Προς το περιεχόμενο

Stock clearance @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, evan66 είπε

Και εγώ πέτυχα ένα εκθεσιακό xiaomi mi note 2 128 giga 6 ram στα 350. Αξίζει; 

Γύρω στα 280 παίζει καινούργιο από ευρωπαική αποθήκη κινεζομάγαζων. (βέβαια μάλλον δεν είναι η global με την 800αρα).

Δεν ξέρω κάτα πόσο αξίζει, προσωπικά θα το έπαιρνα καινούργιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο κοτσο βουλιαγμενης σιτιπλαζα το βρηκα, υπηρχε και στη βουλιαγμενης ηλιουπολη

Ειναι global version to 6giga 128αρι infoquest

το πηρα για 2ο τηλεφωνο εχω mate 10 pro με τασεις προς το 20 pro αν και μονο το ζουμ και η τριπλη καμερα απο οτι ειδα το διαφοροποιουν

Επεξ/σία από evan66
Δημοσ.

Εγώ αυτές τις μέρες πήρα ποντίκι coolermaster xornet 2 στα 6 ευρώ, asus zenfone live στα 75 ευρώ για την μητέρα μου και Sony HT-CT80 soundbar 65 ευρώ. Είχα μερικά θέματα με την εξυπηρέτηση, αλλά τέλος καλά όλα καλά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/04/2018 στις 7:50 ΠΜ, Μακιαβέλλι είπε

Btw αξίζει κάποια από τις δύο; :

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/171106-lg-sh5-silver#homepage

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/166947-jvc-th-wl515-bluetooth#homepage

Αν ναι ποια και γιατί; Πόσο κοστίζει μια αντίστοιχης ποιότητας χωρίς clearance;

Και οι δύο διαθέσιμες. Και οι δύο δεσμευμένες :D

Edit: Μετά την επίσκεψη σε 2 ωρίτσες έχει εξαφανιστεί η μια! :D

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι
Δημοσ.

Καλημέρα , Σχετικά με την δημοσίευση του  xgol 

"Παιδια μπορει να ανεβασει καποιος φωτογραφια του τηλεκοντρόλ της sony htct80? Μαλλον μου δωσαν λάθος. "

Επειδή εγώ πήρα το HTCT180 και μου έδωσαν επίσης λάθος. Μήπως σου έδωσαν το RMT-AH100U?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spyges είπε

Καλημέρα , Σχετικά με την δημοσίευση του  xgol 

"Παιδια μπορει να ανεβασει καποιος φωτογραφια του τηλεκοντρόλ της sony htct80? Μαλλον μου δωσαν λάθος. "

Επειδή εγώ πήρα το HTCT180 και μου έδωσαν επίσης λάθος. Μήπως σου έδωσαν το RMT-AH100U?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Της 180 (την έχω)D469CE7D-FBC7-40B7-94A8-34014AD322A4.jpeg.3ae7bb9cba32563a42f99c432f8f312f.jpeg

Της 80 από το Ίντερνετ.

CB4CB7A3-2B56-4077-B72A-D7CB41206B6D.jpeg.398b763af36da62de8d6660371924007.jpeg

Ελπίζω να βοήθησα...

Δημοσ.
Στις 4/17/2018 στις 12:39 ΜΜ, xgol είπε

Παιδια μπορει να ανεβασει καποιος φωτογραφια του τηλεκοντρόλ της sony htct80? Μαλλον μου δωσαν λάθος. 

Ευχαριστώ. Είχα την ελπίδα ότι με την φοτωγραφία θα το έβρισκαν. Το πρόβλημα είναι ότι το κατάστημα  ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει.

Μάλιστα όταν πήγα την επόμενη ημέρα ο υπάλληλος ζήτησε στην ενδοεπικοινωνία να του φέρουν ένα από τα τρία Sony από το κουτί που τα έχουν. Μετά από λίγο έστειλε  κοπέλα και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα?  Έκαναν λέει εκκαθάριση! 

Γενικά φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν πολλά controls στα αζήτητα.... 

Η Sony θέλει 51 ευρώ.   

Περιμένω επίσημη απάντηση από την υποστήριξη γραπτώς.

Ευχαριστώ και πάλι,

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spyges είπε

Ευχαριστώ. Είχα την ελπίδα ότι με την φοτωγραφία θα το έβρισκαν. Το πρόβλημα είναι ότι το κατάστημα  ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει.

Μάλιστα όταν πήγα την επόμενη ημέρα ο υπάλληλος ζήτησε στην ενδοεπικοινωνία να του φέρουν ένα από τα τρία Sony από το κουτί που τα έχουν. Μετά από λίγο έστειλε  κοπέλα και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα?  Έκαναν λέει εκκαθάριση! 

Η Sony θέλει 51 ευρώ.   

Ευχαριστώ και πάλι,

Μην είσαι χαζός και σε εμένα τα ίδια πήγαν να κάνουν με το οπτικό καλώδιο, υποτίθεται ότι δεν περιλαμβάνεται μου είπαν. Πήρα στα κεντρικά τα ίδια, ξαναπήγα στο κατάστημα, τελικά μου το έδωσαν. Είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν τηλεκοντρόλ από την στιγμή που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spyges είπε

Η Sony θέλει 51 ευρώ.   

Ευχαριστώ και πάλι,

Αυτό που έχεις δεν δουλεύει;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, primeragt είπε

5 μερες παλευω και γω με το γαμοκοντρολ αυτο και τιποτα. Σημερα με βλεπω να τους την φερνω στο κεφαλι.

Το κοντρολ σαν κοντρολ δουλευει; Βαλε το κινητο σου στην καμερα και σημαδεψε με το κοντρολ και δες οταν πατας κουμπια αν αναβει σαν λεντακι μπροστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Sony θέλει 51 ευρώ  για κοντρολ σου ειπαν ; Τους ειπες οτι 60 εκανε ολο το συστημα :P και εχει και εγγυηση υποτιθεται  ?

Τωρα θυμηθηκα την επιμονη τους να μου κατσουν και την κοτσο εγγυηση που τελικα ειπα δε τη θελω - νομιζω 3 χρονια ειναι για να μη μπλεκεις με σονυ

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.

Οχι την πρωτη φορα μου ειπαν οτι αν δεν το βρουν θα το παραγγειλουν απο Sony να μου το στειλουν ως οφειλαν. Μετα αρχισαν οι μαλακιες.

Δημοσ.

Και γιατί να ενδιαφερθεί η Sony να καλύψει τα λάθη των πωλητών του Κωτσόβολος; Αυτή κατασκευάζει και παραδίδει το προϊόν κλειστό στην κούτα. Εάν οι πωλητές πετάνε χαρταετό δικό τους πρόβλημα. Ας βρουν αυτοί λύση και 500ευρω να έχει το χειριστήριο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...