν πας βιαστικος αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα και παλι οταν μιλαμε για κατι εκθεσιακο καλο ειναι να ειμαστε προσεκτικοι. Καλά τώρα, ωραία τα γράφεις αλλά κάποια πράγματα δεν γίνονται τόσο εύκολα απλά με μια απόλυτη απαίτηση. Να πας σε κατάστημα που έχει κόσμο και οι πωλητές τρέχουν και στα ταμεία έχει ούρα σαν κακό δημόσιο δεν είναι εύκολο να δεις τα πάντα σωστά ούτε φυσικά πρέπει ο πελάτης να έχει δει βίντεο από "επαγγελματίες unboxers" για να ξέρει τι έχει μέσα. Από την στιγμή που το κατάστημα δεν λέει κάτι όπως λείπει το χειριστήριο, ο πελάτης δεν πρέπει να ξέρει τίποτα. Πληρωνει, περνει την κούτα και πάει σπίτι του. Το ξεφτιλικι του καταστήματος δεν έχει τέλος. 3
spyges Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Καλημέρα, εγώ πήρα την HT-CT180 με 29 eur και το control έλειπε. Η αλήθεια είναι ότι με ενημέρωσαν ότι λείπουν διάφορα γιατί το είχαν στην έκθεση. Την επόμενη πήγα πάλι γιατί από τα κεντρικά με ενημέρωσαν ότι βρω μόνο στο κατάστημα. Εκεί μου είπαν ότι έχουν ένα κουτί με διάφορα να δοκιμάσω, μετά από λίγα λεπτά ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν. Δεν με πείραξε η ελλιπής συσκευασία γιατί με είχαν ενημερώσει. Με ενόχλησε όμως η απροθυμία να ασχοληθούν 2 λεπτά για να ψάξουν. Τέλος πάντων. Η λύση που μου πρότειναν τελικά και από τα κεντρικά και στο κατάστημα ήταν να το παραγγείλουν από την Sony και να πληρώσω 52 eur. Θα κρατήσω τη μπάρα γιατί είναι super για 29 eur. Έκανα ήδη παραγγελία από το εξωτερικό με 7 eur ένα contorl συμβατό με το RMT-AH100U και ακριβώς το ίδιο σε εμφάνιση και περιμένω. Αν το θέλει κάποιος να του στείλω το Link. Ευχαριστώ
Salvation81 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, orck είπε Καλά τώρα, ωραία τα γράφεις αλλά κάποια πράγματα δεν γίνονται τόσο εύκολα απλά με μια απόλυτη απαίτηση. Να πας σε κατάστημα που έχει κόσμο και οι πωλητές τρέχουν και στα ταμεία έχει ούρα σαν κακό δημόσιο δεν είναι εύκολο να δεις τα πάντα σωστά ούτε φυσικά πρέπει ο πελάτης να έχει δει βίντεο από "επαγγελματίες unboxers" για να ξέρει τι έχει μέσα. Από την στιγμή που το κατάστημα δεν λέει κάτι όπως λείπει το χειριστήριο, ο πελάτης δεν πρέπει να ξέρει τίποτα. Πληρωνει, περνει την κούτα και πάει σπίτι του. Το ξεφτιλικι του καταστήματος δεν έχει τέλος. Υποχρεωση τους ειναι γιαυτο και πλεον ανοιγουν και τις τηλεορασεις μπροστα σου για να σιγουρεψουν οτι δεν ειναι χτυπημενη καπου. Και μιλαμε για κατι σφραγισμενο οχι εκθεσιακο. Εγω δεν παιζει να επαιρνα εκθεσιακο και να μην το δοκιμαζα πρωτα οσο και να εσκουζαν οι πωλητες (δουλεια τους ειναι, αν πουν μα και μου γιατι θελουν να κανουν πωλησεις και να χτυπησουν και κανα μπονους φωναζεις τον προισταμενο τους). Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από Salvation81
james9tito Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Την εχω πατησει δυο φορες ετσι. Μια μου ηρθε σφραγισμενη αλλα σπασμενη τηλεοραση (49ks7000) και επαθα εγκεφαλικο αλλα ευτυχως με εξυπηρετησαν και σε μια βδομαδα ειχα αλλη. Προχτες που πηρα την ηχομπαρα ελειπε η τροφοδοσια του woofer. Για το 1ο ευθυνεται μαλλον η μεταφορικη. Για το 2ο ειναι υποχρεωμενοι να κανουν ενα στοιχειωδη ελεγχο πριν δωσουν το προϊον δεν γινεται να λειπουν χειριστηρια κλπ , τι ειναι κλοπιμαια και οτι βρηκαμε σας δινουμε?
james01gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. τα περισσότερα προϊόντα από αυτά ήταν εκθεσιακά. κάποια ήταν σε σφραγισμένα κουτιά. όταν παίρνεις εκθεσιακό, γνωρίζεις πως ίσως μπορεί να μην υπάρχουν όλα τα παρελκόμενα μέσα, πως μπορεί να είναι χτυπημένο κάτι μπορεί να πάει στραβά τέλωσπάντων. είναι υποχρέωση δική σου να το ελέγξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις